Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

2018 PLANNER X 2


Etsitkö jo kalenteria ensi vuodelle? No eipä tarvitse etsiä enää, sillä tässä ovat minimalistisen tyylin parhaat valinnat vuodelle 2018. Minulle tuli akuutti tarve tilata kalenteri kun näin tuon päällimmäisenä komeilevan samettisen kalenterin Marjolein Delhaasin uutuuksissa.


Sen kaunis pinta houkutteli niin paljon että tilasin sen aivan saman tien, jotta se ei varmasti menisi sivu suun. Nyt tuo limited edition näkyy olevan jo loppuunmyyty, ellei sitä sitten tule vielä lisää. Muitakin hienoja valikoimasta kyllä vielä löytyy! Minulla oli toissavuonna häneltä musta kalenteri (joka näyttää nyt olevan alessa juurikin) ja tykkäsin siitä kovasti.


Viime vuonna sain poikaystävältäni lahjaksi Sasha Kretovan maalauksellisen kalenterin, jota olin hänelle ihastellut ääneen. Tein siitäkin postauksen blogiin, ja Sasha itse bongasi postaukseni instagramin kautta kun vähän tägäilin. Hän piti kuvistani paljon, ja tänä vuonna sitten tarjosi uutta kalenteria minulle jos haluaisin esitellä ensi vuoden kalenteria täällä blogissani taas. Harmi kyllä olin juuri ehtinyt tilaamaan sen toisen kaunokaisen, mutta ajattelin että tänä vuonna minä voin sitten lahjoittaa kalenterin niin ikään poikaystävälleni. Tämä valkoinen mustilla pilkuilla kuvioitu näytti ihan poikaystäväni tyyliseltä, joten valitsin sen hänelle! Myös edellisvuoden kalenterimalli on edelleen myynnissä.


Molemmissa on simppeli viikkonäkymä ja muutenkin kaunis layout. 


Sasha Kretovalla on myös tyhjäsivuisia muistikirjoja erilaisilla pinnoilla sekä kuvioilla, itse ihastuin tuohon pellavaiseen kovakantiseen vihkoon. Kannan usein töissä mukana muistikirjaa, johon kirjoitan to do -listoja. Samettikalenteri ja pellavavihko ovat siis ensi vuoden kombo meikäläisen käyttöön!


Vaaleanpunainen samettinen kalenteri 

Valkoinen mustapilkullinen kalenteri 
Sasha Kretova (saatu) 

Pellavakankainen muistikirja 
Sasha Kretova (saatu)

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

© RAW DESIGN BLOG
Maira Gall