Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

FIELD DAY & FRIENDS XMAS STORE


Persoonallista ja sympaattista joulukauppaa etsivän valinta on ehdottomasti Field dayn puodissa / työtilassa tällä hetkellä oviaan auki pitävä Xmas store by Field day & Friends, jossa on kuratoitu valikoima kotimaisia tuotteita. Kävin eilen piipahtamassa siellä ja moikkailemassa tilaa pitävää Iinaa ja Untoa.


Field dayn nahkaiset kamerahihnat ja muut asusteet ovat varmasti monelle tuttuja, kuten esimerkiksi myös Saana ja Ollin tekstiilit. Näiden lisäksi kaupasta löytyy kolme muuta brändiä: Month of Sundays, PUF + TOMI ja Maija Fredrika. Ostin itse mukaani Month of Sundaysin unkarilaisesta mehiläisvahasta tehdyt kastanjan muotoiset tuikut, joihin ihastuin heti! Saana ja Ollin uudella Onnenmaa-kuosilla painettu matkakorttikotelo lähti mukaan ilahduttamaan arkea, kun ei tarvitse pinkkiä matkakorttia kaivaa lompakosta vaan senkin voi nyt hoitaa astetta tyylikkäämmin. Ja näiden lisäksi tein pidemmän avainnauhatilauksen tuosta Wave-mallista!


Kivojen lahjaideoiden lisäksi kiinnostavaa on kauniisti remontoitu pieni tila, joka on sisustettu minimalistisen tyylikkäästi. Vihreät samettiverhot, kekseliäis esillepano, hyllyn väliin asennettu pyöreä peili ja vedenvihreä seinämaali ovat kaikki täydellisesti linjassa keskenään. Juuri sellaista tämän hetken estetiikkaa, joka kuitenkin säilyy tyylikkäänä aikaa myöten.


Iina itse tekee Field dayn nahkatuotteet täällä työhuoneellaan, ja hänen miehensä valokuvaaja Unto Rautio työskentelee myöskin samoissa tiloissa. Ihana ja aina yhtä välitön pariskunta, jonka tapaamisesta tulee niin hyvälle mielelle! Ihastelen heidän yhteisiä työprojektejaan, ja molemmat tekevät muutenkin siistejä juttuja myös erikseen. Suosittelen ehdottomasti piipahtamaan täällä vielä ennen joulua.


Kuvat: Unto Rautio

Xmas Store by Field day & Friends 
Kinaporinkatu 1 

Aukioloajat heidän Facebook-eventissään 


Ei kommentteja

Lähetä kommentti

© RAW DESIGN BLOG
Maira Gall