Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

FRAMED MIRROR

Yhteistyössä Finnish Design Shop  

Makuuhuoneen seinälle on saatu vihdoin suunniteltu Muuton Framed -peili, ja käytännöllisyyden lisäksi se toimii myös taulun tapaan kauniina koristeena.


Peiliä on saatavilla kahdessa eri koossa, joista tämä on se suurempi. Hieman kauempaa katsottuna siitä näkee itsensä kokonaan, joka on tärkeää asujen valinnassa. Meillä on tuossa vieressä vaatehuone, joten peilin kautta mallataan vaatteita. Valitsin peilin sävyksi hiekan, jonka lisäksi sitä löytyy myös roosana ja harmaan värisenä. Ajattelin että se sopii kivasti seinän sävyn ja muiden huoneen lämpimien sävyjen, kuten messingin, kanssa yhteen. Tavallinen peilin väri (eli harmaa) olisi varmasti toiminut myös, mutta halusin nyt vähän leikitellä!


Metallikehyksinen peili tulee 4cm irti seinästä. Tykkään erittäin paljon sen modernista muotoilusta, joka sopii hyvin maalattua seinää vasten.


Hiekan sävyn ansiosta peili on hieman normaalia tummempi, mutta kyllä siitä näkee tarpeeksi selvästi asukokonaisuuden kuitenkin.


Finnish Design Shopilla näyttäisi olevan nyt käynnissä kampanja, jossa yli 500€ ostoksista saa 100€ alennuksen, eli esim tästä saisi hyvin alennuksen. Vink vink!


Ei kommentteja

Lähetä kommentti

© RAW DESIGN BLOG
Maira Gall