Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

IKKUNALAUDALLA KIZU


Nyt kun marraskuun illat ovat pimenneet ihan huolella, on täältä löytynyt uusia hämäriä nurkkia jotka kaipaavat valoa. Muutimme tänne juuri ennen kesää, joten onneksi tässä on voinut tehdä kodin hankintoja ihan rauhassa vuodenaikojen tuodessa uusia puolia esiin. Kesällä kaikki on jotenkin huolettomampaa ja tottakai valoisampaa, verrattuna vaikkapa nykyhetkeen. Pikkuhiljaa tavarat löytävät paikkansa ja tunnelmat muotoutuvat oikeisiin uomiinsa.


Ikkunalaudat ovat lempipaikkojani erilaisille sattumanvaraisille asetelmille, ja nyt syksyllä kynttilät ovat taas päässeet esille. Löysin tuon hauskan oksan kukkakaupasta, jonka myyjä ei osannut kertoa sen nimeä.Kun huomasin että olohuoneen sohvan puoli on jäänyt aivan ankean pimeäksi iltaisin, päätin että ikkunalaudalle on saatava valaisin, joka toisi kotoisan pehmeää hengailuvaloa sohvalle. New Worksin  Kizu table lamp oli jäänyt kummittelemaan mieleeni, ja se oli sitten ehdottomasti saatava. Juuri kun tein ostopäätöksen, niin huomasin että lamppu olikin kaikkialta loppuunmyyty, ja uusi erä tulossa vasta tammikuun lopussa tuotannosta. Kahlasin koko netin läpi ja löysin erään lontoolaisen sisustuskaupan, joka viestienvaihdon jälkeen lupasi lähettää varastonsa viimeisen valaisimen Suomeen. Huh!


Usean viikon toimituksen odottelu tuotti tulosta, kun tämä marmorijalkainen kaunotar pääsi lähipostiin ja sieltä sitten jättipaketin sisään pakattuna kotiin saakka. Se on aivan täydellinen ikkunalaudan valaisin. Sohvallakin on heti miellyttävämpi oleskella.

4 kommenttia

 1. Moi!
  Sattumalta löysin tämän sun blogin, kun äsken googlettelin yhtä mattoa mikä sullakin on/oli.
  Eli se oli se vaaleanharmaa rustiikkinen matto, private 0204.
  Sama matto mielessä, tykkäsitkö siitä? Onko matto ihan vesipestävä vai joutuiko pesulassa pesettämään?

  Entä mitkä verhot noissa kuvissa on? Ite oon etsimässä just tuollaisia läpikuultavia pellavaverhoja olkkariin.
  Jatkanpa nyt lukemista...
  T:Katja

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka! Kiva kun löysit :) Joo tykkään kyllä matosta, mutta se ei oikeastaan ole vielä kunnolla päässyt mulla käyttöön koska se on aina liian pitkä koteihini. Mulla on semmoinen vanha versio matosta, missä ei ole alle ommeltua vahvikekangasta, mutta niitä voi kyllä vesipestä mattolaiturilla, omani on käynyt pesulassa kun se on niin suuri.

   Nämä verhot ovat H&M Homen 100% pellavaiset valmisverhot :)

   Poista
 2. Ei mulla muuta kuin <3 <3 <3 ja sen sä jo tiesitkin. =)

  VastaaPoista

© RAW DESIGN BLOG
Maira Gall