Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

LITTLE THINGS


Ajattelin tehdä nyt tämmöisen lupsakan ostosten esittely -postauksen pitkästä aikaa. Jotain pientä kivaa on tarttunut viime aikoina harkitsevaiseen haaviini, sillä aikaa kun ne pari isompaa ostosta saavat vielä odotella. Tulevia isompia hankintoja ovat olohuoneen jalkalamppu ja makkarin matto. Lamppu olisi jo tiedossa ja itseasiassa sen voisikin jo tilata, mutta sopivaa mattoa ei ole vielä osunut kohdalle. Mutta niitä odotellessa olen sitten tämmöisiä pikkujuttuja ostellut! Lasipurkki kahvipavuille löytyi Granitista, jossa on kyllä aina kaikkea superkivaa. Pitää oikein hillitä itsensä koska en halua ostaa mitään turhaa. Purnukan paikka on nyt keittiön seinähyllyllä mutteripannun vieressä.


H&M Homen kynttilänjalasta olikin jo juttua viime viikolla, ja kävin tosiaan Aleksanterinkadun liikkeessä hakemassa omani. Meinasin hommata kaksi eri kokoista kuparin väristä kynttilänjalkaa, mutta siellä oli jäljellä enää vain toista kokoa ja sitäkin muutama kappale. Ostin siis vain yhden, ja oikeastaan se kyllä riittää ihan hyvin sekalaisen kynttilävalikoiman jatkeeksi.


Meinasin muuten eksyä kun etsin tuota kotipuolta, ennen se oli siinä alakerrassa mutta nyt se oli muuttanut yläkertaan. Vissiin ovat suunnitelleet että ihmiset harhautuisivat shoppailemaan vaatteita samalla, mutta enpäs mennyt lankaan! Turhista tavaroista puheen ollen, oli pakko napata mukaan nuo ihanat harmaat pellavaiset lautasliinat! Olenkin kaivannut juuri tuommoisia, mutta Casuarinasta en koskaan raaskinut ostaa överikalliita Sovietyn pellavia vaikka niitä kovasti ihailinkin töissä ollessani. Onhan niissä aivan eri laatu ja tuntu, mutta opiskelijabudjetille nämä hennesin versiot ovat varsin ookoo. Sillä mikäs sisustusbloggaaja minä nyt olisin jos en haluaisi ikuistaa ruokakuviani lautasliinojen kera? Ei kai niillä mitään sen kummoisempaa agendaa rehellisesti sanottuna muuten ole, hah.


(Ylimääräinen kynttiläfiilistelykuva)


Ja sitten tämä ihana HAYn muistivihko! Olen ihan hulluna maalaukselliseen jälkeen sisustuskamoissa tällä hetkellä. Levinneet vesivärit ja kaunis violetti sävy veivät sydämeni. Mitähän tuohon rupeaisi rustailemaan, runojako?


Valkoinen muistikirja on ahkerassa työkäytössä, kirjaan siihen ylös joka päivä ideoita, työtehtäviä ja muuta semmoista. Kun on monta erilaista tehtävää yhtäaikaa meneillään, on niitä vaikea muistaa ilman listoja. Vanhat kunnon työvälineet kunniaan! Ja tuossa pöydän kulmalla saa uusikin vihko odottaa tarkoitustaan. Se tuo vähän syksyistä väriä tähän työpisteelle. Mitäs te olette hankkineet viimeksi, tai mitä olisi suunnitelmissa?

Here are my latest shoppings, a coppery H&M Home candleholder, grey linen napkins from the same company, glassy jar for the coffee beans and last (but not least) my beautiful HAY notebook. What have you bought lately?

10 kommenttia

  1. Tarpeeksi kun tuota Henkkahomen kynttilänjalkaa katsoo, sen haluaa hakea itselleenkin. Aina olen sen kauppaan jättänyt, ja nyt taitaa olla jo myöhäistä. Onneksi on kuparimaali. ;)
    Hieno blogi sulla. :)

    Silja
    mintunmustaa.blogspot.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Siinä on kyllä muodot ja matsku niin kohdillaan että mieluusti sen kotiin kävi hakemassa :) Kannattanee käydä silti vilkaisemassa, eiköhän niitä aina lisää kaupan hyllylle tule tasaisin väliajoin. Kivaa että tykkäät mun blogista! :) Ja kuparimaali, todellakin. Mikäs sen helpompi tapa tuunata ku spraymaali!

      Poista
  2. Tavallaan vähän harmittaa, että saatiin tuo Granit Helsinkiin :D. Aikaisemmin kun Granitin löydöt olivat Tukholman käyntien vakiokohokohta - ja ne myös tuntuivat edullisesta hinnasta huolimatta siksi aika erityisiltä. Ja siellä kyllä tosiaan joutuu pitelemään itseään...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin kyllähän se tavallaan arkipäiväistää ennen niin spesiaalin Granitin :D Mutta mun mielestä on vaan kiva että se on nyt tuossa vieressä. Mua on jäänyt harmittamaan yksi lasinen teepannu, jota ei enää myydä Granitissa, sen olisin halunnut :f

      Poista
  3. No kynttiläjuttuja olen itsekin taas hankkinut; pitää laittaa vanhoja piirongin laatikkoon ja komeron hyllylle piiloon odottamaan "uutta tulemista". Haluaisin myös vaihtaa olohuoneen ja makuuhuoneen matot ja ja ja.. Syksyisin sisustusvimma vain pahenee :)Blogisi on tosi hyvä, raikas ja sopivasti erilainen. Ja kuvasi ihan mahdottoman nätti!<3 Aurinkoista syksyä Vallilaan!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kynttiläjutut on niin helppoja ja kivoja ostaa! :) Sisustusvimma ei taida mennä ikinä ohi haha. Hei kiitos kovasti, tosi kiva kuulla että tykkäät :) Aurinkoista syksyä indeed, olin just ottamassa aurinkoa tuuletuspartsilla <3 ihanaa syksyä sinnekin suuntaan!

      Poista
  4. Yey, they have some nice things occasionally :)

    VastaaPoista
  5. Mistä ostat noita mustia kynttilöitä? Itse olen etsinyt jokapaikasta, enkä ole onnistunut löytämään :/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Noi ostin joskus Tikkurilasta jostain lahjatavaraliikkeestä, jonka nimeä en muista.. Mutta muistaakseni tigerissa olen myös nähnyt ihan mustia kynttilöitä? :)

      Poista
  6. Hay osaa. Ja muut sitten hetken päästä myy vastaavia:) Kaunis vihko.

    VastaaPoista

© RAW DESIGN BLOG
Maira Gall