Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

MATERIALSKuvasimme hetki sitten Blaulle uusia materiaaleihin ja väreihin pohjautua flat lay -kuvia, jotta keittiöiden tai säilytyskokonaisuuksien ostajat voisivat saada uutta inspiraatiota materiaalien yhdistelyyn. Kannattaa tsekata Blaun uudistuneet nettisivut, jotka näyttävät tosi hyvältä mielestäni! Tosi kivaa että olen saanut olla mukana stailaamassa heille paljon kuvamateriaalia :) Lue lisää Blaun ajatuksia näistä kuvista heidän Inspiroidu-sivultansa! Mikä näistä on sinun lempparisi? Oma suosikkini on ehkä tuo ensimmäinen nuden sävyinen, mutta toisaalta vihreästä tuli myös tosi kiva.


Stailaus: Peeta Peltola
Kuvausrekvisiitta: Lokal Helsinki, Mia Design ja Proloque4 kommenttia

 1. Hienoja otoksia. :) Tykkään jostain syystä eniten tuosta viininpunaisesta, vaikka tuntuu ettei se ole värini, enkä ainakaan sisustaisi sillä. :D Toisaalta, voihan olla että makuni on muuttumassa, enkä vain vielä itse tiedä sitä. Mukavaa alkanutta viikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kaunis! Niin ja voihan sitä ihastella värejä muuten vaikkei välttämättä just omaan kotiinsa valitsisi! :) Ehkä kohta löydät itsesi hypistelemässä jotain viininpunaista..!

   Poista
 2. Aivan ihania kaikki! Harmaa on ehkä kaikkein omin, ja nude on viime aikoina alkanut viehättää entistä enemmän, mutta tosi herkullisia värisävyjä kaikissa, kauniisti yhdisteltyinä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon, kiva että tykkäät! :) Värit on kyllä viime aikoina alkaneet pitkän harmaan kauden jälkeen näyttää entistä houkuttelevammilta, vaikka tottakai harmaakin aina toimii. Näiden kanssa oli hauska vähän leikitellä!

   Poista

© RAW DESIGN BLOG
Maira Gall