Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

NEW JOB !


Blogin kulisseissa on tapahtunut viime aikoina paljon, vaikka postaustahti onkin ollut verkkaisempi. Täällä on nimittäin puhaltanut uusia tuulia työrintamalla! Olen siirtynyt nyt joulukuun alusta täyspäiväisestä pienyrittäjästä palkkatyöläiseksi. Muutos on jännittävä, mutta onneksi työpaikka on tuttu paikka, jonne olen tehnyt viikoittain keikkaa jo melkein kahden vuoden ajan. Siitä lähtien kun Bo LKV tuli Helsinkiin Helmikuussa 2016. Uudet työkaverit ovat siis valmiiksi tuttuja ja tiedän tasan tarkkaan mihin olen ryhtynyt! :)


Siitä lähtien kun valmistuin muotoilijaksi (vuonna 2014) olen tehnyt erilaisia projekteja ja töitä oman toiminimeni kautta. Tie on ollut kivinen, mutta palkitseva. Olen tavannut lukemattomasti hienoja ihmisiä, saanut upeita työmahdollisuuksia ja päässyt toteuttamaan itseäni visuaalisesti. Olen sanonut kyllä moneen juttuun, josta minulla ei ole ollut aiempaa kokemusta, ja jatkuvasti saanut kehittyä sekä kasvattaa osaamistani. Tämä blogi on ollut tärkeä harjoitusalusta stailaamisen ja kuvaamisen suhteen, ja moni asia on itse opittu. Blogimaailman kautta saadut verkostot ovat kultaa kalliimmat, ja olen iloinen että olen tälle tielle lähtenyt. Yrittämisestä minulla ei ollut mitään hajuakaan kun siihen rupesin, joten näin jälkeenpäin ajatellen se oli kyllä aika rohkea teko! Viimeisin työprojektini tulee julki vasta kuun lopussa, ja jännitän itsekin vielä sen lopputulosta. Projekti oli haastava ja laaja, ja tein sitä marraskuun iltoina muiden töihen ohessa. Marraskuu oli todella työntäyteinen, eikä vapaa-aikaa jäänyt juuri ollenkaan. Siitä sitten hyppäys suoraan uusiin saappaisiin, ja työtahti sen kuin jatkuu..!


Nyt kuitenkin tuntuu todella hyvältä keskittyä vain yhteen työpaikkaan ja antaa kaikkensa sille. Yrittäjyydestä on varmasti plussaa monelta kannalta, mutta jätän erittäin mielelläni kirjanpidon muiden huoleksi. Uudet työtehtäväni ovat todella monipuoliset, ja kasvava yritys antaa mukavasti alustaa luovuudelle. Teen mm. myyntiin tulevien asuntojen stailauksia ja kalustuksia, vastaan Helsingin toimipisteellä yhteistyökuvioista, toimin tällä hetkellä toimiston laajennuksen remontin suunnittelijana + projektipäällikkönä, ja olen mukana tekemässä Bo Living -lehden toista numeroa, näin muutaman homman mainitakseni. Hommaa siis riittää, ja nautin siitä että joka päivä on erilainen! Odotan innolla että pääsen näyttämään teille sen toimiston laajennuksen, joka on vielä remontissa.


Aion pitää toiminimeni tässä sivussa vielä aktiivisena pieniä projekteja tai kuvauskeikkoja varten. Pääasiallisesti olen iloinen siitä että nyt voin vain keskittyä Bo:hon, mutta voihan sitä joskus viikonloppuisin jotain muutakin ehkä tehdä jossain vaiheessa. Kummasti sitä alkaa arvostamaan vakautta ja arjen rutiineja näin kylmekymppisenä. Täytin 30 viikko sitten, ja ihan varmasti uusi työpaikka auttoi ikäkriisin hallinnassa, vaikka pari vuotta valmistuinkin henkisesti tähän ikään.


Kuvituskuvina käytin tässä postauksessa Bo LKV:n joulukalenterikuvia, joiden stailaaminen ja kuvaaminen oli yksi työtehtäväni kuun taitteessa. Harjoittelijamme Miia suunnitteli joulukalenterin, ja pidimme porukalla yhteisen kranssipajan eräänä marraskuisena iltana toimistolla. Joulukalenteri tapahtuu facebookissa, jossa on joka päivälle oma luukkunsa arvonnan kera! Vielä ehtii hyvin osallistumaan Bo:n omien sekä yhteistyökumppaneidemme tuotteiden arvontoihin, kannattaa mennä seurailemaan sivua. Ajattelin että nämä kuvat sopivat hyvin tähän joulukuuhun noin muutenkin. :)


10 kommenttia

 1. Miksi tuo pilkku ja sanoja ennen 🙈

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Koska kahden kokonaisen päälauseen väliin laitetaan pilkku, kun niitä erottaa ja-sana SMH.
   http://www.kielitohtori.fi/suomen-kielenhuollon-kysymys/mieltämme-askarruttaa-seuraava-asia-kun-ja-sanalla-erotetuissa

   Poista
  2. Hmm hyvä kysymys! Tosiaan nyt kun katson tekstiäni tämän kommentin valossa, niin onhan se aika monessa kohdassa hyvinkin järjestelmänmukaisesti. Ei välttämättä ihan täysin kieliopin mukaan, mutta oma kielikorvani sanoo niin :D Täytyy kiinnittää huomiota jatkossa ettei tule liikaa viljeltyä.

   Poista
  3. Mun mielestä on ironista, että joku, jonka kommentista puuttuu (räikeästi) niin yhdysmerkki kuin kysymysmerkkikin, tulee pätemään pilkuista. :D Jos kyseessä on esimerkiksi luettelointi tai kaksi päälausetta, joilla on yhteinen lauseenjäsen, pilkkua ei laiteta ja -konjunktion eteen. Sen sijaan, jos kyseessä on kaksi päälausetta, joilla ei ole yhteistä lauseenjäsentä, pilkku laitetaan. Simple! Ja musta kirjoitat, Peeta, varsin hyvin, nou hätä. :)

   Poista
 2. Onnittelut! Upee palkinto hienosta duunista, Peeta.:) innolla odotan sun uusia projekteja!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! :) Innolla odotan itsekin, saa nähdä mitä kaikkea tässä vielä pääsee tekemään.

   Poista
 3. Onnea vielä tätäkin kautta! <3
  Tämä BO-fani on niin BO-onnellinen sun puolesta! =)

  VastaaPoista
 4. Ihan mahtavaa! onneksi olkoon! :D

  VastaaPoista

© RAW DESIGN BLOG
Maira Gall