Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

POSTERS

2

Lokakuusta asti mietitty, nyt tilaukseen pistetty. Molemmat mahdollisimman isossa koossa. Jospa nyt saatais vähän ilmettä tänne olkkarin seinälle sohvan yläpuolelle! Tuo osb-levy ei ihan riitä luomaan sitä oikeaa fiilistä. Metsämaisema huokuu ihanan rauhallista tunnelmaa ja tuo meille tärkeää luontoa sisälle. Rastijuliste on täällä blogissa kertaalleen jo vilkkunutkin, ja sitä perustelen erään lempibändin mieleen tuomisella. Pääseepä porakin vihdoin laulamaan tämän huoneen puolella, hahaa. Nyt sitten pitää odotella taas sen sata vuotta, että julisteet tulevat jenkeistä asti ja juuttuvat tulliin ja siinä sitä selvittelyä sitten taas riittääkin.. Mutta mitäs tykkäätte, eikö olekin keväisen pirteät värit ainakin valittu?

28 kommenttia

  1. Täällä ollaan kohta turhautumispisteessä kun mistään ei meinaa löytyä kivoja julisteita sohvan yläpuolelle! :/ Kohta koko netti selattu läpi, mutta kun ei! ÄRRR. Hakusessa olisi jotakin musta-valko-harmaita graafisia julisteita.... mutta ei mitään missä lukee jotaki tyhmää kuten home sweet home etc. :D Tai muutenkaan mitään liian romanttisia.

    Nää on tosi kivoja, sopii varmasti teille :) Ja ei kun odottelemaan! Mulla kesti kuukauden päivät society6:sen tilauksen saapuminen, raah. Mutta odotus palkitaan :)

    - Satu

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nooh, kuis nyt silleen? Luulis nyt jotain kivaa löytyvän! :) Ootko tsekannu Kristina Kroghin tai Ylva Skarpin valikoimat läpi? Coco Lapineltakin tuli ihana mustavalkoinen kalenterijuliste tälle vuodelle.

      Joo mä oon kans tilannu joskus puhelimeen kuoren tuolta ja meni just about se kuukausi, aika pitkään siis. Mutta siks en nyt odottelekaan näitä ihan vielä ens viikolla saapuviksi :D Toivotaan että painojälki on kelpoa ja metsäkuva yhtä hieno luonnossa. Jännää!

      Poista
    2. oon tilannut society6:sta niitä pienepiä julisteita, jotka on painettu pahville, ja niissä ainakin painojälkin on moitteetonta!

      Poista
    3. mulle tuli Sadun toiveista mieleen nää: https://www.etsy.com/shop/ObviousState :)

      Poista
  2. Nihilismijuliste on mahtava! Tekisipä mieli tilata meillekin.

    VastaaPoista
  3. En tiedä, oon ehkä supernirso tai jotakin... tai sitten en edes tietä mitä haluan :D Ylvan oon kattonu ja en ainakaan julisteena hänen töistään innostunut :/ Liian.. valkoisia ja tekstipainotteisia makuuni. Kristinankin töitä olen tsekkaillut ja siellä on pari sellaista ehkä-potentiaalista kuvaa ;)

    -Satu

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heheh voi ei.. No kyllä sä sitten tunnistat kun se oikea osuu kohdalle :) mites artrebels.com?

      Poista
  4. toi mehtäkuva on kyllä upee. huhhuh, melkein ootan taas hämärtyvää ja sumuista syksyä, vaikka vastahan siitä päästiin :D mutta nii, on sulla kyllä hyvä maku (Y)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Älä nyt kesän yli hyppää! Vaikka on se syksykin upea. Tollasessa metsässä kun olis samoilemassa alkusyksystä, ah. Kiitos, niin sullakin! ;)

      Poista
  5. En kestä miten järjettömän hieno tuo metsäjuliste on. Kävis tännekin kuin nenä päähän. Harmi kun ei ole just nyt rahaa :(

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No eikö ookin ihan huikean kaunis :) No mutta sitten vaan säästämään, eiköhän toi juliste tuolla verkkokaupassa säily.

      Poista
  6. oi, metsäkuva on niin ihana! Kaipaan vaeltamaan :--(

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mäkin haluan vaeltamaan, en oo ikinä ollut..!

      Poista
  7. Vastaukset
    1. Siis mulle tulee ihan kylmät väreet kun kuuntelen The XX:ää ja katon noita julisteita! <3 mikä fiilis

      Poista
    2. Sama täällä! Se Flown keikka oli yksi parhaita kokemuksia sillä alueella. Hyvä tunnelma.

      Julisteet on molemmat upeet. Mä vaan päätin, etten ehkä enää laita seinälle mitään mikä ei ole itse tehtyä. Edes itse kiilakehyksiin kankaasta nidottua. Niistä saan nykyään ne parhaat fiilikset.

      Poista
  8. Keväisen pirtsakkaa toden totta! ;)
    IHANA maisemakuva. Iiks, tota jää tuijottaan!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu, oikein alkaa siinä tuijottaessaan kuulla puron solinaa ja haistaa sumuisen metsän tuoksuja :---)

      Poista
  9. jään kiinnostuksella odottamaan jääkö noi sulla tulliin ja paljonko tulee maksuja. itekin oon muutaman ison society6-julisteen perään jo pidempään haikaillut mutta niissä on hintaa jo sen verran että tulliraja ylittyy. :/ voisitko postailla kunhan nuo kotiutuvat että miten kävi?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Varmasti jää.. Oon joskus aiemmin tilannut puhelimeen kuoret sieltä ja nekin jäi tulliin ja kesti miljoona vuotta säätöineen että sain sen :D Kalliiks tuli myös, mutta pakko oli ne saada. Eli vähän kauhulla odotan. Mutta pitänee kertoa sitten että miten meni, kunhan joskus saan ne kotiin ja seinälle :)

      Poista
  10. hei, nyt kun näistä tekijänoikeuksista on ollut puhetta (viittaan mm. http://www.lily.fi/blogit/pupulandia/valokuvien-tekijanoikeudet-blogeissa-dummies), niin olisi kiva, jos näissäkin julisteissa mainittaisiin tekijät - valokuvaaja ja graafinen suunnittelija nimeltä - eikä pelkästään myyntikanava.

    ystävällisin terveisin,
    anne

    VastaaPoista
  11. Kerrohan sitten miten tullihässäkän kanssa kävi, oon nimittäin itseki miettinyt tuolta julisteen tilaamista :D

    VastaaPoista
  12. haha, ihan ekana tuli joo valoinen kevät mieleen! :D mut kivan näkösii on, varsinki toi metsämaisema, jotenki tosi zen =)

    VastaaPoista

© RAW DESIGN BLOG
Maira Gall