Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

AFTEROOM


Keittiö saa pian hieman kaivattua uudistusta, nimittäin me vaihdetaan vihdoin pinnatuolit uudempiin ruokailutuoleihin. Maalaisromanttiset pinnatuolit ovat aina olleet se väliaikainen ratkaisu, ja uudet tuolit tulevat olemaan Menun Afteroomit vaaleanharmaina. Yksi tuoli saapui jo kotiin tänään myöhäisenä joululahjana, ja seuraavia hankitaan sitten pikkuhiljaa lisää.


Tuoli saapui aika hauskassa pakkauksessa, enkä voinut vastustaa kiusausta ottaa kuvaa Lulusta paketin päällä istumassa hehee. Keittiö tulee ensi vuoden aikana kokemaan muitakin viilauksia, esim tuo matto saa lähteä mäkeen ja uusi isompi ruokapöytä on suunnitelmissa. Inhoan tuota raitojen ristitulta, joka syntyy raidallisen maton ja pinnatuolien yhdistelmästä, usch.. Olkkarin musta matto saa siirtyä keittiöön rauhoittaen tilan ja uudet tuolit tuovat ripauksen modernia designia vanhojen lankkujen ja kaappien keskelle. Kyllä siitä vielä hieno tulee. Keväällä testailin jo mustaa mattoa keittiöön, ja se näytti siellä tosi hyvältä.


Tämä tuoli olikin kesällä tekemässäni tuolikollaasissa yhtenä vaihtoehtona uusiksi ruokatuoleiksi, ja kerrankin kävi niin hyvä mäihä että se kaikkein lempparein vaihtoehto oli myös edullisin. Tykkään kovasti Menun tuotteista, ja tässä Afteroom-tuolissa on erityisen oivaltava muotoilu. Metallijalat yhdistyvät puiseen istuimeen samettisen maalipinnan ansiosta saumattomasti. Maali on kauniin mattapintainen, ja sävy juuri nappi. Me testattiin tätä tuolia Köpiksen reissulla, ja selkänojaa kannatteleva metalliputki joustaa hieman selän takana tehden siitä mukautuvamman. Mitäs te tuumaatte tästä tuolista, onko liian outo?

This is the first one of our  new dining chairs. We are replacing the old spoke chairs with Afteroom chairs by Menu. The light grey colour is perfect and the matte paintwork feels amazing. I really love the design in this chair, it is so unique and insightful. Now we are collecting more of these chairs little by little, and later we want to buy a bigger table and change the carpet. I think that I am going to place living room's black leather rag rug in kitchen since it doesn't really fit anymore with the new sofa. It feels like I want it all and I want it now, but no can do. Things are slowly going in the right direction.

22 kommenttia

 1. Olispa kiva jos joku sanois jottai, tää on nykyään nii orpoa bloggailla ku kaikki haluis vaan painaa tykkäily-nappeja helposti :)

  VastaaPoista
 2. Määkin niin tykkään noista! 50-luvun koulutuolin fiilistä tossa puu-metallikombinaatiossa. Tilasin viime viikolla kaksi baarituolia, juuri noita valkoisia. Kohta saapuvat, jes!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo se koulutuoli-fiilis päivitettynä nykyaikaan tekee kyllä näistä vastutamattomat :) Ooh onnea sullekin uusista tuoleista, ne on varmasti ihanat!

   Poista
 3. Oi miten ihana tuoli, sopivasti erikoinen! Kelpaisi kyllä omaankin kotiin, hinta vaan opiskelijabudjettiin melkoisen suolainen. Teille toi malli sopii kyllä täydellisesti!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tää on kyllä niin ihana, sopis varmasti moneen kotiin. Joo onhan näillä hintaa sen verran ettei ihan kerralla saa hommattua tosta noin vaan. Mutta hiljaa hyvä tulee! Itekin nyt vasta valmistumisen jälkeen pääsen paremmin keräilemään himottuja kotijuttuja. :)

   Poista
 4. Ihanan ilmava ja kaunis tuoli. Laitat keittiön varmasti tosi hienoksi, kuvia odotellessa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ilmava tosiaan, tämmöstä ei oo ennen nähty! Mä oon niin fiiliksissä tosta muodosta. Heh joo kuvia saa vielä odotella.. Ku pitäis se uus mattoki saada eka olkkariin ennenku sitä nykyistä voi alkaa siirtelee keittiön puolelle. Vitsi ku haluis vaan kaiken HETI. =D

   Poista
 5. Hah, ihana tuo kuva Lulusta! Ja toi uusi tuoli näyttää kylllä tosi kivalle! Just kivaa sisustamista, että pala kerrallaan ja niin kaikki ajallaan loksahtelee paikoilleen kuin itsestään. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lulu on hyvä malli aina, toi olis ollu hauska myös ihmisen kanssa, mutta semmosta ei nyt ollut saatavilla kuvaa varten :) Joo mä kyllä ehdottomasti tykkään sisustaa ajan kanssa, pikkuhiljaa, niin saa sopivaa kerroksellisuutta. Jotain uutta, jotain vanhaa ja jotain itse tehtyä. Mutta sitten kun on jostain varma, niin ei jaksaisi yhtään odottaa että saa esim just noi loputkin tuolit heh.

   Poista
 6. Dog has great chair :) Regards from Poland !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yeah she loves to sit on the same level with peple ! She can see better what's going on :) Thanks and regards back there!

   Poista
 7. Osuvaa, kun koira muotoillun pahvilaatikon päällä ;). Jännittävät tuolit, minulle uusi tuttavuus, voisit kertoa käyttökokemuksia myöhemmin, kivalta näyttää ja sai ajatuksia esim työtuoliksi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh juu, pikku mallityttö siinä. Voin toki kertoilla myöhemmin kokemuksia!

   Poista
 8. uudet tuolit ja tumma matto varmasti raikastaa kivasti. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No kyllä, uskon että raikastaa! Vaikka tuntuukin hassulta että musta matto raikastais, niin kyllä se vaan niin tekee. :) Tulee niin paljon selkeempi kokonaisuus.

   Poista
 9. Täähän on just nappi! Ihan huikea tuoli ja pakkauksessa vois yhtä hyvin lukea Peeta, koska toi ihan ihan sun näköinen! Odotan innolla lopputulosta, kun saatte kaikki tuolit hankittua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jee! Tossa tuolissa on kyllä sitä jotain, joka kolahti meikäläiseen. Hahah olihan siitä postituslapussa ainakin mun nimi päällä ;D Täällä olis kans yks innokas odottaja.. Tammikuussa ainakin kaks lisää.

   Poista
 10. Siro tuoli, jossa on myös persoonallista särmää. On myös varmasti tosi helppo yhdistellä monenlaiseen, kun asunnot ja elämäntilanteet muuttuvat. Ihan nappivalinta!

  Olen muuten aina tykännyt Jacobsenin muurahaisissa (huvilan tuolit) nimenomaan siitä, että selkänoja joustaa vähäsen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Persoonallisuus ja sirous tekivätkin vaikutuksen :) En usko että noihin ihan heti kyllästyy, tuskin löytyy ihan joka kaverin kodista samanlaisia. Selkänojan mukautuvaisuus varmasti lisää istumismukavuutta.

   Poista
 11. Ilmoitathan mulle mihin mäkeen maton heität niin käyn hakee sen! :D

  VastaaPoista

© RAW DESIGN BLOG
Maira Gall