Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

ARELA STUDIO


Yhteistyössä Arela

Pidän eniten putiikeista, joissa koko konsepti on mietitty vaatteiden esillepanosta nettisivujen ilmeeseen asti. Arela kutsui minut visiitille uuteen liikkeeseensä Uudenmaankadulle, sillä ajattelivat että minä voisin pitää heidän konseptistaan. Oikein arveltu. Ihastuin kiiltävän valkoiseen liiketilaan, laadukkaisiin perusvaatteisiin ja Arelan uusittuun ilmeeseen.


Perheyritystä luotsaavat äiti ja kaksi siskosta. Naisenergialla pystyyn pistetty merkki sai uutta puhtia nuoremman sukupolven astuttua kuvioon mukaan. Arelalizza muutti nimensä Arelaksi, uusi logo suunniteltiin, ja Uudenmaankadun putiikki edustaa Arelan uutta ilmettä täysin. Toinen liike löytyy Tampereelta, ja sitä uusitaan nyt pikkuhiljaa. Useampikin kotimainen yritys kaipaisi vähän freesaamista, ja Arela näyttää kyllä hyvää mallia siinä! Kyllähän ravintolatkin uusivat sisustuksia muutaman vuoden välein.


Simppeli valkoinen pohja suorine hyllyriveineen toimii hyvänä pohjana vaatteille. Valikoimaan kuuluu mm. kashmirneuleita ja puuvillavaatteita. Kuvailisin näitä vaatekaapin peruspilareiksi. Näiden rinnalle kun yhdistelee kuoseja ja trendikkäämpiä kuvioita niin kyllä kelpaa!


Minimalistisessa sisustuksessa on käytetty mm. Artekin tuoleja.


Tuoreet kukat tekevät kivan fiiliksen. Ja tiskillä oli lupiineja.Ihastuin myös näiden tuoksuöljyjen esillepanoon. Öljyissä oli aika jännät tuoksut. Metsää, tervaa ja kukkia.Viivi siellä hoitelee takahuoneen puolelle markkinointia, sainpas otettua salakuvan hehee.


Kashmirhuivit hienossa pinossa.


Innostuin myös kokeilemaan vaatteita. Ylläolevassa kuvassa päälläni on Love Sweatshirt. Ihan hyvin menisi tuon vekkihameen kanssa!Testasin vielä Rauni-pöksyjä ja isoa kashmir-wrappia. Tuollaisia collegehousujahan on aika paljon näkynyt viime aikoina muotityyppien päällä, mutta itse en ole lähtenyt muotiin mukaan. Pelkään vähän että näyttäisin tosiaankin vain siltä että olen lähtenyt verkkareissa ulos. Mutta jos yhdistää sopivan siroihin kenkiin ja hyvään yläosaan, niin mikäs ettei? Molemmilla siskoksillakin oli nuo samat housut jalassa, mustina ja pinkkeinä, ja näyttivät kyllä tyylikkäiltä ohuiden neulepuseroiden kanssa. Lahkeiden kääriminenkin auttoi asiaa. Huivi taas oli superihana. Niin pehmeä ja iso! Käytän yleensä megahuiveja talvisin, ja tuo menee kuulemma vaikka kotona viltistäkin.


Liikkeen seinät oli maalattu vitivalkoisella, mutta seiniin oli jätetty vanhan maalikerroksen tekstuuri.


Suosittelen piipahtamaan, tosi kiva liike ja sympaattiset omistajat! Nettikauppakin toki löytyy.

www.arelastudio.com
Uudenmaankatu 26

6 kommenttia

 1. Hei kiitos vinkistä, näyttää laadukkaalta putiikilta. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eipä mitään, ilo oli minun puolellani! :--) Laadukas on todellakin oikea sana, siihen tuolla panostetaan.

   Poista
 2. So simply and fresh!

  http://www.alessiavblog.blogspot.it

  VastaaPoista
 3. Rakastan niin näitä vaatteita ja huiveja!!
  Pehmeämpää kashmiria en ole päälläni pitänyt, kuin Arelan kashmir!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ymmärrän, se pehmeys pitää itse kokea jotta ymmärtää :D

   Poista

© RAW DESIGN BLOG
Maira Gall