Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

ABOUT THE DOOR


Siellä se taas pilkistelee, ovi nimittäin. Roskalavalta löytynyt vanha kellarin ovi. Ensimmäisessä kuvassa tosin pääosassa ovat keittiön lamput, joihin kiinnitin synttärikoristeluiksi jotain varpujen tapaisia kasveja Kinfolk-hengessä. Ajattelin että ne voisivat jäädä siihen joulukoristeiksi, jos kuivuvat nätisti. Menin kuitenkin tänään kyllästymään jo mokomiin turhakkeisiin ja heitin ne roskiin. Idea voisi toimia paremmin isommilla kasveilla, mahdollisesti havuilla. Muutenkin kaikki runsaat ja sekalaiset kasvikoristelut ovat mielestäni inspiroivimpia joulukoristeita tänä vuonna.


Ja sitten se itse ovi. On se kummaa miten yhdestä ovesta voi niin kovasti tykätä. Siihen on hauska kiinnitella erilaisia paperilappusia, ja usein siinä törröttääkin joku kortti tai lehden sivu koristeena. Välillä taas kyllästyn niihinkin, ja keksin tuossa joku aika sitten ripustaa oveen valkoisen unisiepparin. Se sopii siihen mielestäni tosi nätisti.


Tällä hetkellä ovessa keikkuu kaksi korttia, jotka sain Kaisalta. En edes heti tajunnut että Kaisa oli käyttänyt ylemmässä kortissa minun ottamaani kuvaa..! Tosi hienoja kortteja, sopivat tuohon vallan mainiosti.


Sitten vielä kuvaa vähän kauempaa! Oikeastaan ihmettelen nyt että miten tuo pöytä on valunut noin tuohon oven kohdalle, kun yleensä mattoa pöytineen pidetään lähempänä jääkaappia (joka sijaitsee tuolla vasemmalla). Varmaan oli jostain siivouksesta unohtunut väärälle kohdalle. Muutenkin pitäisi varmaan koittaa ottaa jotain vähän laajempaa kuvaa täältä keittiöstä, kuten olen nyt kahdelta blogista kotia kurkkineelta ihmiseltä kuullut että keittiö on paljon luultua suurempi, kun ovat sen sitten livenä nähneet. Joo, sehän on tuollainen kunnon huone, melkein parikyt neliötä.

13 kommenttia

 1. Kaunis ovi. Tuo mielestäni kivasti särmää ja lisää lämpöä keittiöön :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samaa mieltä! Keittiö olisi ihan orpo ilman sitä :')

   Poista
 2. On kyl loistava löytö tuo ovi. Sopii niin hyvin! Tulee sellanen kotoisa fiilis. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Joo ilman sitä tää ei olis kyllä yhtään sama :)

   Poista
 3. Mulla oli myös oksia joulukoristeena mutta ne penteleet tietysti varistelivat kuivuttuaan ja heitin mokomat pois kun kyllästyin nyppimään katajan neulasia jalkapohjasta. Olen mennyt muutenkin varsin kevyesti tämän joulun, en tuonut edes jouluvaloja varastosta. Jotenkin tämä pitkä, pimeä syksy pistää minut kaipaamaan tyhjiä nurkkia ja tasoja. Ja sitä valoa, tulis nyt edes lunta valaisemaan päiviä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo ihan sama fiilis! Ei mitään ylimääräistä, siivoaminen vain vaikeutuu ja tulee helposti tunkkainen fiilis.. Kynttilät on yks männyn oksa tuo meille ihan tarpeeks joulua, varsinkin kun me ei edes olla täällä kotona joulua. Lunta todellakin odotellessa, harmi kun ei jouluks tule :---( Mutta kohta se päivä alkaa pitenemään, enää pari päivää!

   Poista
 4. mun opettajat naurahti tolle fuckille sillon kun esittelin opparia :--D musta se sopii siihen ku nenä päähän!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Opettajat ei ymmärrä särmän päälle sit selvästi.. ;) Onhan toi varmasti vähän huvittavan näköinen vanhemman sukupolven mielestä, mutta ite ainakin diggaan! Ei olis voinu paljon parempaa ovea löytyä :D

   Poista
 5. Kirosana + söpön pehmeä unisieppari = loistava yhdistelmä!

  VastaaPoista
 6. Hauska juttu, alimmassa kuvassa oveen kiinnitettynä on sama kuva joka itsellänikin roikkui koko kesän ilmoitustaulussa esillä. Tykkäsin sen värimaailmasta, kukapa nyt ei keltaiseen polkupyörän satulaan ihastuisi! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hauskaa! Siinä tosiaankin oli ihana värimaailma, sen takia itekin sen nappasin aikoinaan :)

   Poista
 7. Minulla tämän joulun koristeissa materiaalihitti on ollut lehtikuusi. Tuli väsättyä kranssi ja sitten aikamoinen oksainstallaatio keittiön kattoon...

  http://kideblogi.fi/ilmansinuaolenlyijya/2013/10/26/ladataan-joulua-pika-diy-vinkki/

  http://kideblogi.fi/ilmansinuaolenlyijya/2013/10/30/huiputus-ja-pudotus/

  VastaaPoista

© RAW DESIGN BLOG
Maira Gall