Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

KRISTINA KROGH PRINT


Voitin taannoin Instagramissa Kristina Kroghin järjestämän julistearvonnan, jonka palkintona oli yllä näkyvä Lucky wheel -juliste. Tykästyin sen värimaailmaan, mielenkiintoiseen kuviointiin ja erikoiseen kokoon. Minulla oli sattumalta kotona valmiina melkein oikean kokoiset kehykset, joihin ujutin julisteen. Olin ostanut kehykset kirpparilta, mutta täytettä niiden sisälle ei ollut vielä löytynyt, joten tämä oli ihan täydellinen sattuma.


Kristinan sivuilla lukee että juliste olisi vihreä, ja siellä olevassa kuvassakin kuva näyttää huomattavasti vihreämmältä. Minun kappaleeni on kuitenkin lähes mustavalkoinen, ja siinä on vain hyvin pieni häivähdys vihreää. Luulenpa, että parempi niin :) Juliste oli kääritty harmaaseen silkkipaperiin, ja rullan sisältä löytyi ihanan karhea ja paksu kartonki. Printti on todella kaunis, marmoroiduista yksityiskohdista tulee mieleen lapsuuden askartelut. Tätä printtiä on 200 kappaleen sarja, ja minun julisteeni on numeroitu sekä signeerattu 2/200.


Taulu ei ole päässyt seinälle asti, joten se nojailee toistaiseksi seinään  tuolla olkkarin nurkassa. Se kyllä sopii siihen ihan hyvin, joten ei tässä mikään kiire ole. Lasinen taulu on sen verran painava, että sille pitäisi porata ruuvit seinään, mutta täällä vuokrakämpässä semmoisia pitää vähän pidempään miettiä.. Reikiä saa tehdä, mutta pois muuttaessa ne kaikki pitää paikata. Mutta mitäs mieltä sinä olet tästä julisteesta? Kannattaa toki kurkata myös muut Kristinan julisteet sieltä sivuilta, monta muutakin hienoa yksilöä on myynnissä.

A while ago I was lucky to win a Kristina Krogh poster from Instagram lottery she held. Lucky wheel is the name of this beautiful poster. I happened to buy that frame from flea market few months earlier, and even though it's not the perfect size, I decided to frame the poster with it. I am totally loving the interesting design of the art print!

4 kommenttia

 1. Juliste on kyllä sen verran minun makuuni, että kipaisenpa heti tuonne Kristinan sivuille vilkuilemaan - kiitos vinkistä!

  VastaaPoista
 2. Hyvältä näyttää :).Mä tykkään myös näistä Kroghin julisteista tosi paljon! Sopivat niin monenlaiseen ympäristöön..teinkin aiemmin yhden postauksen niistä, jossa inspiroiduin Anunk bloggaajan tekemästä DIY kollaasista Kroghin julisteiden henkeen: http://www.neovias.blogspot.fi/2013/11/diy-collage.html
  Oma suosikkini on tämä: http://www.byflou.com/en/refective-mirrors/print

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo tuolla on kyllä tosi monenlaisia printtejä, sopii värikkäisiin ja vähemmän värikkäisiin koteihin hyvin ;) Tuntuu että Kristina suunnittelee kokoajan hienompia, tai ainakin omaan makuuni sopivia enenevässä määrin :)

   Poista

© RAW DESIGN BLOG
Maira Gall