Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

VALITTU SOHVAKANGAS

Yhteistyössä Hakolan kanssa

Kerroin tuoneeni kotiin tarkasteltavaksi sohvakankaan mallihenkarin, jotta voisin pohtia kunnolla luonnonvalossa ja oikeassa ympäristössä lopullista kangasvalintaa meidän tulevaan Filippa-sohvaan. Me valittiin Hakolan Annaleenan kanssa Lauritzon'sin uusi Molski-kangas. Se on 100% puuvillaa, jossa oli juuri täydelliset värit, käsityönä aikaansaatu kivipesua muistuttava pinta, tarpeeksi ohut materiaali ja hintakin sattui kohdalleen. Se oli juuri sellainen, mitä olimme etsineet.


Värisävyn kanssa pitikin sitten tuumailla vähän aikaa. Yksi vaihtoehto olisi ollut hyvin lähellä meidän nykyisen sohvan vaaleanharmaata väriä. Se olisi ainakin ollut helppo valinta, sillä tykkään sohvan sävystä, ja se on todettu meille sopivaksi käytössä. Ajattelin kuitenkin että ei nyt mennä helpoimman kautta, vaan jotain vaihtelua olisi kiva saada. Vaalea sinertävä harmaa näytti myös hyvältä, mutta ei säväyttänyt tarpeeksi. Kaikista eniten minua olisi houkuttanut tuo tumma sinisenharmaa, mutta pelkäsin että se näyttäisi liian siniseltä isolla pinnalla. Mark olisi sitten taas tykännyt enemmän ruskeaan vivahtavasta harmaasta, joka näkyy ylläolevassa kuvassa kolmantena vasemmalla, alhaalta päin laskettuna.


Päätimme siis tehdä kompromissin, ja valitsimme tummanharmaan, joka ei taita siniseen eikä ruskeaan. Se sointui hyvin kaiken kanssa yhteen, kokeilin laittaa sitä tyynyjen ja kalusteiden kylkeen kiinni, ja se vaikutti parhaalta vaihtoehdolta. Valinta oli siis tehty, joten tilaus pistettiin eteenpäin ja sohva tuotantoon. Sitten jäätiin jännittämään että miltä se näyttää ison sohvan päälle verhoiltuna, noin pienestä palasta kun on hieman vaikea arvioida kuitenkin. Tulisiko kankaan epätasainen värjäys tarpeeksi esille? Olisiko se liian tumma? Laskeutuuko kangas tarpeeksi rennosti? Huh, on tämä elämä jännää. 

4 kommenttia

 1. Oi, hyvältä näyttää. Odotin ehkä jotain pellavakangasta, mutta tuohan voikin olla ihan hyvä vaihtoehto. Odotan innolla että miltä sohva tulee näyttämään.

  :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pellava on kyllä ihana, mutta on hauska kokeilla nyt jotain muuta! Minäkin odotan erittäin innolla ja jännityksellä hehe

   Poista
 2. Arvasin että päädytte tummaan harmaaseen. ;) Hauskaa seurata tätä sohvan tarinaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvin arveltu ;) No kiva kuulla että kiinnostaa! Pian tulossa lisää tarinankerrontaa.

   Poista

© RAW DESIGN BLOG
Maira Gall