Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

VAIKEA PÄÄTÖS

1. Frama Diamond lights 2. Muuto Silent 3. Hay brass scissors 4. Hay Tower Block note papers

Pohdiskelin miltei parin kuukauden verran, että mitä ihmettä oikein tilaisin Finnish Design Shopista sinne saamallani lahjakortilla, ja vihdoin ja viimein sain tehtyä päätökseni. 100e on siitä hankala summa, että sillä ei oikein saa mitään isompaa hankittua, ja sitten taas pienempää tavaraa tuolta putiikista löytyy niin hemmetin paljon että valinta oli todellakin haastava.

1. Päätin vihdoinkin tilata tuon ihanan timanttihehkulampun, jota olen himotellut noin sata vuotta. 33e hehkulampusta on sen verran paljon, etten omaa rahaa siihen ole raaskinut laittaa millään, mutta lahjakortilla jotenkin raaskin paremmin. Toivotaan että se kestää pitkään ja sopii siihen vintage-lampunjalkaani, johon tuota lamppua suunnittelin.

2. Muuton harmaa Silent-maljakko on kauniin muotoinen ja värinen. En myöskään ole omistanut mitään leveämpiä maljakoita, joten eiköhän tuolle käyttöä löydy. Välillä on ollut ongelmaa kimppujen kanssa kun on pitänyt ahtaisiin pullonsuihin niitä tunkea. Aika matala tuo suurempikin maljakko kyllä on (19cm) joten jännityksellä jään odottamaan.

3. No näille nyt en voi sanoa mitään järkiperäistä syytä koska oransseja Fiskarsseja löytyy kyllä kaapeista monet kappaleet, mutta voiko saksia muka olla liikaa? Nämä ainakin kehtaa pitää esillä työpöydällä, ja pyhitettäköön nämä sakset paperikäyttöön ainoastaan. Minä nyt vain halusin ne, kjeh kjeh.

4. Ja sitten oli lahjakortista jäljellä enää niin pieni summa että jotain pientä piti vielä keksiä. Hayn muistilapputorneja tuli ihasteltua Stockalla joskus syksyllä, joten klikkasin sen vielä mukaan. Työpöydän nurkalle myöskin pääsee tuo. Aina pitää jotain kauppalappuja kirjoitella kuitenkin.


What would you buy if you had a 100e gift card for Finnish design shop? Well, these are my picks. Something grey and something sparkling.

14 kommenttia

 1. Ihania valintoja :). Kiitos muutenkin ihanan inspiroivasta blogistasi. Olen lukenut tätä jo jonkin aikaa säännöllisen epäsäännöllisesti, mutta ensimmäistä kertaa kommentoin mitään. Kotinne ja blogisi on persoonallinen valopilkku muiden blogien joukossa. Se ei ole vaan täynnä kaupasta haettuja design tuotteita, vaan siinä on makuuni juuri sopiva yhdistelmä itse tuunattua ja persoonallisia sisustuslöytöjä sieltä sun täältä. Musta taitaa tulla vakkarilukija :).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos itelles kun lueskelet blogia! Ja kiva kun innostuit pistämään kommenttia, tosi mukavaa kuulla että sun mielestä tää blogi on persoonallinen valopilkku :) Aika hyvin oot onnistunut huomaamaan just ne meidän kodin kulmakivet, eli just sen yhdistelmän tuunattua, löytöjä ja vähän designia. ;)

   Poista
 2. Oi, tuo timanttihehkulamppu on kiva! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on ihana! Innolla odotan sen saapumista vihdoin.

   Poista
 3. Heippa! Huomauttaisin vain, että timanttilamppu ei ole hehkulamppu. Vaan lasisen timantin sisällä on halogeeni, joka on siis ihan kaupasta ostettavissa ja vaihdettavissa. Olen törmännyt tähän hinta-ihmettelyyn jossain ennenkin, ja minusta siis tuo lamppu on ihan kohtuuhintainen, johdon kanssa tulee sitten jo sellainen 100€ hintaa yhteensä.
  Mutta timanttilamppu ei siis ole mitään kertakäyttökamaa :)

  Terv. Yhden Diamond Lightin omistaja

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heippa! Hyvä huomio, itse kyllä tiedän että se ei ole hehkulamppu, vaan halogeeni. Kyllähän se halogeeni siellä sisällä näkyy :) Mutta kunhan nyt vain kutsun vieläkin kaikkia hehkulampun näköisiä lamppuja sellaisiksi. On se silti mielestäni tyyris, kymppi olisi parempi hinta mielestäni moiselle. Olen kuitenkin kuullut että joillakin lamppu on palanut yllättävän nopeasti, eikä sitä pelkkää halogeenia lampun sisältä voi vaihtaa, vaan silloin koko timantti on roska. Joka on mielestäni vähän tuhlausta. Mutta toivotaan että oma versioni kestää pitkään ja osoittaa olevansa hintansa väärti :) Hyvä kuulla että ite olet ollut tyytyväinen!

   Poista
 4. hyvät valinnat teit! "mutku mä vaan niinku halusin!" on kyl paras perustelu ikinä! :-D

  VastaaPoista
 5. Toi timanttihehkulamppu on aivan ihana! Tyyrishän se on, mutta kyllä varmasti itsekin pistäisin sen ostoskoriin, jos olisi lahjakortti :) Toivotaan, että kestää! Olis hauskaa sitten nähdä sitä ihan käytössä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pistän kyllä kuvia sitten kun se saapuu ja saan sen paikoilleen! :) Toivotaan että se ei ole liian pienen näköinen tuossa jalassa..

   Poista
 6. Hyvä setti! Rupes himotuttamaan tuo muistilappupino, kivan iso ja nätin näköinen, ja kun kauppalappuja ei tosiaan voi olla liikaa niin tuostapa kätevästi nappais aina.
  -Kitty

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä! Toi on kyllä niin nätti että oli pakko ottaa se >::--)

   Poista

© RAW DESIGN BLOG
Maira Gall