Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

SELFESTATE CONCEPT STORE IN ISTANBUL
Siistein putiikki, jossa Istanbulin reissulla tuli käytyä oli tämä Selfestate. Mieleen tuli kotoisa Helsinki10, jota ei valitettavasti enää ole olemassa. Satuimme kauppaan sisään juuri ennen sen sulkemisaikaa, ja taas piti räpsiä kuvia pimeydessä, päivänvalossa olisi aina ihanteellisinta tietysti kuvata.. Mutta kyllä tästä piti jotain todistusaineistoa saada, oli sen verran hienosti laitettu. Ja mielenkiintoisia tuotteita. Hinnatkin olivat sitten tietysti sen mukaiset, joten mitään ei lähtenyt mukaan. Putiikki sijaitsee Galata towerin lähikujilla, jossa on paljon muitakin kivoja kahviloita, ravintoloita ja myymälöitä. Siitä vielä lisää myöhemmin! Selfestaten nettisivuilta löytyy nettikauppa. Osoite: Küçük Hendek Caddesi No. 7 Galata / Istanbul.

The coolest shop I visited in Istanbul was Selfestate concept store, located near the Galata tower. Address: Küçük Hendek Caddesi No. 7 Galata / Istanbul.

2 kommenttia

  1. Huh miten style liike. Vintagea ja vaatetta sopivissa määrin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Näinpä! Joku noista valokuvatuluista olis kiinnostanut mua (joku vähän korrektimpi versio) mut noiki makso jotain 70e kpl..

      Poista

© RAW DESIGN BLOG
Maira Gall