Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

SO LONG CHRISTMAS


Sinne meni joulu! Olimme tosiaan perheen kanssa mökillä Turun saaristossa joulua viettämässä, eikä siellä oikein ollut mitään kuvattavaa joten jäi se "tunnelmakuvien" bloggailukin väliin. Siellä oli pimeää ja sateista, enkä oikein jaksanut innostua kamerasta. Hengailtiin, pelattiin korttia, otettiin rennosti ja syötiin hyvin. Joulupäivänä katottiin leffoja pikkuveljen kanssa, paljuteltiin porukalla ja syötiin herkkujuustoja. Mark ja Lulu olivat joulun Markin porukoilla, mutta Mark päätti yllättää meidät joulupäivänä, ja ilmaantui yhtäkkiä mökille illansuussa. Odotin häntä vasta tapaninpäivänä saapuvaksi, joten oli oikein mukava yllätys. Eilen ajeltiin kotiin ja täällä sitä nyt ollaan.


Sunnuntaina ennen joulua tuli vähän kiire lahjapaperien kanssa, sillä olin luullut että meillä olisi jotain vanhoja papereita, mutta niitä ei sitten löytynytkään mistään. Kävin äkkiä Granitista nappaamassa överikalliit paketointivälineet (siis 8 euroa lahjapaperista..!?) ja sain aikaiseksi aika kivoja paketteja, vaikka itse sanonkin. Rypistettävä paperi oli kivan uusi idea, ja ihan minun tyyliini sopiva. Mustavalkoinen naru rusetille ja dymolla nimet päälle, siinä se. Innostuin myös tekemään mysliä siskolle ja parille kaverille joululahjaksi. Eikä tosiaan ollut vaikeaa. Jonkun ohjeen kaivoin netistä, ja onneksi kaivoinkin, koska olin aluksi pistämässä myös kuivattuja hedelmiä uuniin mukaan. Ensi kerralla pitää tehdä vähän hiutaleisempaa ja lisätä jotain herkkusiemeniä.


Jouluaiheet saavat nyt olla tässä, seuraavaksi suunnataan katseet tulevaan! Kiitoksia muuten kaikille kommentin jättäneille, oli ihan superkivaa saada niin paljon kommentteja kylppäripostaukseen, vastailen niihin nyt seuraavaksi. :) Muistakaa myös että tänään on viimeinen päivä aikaa osallistua julisteen arvontaan!

I was spending christmas at the cottage with my family, and we came back home yesterday. I didn't take any blog pictures there because it was so dark and rainy all the time. So we were just hanging inside and playing cards. Here are some photos from my iphone: in the first picture you can see how I wrapped up my presents. In the hurry I just grabbed some package paper and black&white string from Granit and I think it turned out quite nice packages. In the second picture is my home made muesli and last picture is from my parent's carage. Wish you all had a nice christmas!

9 kommenttia

 1. Kauniita paketteja, olisi kiva kuulla miten teit tuon myslin. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! :--) Laitoin mysliin kaura- ja neljän viljan hiutaleita, erilaisia pähkinöitä ja kuivattuja hedelmiä, sekä vähän hunajaa, vettä, sokeria ja kanelia. Sekoitin ensin kuivat aineet keskenään, lisäsin puoltoista desiä vettä johon lusikallinen sokeria oli sekoitettu ja sekoitin. Sitten se setti uuniin 150 asteeseen tunniksi, piti käännellä vartin välein. Lopuksi kuivat hedelmät.

   Poista
  2. Omatekoinen mysli rules. Tässä mun mysliohje, jos on tarvetta: http://hosuli.blogspot.fi/2013/03/oma-mysli-paras-mysli.html :)

   Kauniita paketteja! Mää en ehkä raaskis käyttää Dymoa nimitarroihin, mutta hienolta näyttää.

   Poista
 2. Rutistettu paperi on tosi kaunista! Olet kyllä panostanut paketointiin, vähän olisi kiinnostanut mitä niihin pistit :-D . Joo-o joulu mennä hurahti ja vatsa pömpöttää ihan liikaa :-) eiköhän kaikilla jouluna käy näin. T.maria

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ah musta tuntui että nimenomaan en panostanut paketointiin, vaan äkkiä kaupasta hain jotkut paperit ja sitten niistä tulikin yllättävän kivat :) Hyvä niin! Nojoo kyllä se herkuttelu vähän kuuluu joulun henkeen hehe.

   Poista
 3. Hello sweet lady.

  Can I as about your wrapping paper? Is it a kind of baking-paper? To have under cakes and bread for the oven...? You know, waxed paper....?

  I have been looking for that kind of paper...

  Hugs from an-magritt

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hi An-Magritt! I bought the wrapping paper from Granit. I think it is something similar than butter paper but maybe little different..? Sure yu can try wax paper instead, could work well too :)

   xx Peeta

   Poista
 4. Kivan näköstä! :)

  Mistä tuo mustavalkoinen naru on ?

  - rala

  VastaaPoista

© RAW DESIGN BLOG
Maira Gall