Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

JOULUFIILISTELYÄ + ARVONTA

Yhteistyössä Sisustushattara

Olen innostunut koristelemaan kotiamme hieman jouluisaksi! Pieni joulukuusi löytyy kaapin päältä, ripustin mustan paperisen joulutähden seinää vasten nojailevaan oveen ja viimeisen silauksen tekivät metallinen riippuva kynttiläpidike, vohvelipyyhe sekä kauniit Jatta Lavin keramiikat. Sain synttärilahjaksi pari kukkakimppua, joista erottelin jouluisia oksia maljakoihin ja kiinnitin pienen oksan kynttilän pidikkeeseen.


Mustat keramiikkamaljakot, beigen vohvelipyyhkeen sekä kynttilätelineen sain Sisustushattaralta kuvia vastaan, ja päätimme pitää myös pienen arvonnan teidän iloksenne! Sisustushattara on Senjan pitämä sisustuspuoti, joka toimii tällä hetkellä Instagramissa, kivijalkakauppa löytyy Nurmijärveltä  sekä pop up -kauppana milloin missäkin. Sen voi tilata omaan kotiin käymään, tai laittaa viestiä ja tilata tuotteita kotiin. Nettikauppakin on tulossa pian, mutta sitä odotellessa Sisustushattaralle voi laittaa viestiä sekä tilauksia Instagramissa. Senjan tarkoituksena on tarjota sekä kotimaisia että ulkomaisia tuotteita, jokaisen rahapussille jotain! Nettikauppa avautuu pian osoitteeseen www.sisustushattara.fi, kannattaa pistää jo talteen.


Tutustuin Senjaan pari vuotta sitten Innoluxin kuvauksissa, kun pidimme hänen kotiaan yhden päivän ajan valaisinten kuvauslokaationa. Kuvauksissa oli kuvaajana Kaisu Jouppi ja Aamukahvilla-blogin Henriikka toimi mallina. Kauniisti sisustettu koti oli oivallinen pohja kuvauksille, ja hänellä on selvästi silmää sisustuksen yksityiskohdille.


Tykkään tosi paljon tuosta simppelistä kynttiläpidikkeestä, jolle löytyi sopivasti jo koukku katosta. Siinä kohdassa roikkui aiemmin amppeli, mutta kasvi ei selvästikään oikein viihtynyt siinä, ja päätti päivänsä hieman aiemmin. Pellavaisia käsipyyhkeitä ei koskaan voi olla liikaa, ja pikkuisiin maljakoihin on ihana pujottaa yksittäisiä oksia.


ARVONTA

Mutta nyt asiaan! On tietysti kiva höpötellä tuotteista, mutta vielä kivempaa on voida tarjota yksi tuote myös jollekin onnekkaalle voittajalle. :) Halusimme yhdessä järjestää pienen arvonnan näin joulun alla. Voita Jatta Lavin musta keramiikkamaljakko kommentoimalla postauksen alle miten sinä koristelet kotisi joulua varten, liitä myös mukaan sähköpostiosoitteesi. Kyseessä on siis tuo näissä kuvissa näkyvä pienempi versio maljakosta. Arvonta loppuu 20.12. keskiviikkona illan päätteeksi, siihen saakka voi siis osallistua! Onnea matkaan!


114 kommenttia

 1. Mukana arvonnassa. Kotiani koristelen pienillä jouluisilla asioilla, kuten esimerkiksi pikkukuusilla.

  VastaaPoista
 2. Meillä laitetaan olohuoneeseen aina Artekin lasipöytä johon kaikki tontut..lapset tykkää järjestellä ja leikkiä ja äitikin tykkää kun tonttuhässäkä pysyy yhdessä paikassa ja muu rauhallisempi, koristelu äidin mieleen, muualla kotona!
  riittakaipiovihmalo@gmail.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Luonnonmateriaaleilla, kuusen-ja männynoksia, käpyjä.. Mitä vain luonnosta voi löytää. :) Siihen ripaus messinkiä ja punaista. Sisustustyylini on skandinavinen, minimalistinen.. Joten meillä vähemmän on enemmän :)

   Poista
  2. Unohdin edelliseen tietenkin lisätä sähköpostin, kun niin innoissani kirjoitin :D emmi.aihos@hotmail.com

   Poista
 3. Valoin ja kynttilöin, vuodesta toiseen kaivetaan esille jo aarteiksi vuosien mittaan tulleet koristeet.
  Postin.tuomaa@gmail.com

  VastaaPoista
 4. Valoin ja kynttilöin, vuodesta toiseen kaivetaan esille jo aarteiksi vuosien mittaan tulleet koristeet.
  Postin.tuomaa@gmail.com

  VastaaPoista
 5. Tykkään siitä, että jouluna koti on erityisen siisti ja koristeltu kasvein ja kynttilöin. Sisustukseni ei aina ole kaikkein minimalistisinta, mutta joulun koristeena ovat sitä kyllä: kaunista ja yksinkertaista, valoja ja tuoksua. Siitä tulee kokonaisuudessaan ihanan jouluinen fiilis.

  xeriee(at)gmail.com

  VastaaPoista
 6. Oih, nuo Lavin tuotteet ovat ihastuttavia! Joulua ei nykyisin pahemmin kotona laita; ehkä kukkasin ja joulukortteja esille laittaen. Tuo maljakko sopisi kyllä moneen eri paikkaan. Todellakin mukana arvonnassa. Tähän en halua laittaa julkisesti näkyviin sähköpostia.

  VastaaPoista
 7. Kotia koristellaan valoilla ja joulukukilla sekä lapsia varten on kuusi ja pahvitonttuja ikkunoissa :)
  n.komulainen@gmail.com

  VastaaPoista
 8. Yleensä tulee siivottua tarkemmin ja laitettua lempiastioita/maalauksia jne ja tietty eukalyptuksen oksia sinne tänne :). Ei siis oikeastaan mitään ihmeellistä, joulu kuitenkin vietetään muualla.
  Mukana!
  erika.ajbackstrom@gmail.com

  VastaaPoista
 9. Kuusen oksia maljakoihin ja paljon kynttilöitä ympäri asuntoa ! Ennnim@gmail.com

  VastaaPoista
 10. Joulua varten ripottelen erilaisia havuja ja muita oksia maljakoihin ympäri asuntoa ja kynttilöiden määrä tuplaantuu.

  iiriss@windowslive.com

  VastaaPoista
 11. Mukana arvonnassa! Kotia koristelen tuoksukynttilöin ja jouluvaloin, sekä joululakanat kuuluvat vaihtaa aina ennen joulua. Huonekuuseen muutamia pieniä kuusenkoristeita ja valoja, sopii mainiosti pieneen kaksioon korvaamaan oikeaa joulukuusta!
  riikka.katariina@hotmail.com

  VastaaPoista
 12. ppiamariaaa@gmail.com17. joulukuuta 2017 klo 19.32

  Vaihdan yleensä verhot ja sisustustyynyt jouluisempiin. Muuten en pahemmin kotia joulua varten koristele. Lapsena saatu jouluaiheinen pöytä"valaisin" on kyllä pakko kaivaa aina esille, vaikka se onkin aika ruma :D lisäksi tietysti kynttilöitä.

  VastaaPoista
 13. Kukilla ja kynttilöillä!
  mikaela.blogi@gmail.com

  VastaaPoista
 14. Mukana! Tänä jouluna koristeina ovat pari valotähteä ja pöytäkuusi, melko vähäisillä koristeluilla yleensä mennään muutenkin jouluisin :) tuulikalliainen@gmail.com

  VastaaPoista
 15. Kynttilöillä ja joulukuusella ja erilaisilla koristeilla. Salli.moilanen35@gmail.com

  VastaaPoista
 16. Koristelen joulukodin oikealla kuusella, kransseilla, neilikka-appelsiineillä ja kynttilöillä :)
  henna.stockholm(at)gmail.com

  VastaaPoista
 17. Oi tuo maljakko on ihana.
  Jouluksi laitan paljon kynttilöitä. Lisäksi joulukuusi kannetaan heti joulukuun alussa sisään ja koristellaan yksinkertaisin mustavalkoisia koristein.
  nooraant@outlook.com

  VastaaPoista
 18. Pienillä mustilla jutuilla; tuollainen maljakko sopisi hyvin joukkoon!
  marja.pelo80@gmail.com

  VastaaPoista
 19. Tykkään minimalistisesta tyylistä myös joulun alla. Ehkä se johtuu siitä, että kotona porukoilla joulu oli överi. Nyt pidän, että on puupintoja, joulun sävyjä kynttilöillä, tykkään myös kuparisista yksityiskohdista yhdistettynä siihen. Valkoinen tekojoulukuusi on ehdoton NOUNOU, haluan aidon pienen kuusen jonka sisustaa hillitysti!

  T. Viivi
  Viivi.saarikko@gmail.com

  VastaaPoista
 20. Koristelen valoilla, kynttilöillä ja kukilla. Nyt haaveilen eukalyptuksen oksista punotusta kranssista.

  hmkurone@gmail.com

  VastaaPoista
 21. Tänä vuonna koristelin kotini jouluun sopivilla, kultaisilla kynttilänjaloilla ja jouluilla oksilla maljakossa.
  Jonna_h93@hotmail.com

  VastaaPoista
 22. Kynttilöillä ja himmelillä!

  Alinaperkkio@gmail.com

  VastaaPoista
 23. Kynttilöillä ja himmelillä!

  Alinaperkkio@gmail.com

  VastaaPoista
 24. Kynttilät, erilaiset kukkaset ja oksat sekä paperitähti koristavat miun asuntoa jouluisin. ahvenainen.krista@gmail.con

  VastaaPoista
 25. Kuusen oksia tulee laitettua maljakkoon ja jouluvalot sekä kynttilät on tietenkin must! Asunnosta löytyy myös pieni joulukuusi.

  verkku98@windowslive.com

  VastaaPoista
 26. Löysin viime vuonna kierrätyskeskuksesta täysin samanlaisen jouluisen kapan ikkunaan joka aina laitettiin lapsena ikkunaan <3 kappa ja ympärille valot niin avot! samu.gustafsson@gmail.com

  VastaaPoista
 27. kynttilöillä ja joulukuusella johon laitan valot ja muutaman pallon :) meeril_1@outlook.com

  VastaaPoista
 28. Paljon valoja, riisuttu kuusi ja muutama aina samasta paikasta löytyvä perinnekoriste. Ovessa itse tekemäni kranssi. Jouluaattona vaihdan vähän kodin tekstiilejä jouluisimmaksi.
  tanja.dahlstrom@kolumbus.fi

  VastaaPoista
 29. Kauniita kuvia taas kerran. Iloa silmälle. Itsellä joulun laittaminen alkaa valoista. Oikeastaan valot ja kynttilät somisteineen on se juttu minun joulussa. Pimeä vuodenaika houkuttelee jo aikaisessa vaiheessa laittamaan valoja kotiin ja niiden ei tarvitse olla jouluisia. Joulua luo myös kasvit. Syperessi, hyasintti ja joskus tulee myös joku kaunis joulukimppu hankittua. Maltillista laittoa,koska joulu vietetään yleensä lapsuuden kodissa, jossa onkin sitten perinteinen joulu kuusineen kaikkineen. merwii@hotmail.com

  VastaaPoista
 30. Harmaa joulutähti ikkunassa, havuja, joulunajan kukat valkoisina ja kynttilät. Noistapa meidän joulukoristeet koostuu:) teija.ojala@hotmail.com

  VastaaPoista
 31. Joulukukkia ja havuja, diy-koristeita ja asetelmia sekä aatoksi joulukuusi eli perinteisillä koristeluilla mennään tänäkin vuonna, terkuin Suska KoivulaDesignista.

  VastaaPoista
 32. Kynttilöitä sielä täälä ja jouluvaloja muutamia lisänä. Muutama oksa maljakossa ja pöydällä vanha joululiina ja pari muuta epämääräistä joulukoristetta. 🌲❄️
  eveliinasannasofia@gmail.com

  VastaaPoista
 33. Mukana! Koristelen kodin mm. Havuilla ja kynttilöillä :) ja huonekuusen pienillä paperikoristeilla.

  kinnunpe@hotmail.com

  VastaaPoista
 34. Mukana arvonnassa ;).
  Meillä ei ole paljoakaan koristeita, mutta valoja ja muutama pieni tonttu kököttää hyllyn päällä :D

  VastaaPoista
 35. Onpa kaunista! Kynttilät ovat pääosassa, samoin paperitähtiä löytyy ja huonekuusi palloineen.
  ansku_66@hotmail.com

  VastaaPoista
 36. Perinteisesti joulukoristeilla ja valoilla.

  VastaaPoista
 37. Himmelit, kynttilät ja huonekuusi on ne ykkös jutut meillä tänä vuonna! Lisäksi hopeista koristenauhaa oon laittanut kaikkialle mihin ikinä vaan oon keksinyt. Muuten aika arkisilla jutuilla mennään ��

  miramariamaksimainen@gmail.com

  VastaaPoista
 38. Valoja, kynttilöitä, vihreitä oksia, koristeita skandinaaviseen tyyliin. hanskun87@gmail.com

  VastaaPoista
 39. Laitan tonttupehmoja ympäri asuntoa ja kynttelikön. Lisäksi sisustustyynyt vaihtui jouluisiksi.

  Mukana ihanassa arvonnassa.

  Jonnarawr@hotmail.fi

  VastaaPoista
 40. Kynttilöillä, kuusen oksilla ja jouluvaloilla!
  sofiamiinakin@gmail.com

  VastaaPoista
 41. Joulukuusi tuodaan ja koristellaan.
  Lisäksi aika perinteisiä joulukoristeita ja -valoja.
  -minttu47-
  minttu47@gmail.com

  VastaaPoista
 42. Onpa kauniita tuotteita! Itse koristelen kotiani melko hillityllä linjalla kynttilöin, valoin sekä yksinkertaisella huonekuusella tai männyn oksilla. Tänä vuonna koristelu on tulevan muuton vuoksi jäänyt ja innolla odotan ensi vuotta uudessa kodissa johon tuo maljakko sopisi moneen tilanteeseen. :)
  elsokri (at) gmail.com

  VastaaPoista
 43. Koristelen kotia jouluksi kynttilöillä, kukilla ja katajanoksilla.
  klaara49@luukku.com

  VastaaPoista
 44. Joulutähti ikkunaan ja kynttelikkö ikkunalle. Kynttilöitä tunnelmaa tuomaan. emilia_ho@hotmail.com

  VastaaPoista
 45. Kynttilöitä, valoja, tonttuja, joululiinat ja -kuusi.
  Lasten myötä ei enää elävää tulta sisällä.
  Hiisukas (hiisukas(gmail.com)

  VastaaPoista
 46. Koristelen kotia jouluksi niin, että siellä on tunnelmanluojana kynttilöitä ja valoja. Joululiina pöytään ja kukista joulun tuoksua. Kaiken kruunaa aito joulukuusi havuntuoksuineen. Ei mitään tonttujuttuja! Valeriedementor@gmail.com

  VastaaPoista
 47. Havuja sisään, maljakoihin, takan päälle jne. Lisäksi joulutähdet ikkunoihin sekä kynttilöitä paljon. Siinä jo tunnelma nouseekin!
  sallamari.haukkala@seinajokinen.com

  VastaaPoista
 48. Kukat ja useat kynttilät tuovat meillä joulun tupaan.

  VastaaPoista
 49. tänä jouluna meidän kotia koristaa muuttolaatikot! toivottavasti ensi jouluna jotain hieman kivempaa. :-)

  VastaaPoista
 50. Mä laitan jouluisen kodin aika simppeleillä pikku jutuilla. Joulun tuoksuja ja tunnelmaa kynttilöillä, yksinkertaiset jouluvalot, viininpunaisia ja tummanharmaita sohvatyynyjä sekä muhkeat viltit on se juttu! Sit vaaleammat matot ja verhot vaihtuu yleensä tummempiin tuomaan tunnelmaa. :)
  miljahoo@gmail.com

  VastaaPoista
 51. Valoja, kynttilöitä, tonttuja, koristeita ja lasten tekemiä koristeita. Joulukoristeita ei voi koskaan olla liikaa :D
  minnaliukkonen@suomi24.fi

  VastaaPoista
 52. Pelkistetyillä jouluvaloilla, kynttilöillä sekä kasveilla🌱✨

  maryanne.aalto@gmail.com

  VastaaPoista
 53. Pieniä juttuja, valoketjut, kynttilät ja tänä vuonna hankin kuusenkin. Tykkään että joulu ei näy kotona mitenkään älyttömästi vaan enemmänkin se on se tunnelma.

  VastaaPoista
 54. Jouluvaloin, lukuisin kynttilöin sekä hyasintein! // shesaidmapleleaves@gmail.com

  VastaaPoista
 55. Havuilla, kynttilöillä ja paperitähdillä.
  riikkasofia.kalkaja@gmail.com

  VastaaPoista
 56. Jouluvalot, kynttilät, kukat ja muutama tunnearvoltaan rakas joukukoriste tuovat kotiimme tunnelmaa. Leskinen.pia@gmail.com

  VastaaPoista
 57. Valkoinen pieni koristekuusi pastellisävysillä palloilla on koristanut kotiani jo useamman vuoden joulun aikaan. Joulun vietän vieläkin vanhempieni kotona, niin ei sen enempää ole tullut koristeltua omaa kotia. Koristevalot ja kynttilät ovat tietenkin läpi talven luomassa tunnelmaa.

  VastaaPoista
 58. Koristelen kotini tuomalla siihen paljon lämpöä. Tärkein joulun alla on räiskyvä takkatuli, kynttilät ja joulukuusi kauniilla koristeilla✨

  noora.a.nilsen@gmail.com

  VastaaPoista
 59. Valoilla ja tummanvihreillä kasveilla, kuten eukalyptuksen oksilla ja havuilla.

  VastaaPoista
 60. Lapsuudessani äiti laittoi kodin aina ihanan jouluiseksi ja samaa perinnettä olen tykännyt jatkaa omassakin kodissani. Sisustus saa paljon punaista väriä tyynyjen ja vilttien muodossa, tontut istahtavat hyllyn reunalle ja kynttilöiden määrä tuplaantuu :) Tunnelmallisia jouluvaloja virittelen usein jo aikaisemmin piristämään alkutalven pimeyttä.
  salonen.reetta@hotmail.com

  VastaaPoista
 61. Vietän niin vähän aikaa kotona, että ainoat joulukoristeet ovat valosarja tungettuna nättiin viinipulloon ja kynttilät :-D
  eveliinatik@gmail.com

  VastaaPoista
 62. Kauniilla valaistuksella, kukilla ja kasveilla. Näillä saa jo paljon aikaan. :)
  brandt.andrea1@gmail.com

  VastaaPoista
 63. Pihta koristellaan olohuoneeseen, sekä jouluvaloja ja kynttilöitä kaikkiin huoneisiin. Eucalyptukset ja havunoksat maljakoissa tuo tuoksua kotiin. :-) erika.kuronen@gmail.com

  VastaaPoista
 64. Yksinkertaisesti kynttilöillä, pienillä esineillä ja tietysti joulukuusella kultaisin palloin :) panostan kattaukseen, koska ruoka on jouluna erityisessä asemassa :)
  sannisofiakarjalainen(at)gmail.com

  VastaaPoista
 65. Pieni huonekuusi,muutamat jouluvalot,paljon kynttilöitä ja joulukukkia. Niillä koristeltiin tänä vuonna joulukotimme ☺ aino.kinnu@gmail.com

  VastaaPoista
 66. Vietän jouluni vanhempieni luona eri kaupungissa, joten laitan omaan kotiani jouluiseksi hyvin hillitysti. On kuitenkin ihanaa tuoda omaankin kotiin vähän joulufiilistä, ja sen teen esimerkiksi pienillä koristekuusilla sekä ihanaa tunnelmaa tuovilla kynttilöillä.

  julia.asikainen@hotmail.com

  VastaaPoista
 67. Joulukukilla, kynttilöillä ja käsintehdyillä koristeilla.
  eve.aikk@gmail.com

  VastaaPoista
 68. Joulukukilla, kynttilöillä, paperitähdillä, koristevaloilla.

  VastaaPoista
 69. Kynttilöillä ja tänä vuonna menin ostamaan pienen tekokuusen + siihen paperisia joulukuusen koristeita 🎄🎄
  jenniina_vainikka@hotmail.com

  VastaaPoista
 70. Jouluisin kukkaasetelmin, kynttilöin, viime vuosina valkoinen muovijoulukuusi. Väreinä enimmäkseen valkoinen ja hopea.

  VastaaPoista
 71. Mun kohdalla less is more, eli yksi suuri paperivalotähti ja sen lisäksi kynttilöitä ja kukkia. :) katariinam.salo@gmail.com

  VastaaPoista
 72. Kukilla, kynttilöillä ja tunnelmavaloilla. T:Milla

  VastaaPoista
 73. Jouluisemmilla tekstiileillä, jouluvaloilla ja kynttilöillä.
  hamalainentm@gmail.com

  VastaaPoista
 74. Tänä vuonna erittäin vähän koska en kotona joulua vietä, lähinnä kynttilöin. :)
  sarkku-@hotmail.com

  VastaaPoista
 75. Tänä vuonna erittäin vähän koska en kotona joulua vietä, lähinnä kynttilöin. :)
  sarkku-@hotmail.com

  VastaaPoista
 76. Maljakoihin ilmestyy valoja, värimaailma muuttuu jouluisemmaksi, kuusi haetaan hyvin aikaisin ja koristeltu piparkakkutalo löytää pöydältä paikkansa. Tyyli hieman vaihtelee vuosittain; joskus runsasta punaista, toisinaan hillitympää vaaleaa värimaailmaa ☺️

  Laurakarsio @ hotmail.com

  VastaaPoista
 77. Mukana :) roovel@netti.fi

  En tykkää liiasta krumeluurista, pieni kuusi koristeineen ja vähän jouluvaloja riittävät minulle.

  VastaaPoista
 78. Jouluvaloilla, pienellä aidolla kuusella, piparikylällä, tähdillä ja kynttilöillä. Aika minimalisella linjalla mennään mutta mielestäni vähemmän on enemmän!
  autiokatjaa@gmail.com

  VastaaPoista
 79. Pieniä koristeita, kynttilöitä ja kukkia.
  karhuoja@gmail.com

  VastaaPoista
 80. Perinteiset koristeet ikkunaan ja joulukuusi :)
  anna_88@luukku.com

  VastaaPoista
 81. Havuja maljakoihin, kynttilöitä ja joulukukkia tuomaan jouluista tuoksua.
  eveeve.pesonen@gmail.com

  VastaaPoista
 82. Tällä hetkellä on vasta valoja, mutta joulukoristeita lisäilen tässä viikon mittaan. Jotain vanhoja minun ja miehen lapsena tekemiä tonttuja jne. :D

  VastaaPoista
 83. Koristelen kotia jouluksi pienillä, harkitusti valituilla joulukoristeilla sekä kynttilöillä ja nyt ensimmäistä kertaa omalla oikealla joulukuusella.

  VastaaPoista
 84. Tykkään koristella kotia tietysti kynttilöillä, mutta myös luonnosta löytyvillä materiaaleilla kuten oksilla. Tuo maljakko olisi niille juurikin täydellinen!

  Cakecopper@gmail.com

  VastaaPoista
 85. Valoilla, kynttilöillä ja koristeilla. Tietenkin kuusikin kuuluu jouluun.
  Tiina
  miumiu83 at gmail.com

  VastaaPoista
 86. Jouluvalot on mun lemppari koristeluasiat plus tietysti kynttilät! Joulukuusi koristaa olohuonetta myös aina.
  ella.lk.00@hotmail.com

  VastaaPoista
 87. Kynttilöillä ja pienillä joulujutuilla.
  katariina.launonen@gmail.com

  VastaaPoista
 88. Koristelen hyvin minimalistisesti, lähinnä kodin nurkassa ympäri vuoden oleva huonekuusi pääsee talveksi ikkunalaudalle ja napsautan patterikäyttöiset valot päälle :) Kun banaanipuuni kasvaa tarpeeksi korkeaksi sekin saa toimittaa kuusen virkaa.
  sonja.m.lepisto@gmail.com

  VastaaPoista
 89. Kynttilät, jouluseimi ja pieni kuusi. Niistä syntyy joulutnnelma. t. Outi

  VastaaPoista
 90. Perinteisiä joulukoristeita ei meiltä löydy mutta sitäkin enemmän valoja ja kynttilöitä ! Ah.

  VastaaPoista
 91. Kynttilöitä, joulukuusi ja ikkunoihin lumihiutaleita.
  s.kansakoski(at)luukku.com

  VastaaPoista
 92. Valtava kuusi kruunaa olohuoneen ja sen oksilla on ihan liikaa koristeita. Mutta joulunaikaan saakin mennä överiksi! :) Muualla kodissa kynttilät, lyhdut ja erilaiset valoketjut tuovat tunnelmaa. Lisäksi sohvatyynynpäälliset, viltit ja verhot on vaihdettu punaisen sävyisiin.

  minuhno@gmail.com

  VastaaPoista
 93. Koristelen kodin jouluna erilaisilla valoilla ja kynttilöillä. Perinteisiä joulukoristeita en niinkään hyödynnä, vaan enemmän sellaista hillittyä ja tunnelmallista joulukoristelua. Kuusi tosin tulee koristeltua jo marraskuun puolella piristämään :)

  theriddlerr@outlook.com

  VastaaPoista
 94. Koristeet jäi tänä vuonna hyvin vähälle, muutamat kynttilät ja minikuusi jossa lempparikoristeet :) mulla joulusesongin koristeluinto vaihtelee vuosittain, joskus laitan kodin täyteen tällinkiin ja joskus en jaksa tehdä mitään! Tuo maljakko on superkaunis. t. Suvi suvi.arstio @ gmail.com

  VastaaPoista
 95. Mielellään mukana. Joulu tulee kauniista valoista ja luonnon kuusista! :)

  VastaaPoista
 96. Tänä vuonna olen koristellut kotini eukalyptusoksilla, joista olen tehnyt jouluisia kransseja, köyttänyt kiinni tarjoiluvaunuun tai iskenyt vain maljakkoon punaisten marjaoksien kaveriksi.

  thebernardbianca@gmail.com

  VastaaPoista
 97. Koristelen minimalistisella tyylillä kodin jouluun, joka koristaa kotia pimeän talven yli.
  sarianne.helander@gmail.com

  VastaaPoista
 98. Meille joulu tulee lämpimän kotoisena tunnelmana mustin ja valkoisin kynttilöin sekä jouluvaloin. Extrana kannoin tänä vuonna kotiin havuja ja puuvillan oksan, jälkimmäinen saa toimia nättinä pumpulipallokepukkana koristamassa jatkossakin, hah. En ole välttämättä se jouluisin ihminen, mutta kiva tunnelma kelpaa aina.
  Pakko ruveta kommentoimaan useammin kuin arvonnan merkeissä, tunnen pienen syyllisyyden pistoksen tässä!

  dysforie@hotmail.com

  VastaaPoista
 99. Jatan keramiikkatuotteet ovat niin kauniita, ehdottomasti mukana arvonnassa.
  Joulun aikaan ollaan aina tien päällä, joten omassa kodissa joulua en laita kovin paljoa. Joulun alusajan käytän sitten hyödykseni ja esillä on silloin paljon kynttilöitä, havuja ja kransseja ja jokunen joulukukkakimppukin.
  holttamirella@gmail.com

  VastaaPoista
 100. Lähinnä jouluvaloilla ja kynttilöillä, vähän kukkia ja havuja.
  merja.hamalainen@pp2.inet.fi

  VastaaPoista
 101. Joulukuusi, jossa perinteiset koristeet, jouluvalot ikkunassa ja kynttilät :)
  hilsan@uukku.com

  VastaaPoista
 102. Valot, kynttilät ja se tärkein, joulukuusi.
  sohwi@hotmail.com

  VastaaPoista
 103. Vietän jälleen kerran joulun ulkomailla, mutta jotain pieniä joulujuttuja löytyy kodistani näin ennen joulua. Kynttilät ja pieni kuusenoksa luovat joulufiilistä ilman suurempia investointeja ja hössötystä. <3

  sanni.hujanen@gmail.com

  VastaaPoista
 104. Vaihtelevasti fiiliksen mukaan. Täksi jouluksi koristelin kuusen ja laitoin klassiset olkipukit esille, mutta muita koristeluita en varsinaisesti kaipaa. Kynttilöillä ja valoilla saa lisätunnelmaa halutessaan.

  VastaaPoista
 105. Voi miten kaunis!

  Itse luon joulun tunnelmaa etenkin kynttilöiden valolla ja hopeisilla yksityiskohdilla sisustuksessa. Myös talviset kukka-asetelmat kuuluvat minun jouluuni <3

  juulia.myllykangas@outlook.com

  VastaaPoista
 106. Paperitähtiä, kynttilöitä, havuja, valonauhoja, kultaa ja valkoista, siitä on jouluni tehty. Ihania kuvia ja esineitä! soili.koti@gmail.com

  VastaaPoista
 107. Mukana arvonnassa! (natalia.petro@yahoo.com)

  Tänä vuonna koristelin pienen asuntoni eucalyptus- kimpulla. Rakastan eucalyptuksen tuoksua, ja siivottavaa ei ole yhtä paljon kuin kuusenoksissa. Polttelen myös tuoksukynttilöitä, tällä hetkellä on menossa byredon bibliothéque ja diptyquen feu de bois...

  VastaaPoista
 108. Mä en pidä erityisemmin joulusta enkä korista kotiani jouluisilla koristeilla. Rakastan kynttilöitä ja niiden luomaa tunnelmaa, joten ne kai voisi laskea joulukoristeikseni. Tärkeintä on, että on siistiä ja tilaa loikoilla mukavasti sohvan nurkassa.
  minneve_123@hotmail.com

  VastaaPoista
 109. Kuusi, kynttilät ja leikkokukat tuovat joulun omaan kotiini. Tuo ihana keramiikkamaljakko sopisi hyvin mukaan! anninakatariina@hotmail.com

  VastaaPoista
 110. Vuosi vuodelta joulukoristelu kiinnostaa enemmän. Tänä jouluna kotoa löytyy joulukukka, kynttilöitä, jouluvalot ja paperista askarreltuja perinteisiä joulukoristeita. lk34079@mesta.net

  VastaaPoista
 111. Kiitos kaikille osallistujille! :) arpaonni osui elsokri-nimimerkille, sinulle on laitettu sähköpostia.

  Toivottavasti kaikilla oli leppoisa joulu !

  VastaaPoista

© RAW DESIGN BLOG
Maira Gall