Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

PEHMEÄÄ VARPAIDEN ALLA


En ole mikään aamuihminen, en todellakaan. Torkutan, selaan puhelinta sängyssä yrittäen saada silmät pysymään auki, vitkuttelen viimeiseen asti ennen kuin pitää nousta jotta ehtii käymään suihkussa ennen töihin lähtöä. Peiton ulkopuolella on niin kylmä, ja pimeää. Huoneilma on viileää ja vesi lasissa yöpöydällä tuntuu kylmemmältä kuin hanasta kaadettuna.


Aamuja pehmentämään hankin pehmoisen pienen maton sängyn vierelle, jotta se ensimmäinen askel sängystä noustessa ei olisi kylmä lattia. Aamutakki roikkuu naulakossa melkein sängyn vieressä, ja nappaan sen siitä aina päälleni.


Villamatto on tilattu Carpet Vista -nettikaupasta, josta saa hyvin valita eri kokoisia ja -värisiä mattoja tarpeensa mukaan. Matto vaikuttaa ihan laadukkaalta, lukuunottamatta noita hapsuja joista yksi ainakin jo sojottaa hieman. Pitäisi vaan vielä hommata liukueste maton alle, vaikka se onkin ihan mukavan paksu. Melko kevyt vain. Matto on mielestäni ylellinen elementti sängyn vierellä, vaikka se hassulta saattaa kuulostaakin..!


Tämän tyyppisiä mattoja on näkynyt kuluneen vuoden aikana paljon sisustuksissa, ja itsekin liputan ehdottomasti yksiväristen mattojen puolesta. Ylipäätään koitan pitää pienen kodin mahdollisimman rauhallisena käyttämällä lähinnä yksivärisiä / kuosittomia tuotteita. Jossain tyynyssä tai pyyhkeessä korkeintaan on kuvioita, mutta isommat pinnat tekevät helposti rauhattoman vaikutelman. Tässäkin on kuitenkin pinnan ja sävyn vaihtelua, joka elävöittää mattoa.


Tähän väriin päädyin ihan vain fiiliksen perusteella. Jotenkin sen kultaisena hohtava sävy houkutteli kovasti, ja ajattelin että se toisi lisää kivaa lämpöä makuuhuoneen ruskeaan värimaailmaan. Maton väriparina toimii myös Flosin valaisimen runko.


6 kommenttia

 1. Ihailen tyyliäsi, omatkin käsinsolmitut mattoni olen löytänyt samasta kaupasta, ghansghai ja afgan oldstyle. Käsityö on ylellistä ja tuo sielua sisustukseen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kiitos! No kiva kuulla lisää hyviä kokemusta samasta putiikista. :)

   Poista
 2. Mikä ja mistä toi sun sänky on? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on Ikeasta! Tuommoinen 140cm leveä, laatikoilla. Jätettiin laittamatta seinän puoleisiin laatikoihin kahvat. En muista mallin nimeä, mutta löytynee melko helposti Ikean sivuilta :)

   Poista

© RAW DESIGN BLOG
Maira Gall