Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

SAMUJI KOTI


Mulle tuli aivan totaalisena yllätyksenä tämä Samujin uusi Koti-mallisto, jota varten avattiin liike Mikonkadulle.  Tai sain kuulla siitä paria päivää ennen, vaikka ilmeisesti uutiset olivat jo olleet ilmassa jonkun aikaa.. Noh, kävin tietysti katsastamassa putiikin, ja kävelin ensin pari kertaa sen ohi. Pieni liike sijaitsee ihan siinä Galleria Esplanadin kyljessä joten taisin vain olla liian innoissani tai jotain.


Valikoima on tarkoituksellisen suppea, ja kaikki tuotteet ovat pien- ja lähituotantoa. Materiaalit ja muodot ovat harkittuja, eivätkö huuda mitään merkkiä. Kotimaista suunnittelua ovat esimerkiksi leikkuulaudat, lasiset vaasit ja kuohuviinilasit, saippuat, tonttukynttilät ja osa tekstiileistä. Muut tuotteet tulevat mm. Liettuasta, Ruotsista ja Japanista.


Pidin Samujin Koti-mallistosta. Siellä oli monta kaunista käyttötavaraa, jotka näyttävät kotioloissa varmasti siltä että ne olisivat olleet siellä aina. Ei mitään ylitrendikkäitä kausijuttuja, vaan ajattomia esineitä. 


Esimerkiksi harmaat villasukat huolisin heti käyttööni. 


Tykästyin myös kankaisiin, joita myydään metritavarana. Maalaukselliset kuosit toimivat varmasti hyvin vaikkapa pöytäliinoina. Mallistokuvia etukäteen ihaillessani huomioni kiinnittyi erityisesti tuohon puiseen leikkuulautaan, jossa on aivan upea muoto ja sävy. Pienet piipun malliset kynttilänjalat ovat kuulemma olleet hitti, ja itse ostin kotiin tuliaisiksi tuollaisen kolmisakaraisen kynttilän. Se näytti niin erikoiselta. Pitää ottaa kuva siitä täällä kotona.


Osa tuotteista löytyy myös nettikaupasta, mutta suosittelen kyllä piipahtamaan liikkeessäkin. Tuntuu siltä että juuri jotain tämmöistä aitoa Helsingin sisustusliikevalikoima kaipasikin.

4 kommenttia

 1. ahh, nuo kankaat ovat kauniita:) Kävin liikkeessä juurikin eilen ja myyjä osasi kertoa että joku oli ostanut kankaasta itselleen huivin! Ja minä olin nimenomaan piippua sieltä kotiuttamassa mutta muut rontit olivat ehtineet mua ennen haha...onneksi kuulemma on tulossa lisää ihan piakoin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi vitsi miten hyvä idea tuo huivi! Siellä oli parikin ihastuttaa mustavalkoista kangasta, joihin iskin silmäni.. Se piippu on kyllä myös tosi hieno, kelpaisi mullekin. No onneksi niitä tulee lisää :)

   Poista
 2. Nuo kaikki tekstiilit näyttää ihanilta, samoin kaikki lasitavara! Vitsit miten tervetullut juttu :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo ne skumppalasit oli tosi veikeät, näkyy tossa tokassa kuvassa puisen muotin sisällä :-) aivan ihana nimikin tuo Koti, ja koko juttu tuntuu toimivan. Fiilis!

   Poista

© RAW DESIGN BLOG
Maira Gall