Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

ITEMS | KESÄHIMOTUKSIA

1  |  2  |  3  |  4  |  5

1. Vagabondin sandaalit kiinnostais, tää terveyssandaalimuoti kyllä tosissaan alkaa iskemään muhunkin. Rupesin äsken soittelemaan näiden sandaalien perään, ja sain yhden parin varattua Sellosta. Menneet ilmeisesti kuin kuumille kiville, ja nyt jännitän että mahtuuko 36 jalkaan, kun oma koko oli jo loppu kaikkialta.

2. Polkupyöräily on tietysti mitä mainiointa kesäpuuhaa! Oma pyörä on semmoinen vanha itse maalattu poni, ja joskus olisi hauska päivittää pyörä parempaan. Se ei nyt ole tämän kesän agendana, mutta tulevaisuudessa voisin kyllä hyvinkin miettiä Pelagon jotain perusmallia. Tyylikkäitä kun ovat. Isommilla pyörillä pääsisi paremmin kulkemaan kuin tuolla minisotkijalla, jolla on mahdotonta mennä ylämäkiä..

3. Keksin about kuukausi sitten, että minun täytyy saada hiukseni (sini)harmaiksi. Tämä nykyinen keltaisen oranssi ällötys ei vaan miellytä sitten ollenkaan. Olen koko ikäni koittanut päästä keltaisista sävyistä eroon hiuksissani, ja lukiossa minulla olikin vitivalkoiseksi värjätty tukka, mutta vahva punapigmentti ei mitenkään auta asiaa. Nyt odotan pääsyä eräälle taitavalle kampaajalle, ja toivon tosiaan että hän osaa loihtia hiuksistani tasaisen harmaat. Must have. Kuvan mallille hiusväri sopii täydellisesti, ja mulla on semmoinen fiilis että se on nyt ainut hiusväri missä tuntisin itseni kotoisaksi. Miksi aina pitääkin keksiä se vaikein väri..

4. Still with you Copenhagen -korumerkki on ihastuttanut pitkin kevättä, mutta hitusen kalliilla hinnoilla koristellut tuotteet eivät ole silti ostoskoriini kilahtaneet. Instagramissa fiilistelen merkin feediä ja haaveilen useammastakin korusta. Heidän lookbookkinsa ovat todella hienoja ja tyyli iskee muhun täysin.

5. Bongasin Madridilaisen nettikaupan sivuilta hauskan lautasen, johon on painettu lehdellä kaunis kohokuvio. Lehtilautasia löytyy kolme erilaista mallia. Menevät ehkä enemmän koristeen puolelle, mutta voisihan noilta tarjoilla vaikka jotain hedelmiä?


Mitäs kesähimotuksia teillä on? Kiitos muuten kauheasti viime postaukseen tulleista kommenteista, vastailen niihin mahd pian! Yleensä olen vähän hidas vastailemaan mutta aina olen vastaukset rustaillut.

2 kommenttia

 1. Muakin on alkanut himottaa Birckenstockin sandaalit, varsinkin mustina. Kiva postaus, kiva nähdä muotijuttujakin täällä välillä kun sulla vaikuttaa olevan tyylitajua :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Birckenstockit olis kyllä täydelliset! Harmi että niistä on koot loppu kaikkialta.. Kävin kokeilemassa noita valkosia Vagabondeja, ja se 36 oli kyllä vähän liian pieni. Muutenkin noissa oli vähän hassussa kohdassa remmit, näytti tosi puikuloilta mun jalassa.

   Hahah no kiva kuulla että kiinnostaa!

   Poista

© RAW DESIGN BLOG
Maira Gall