Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

OFF TO GOTLAND | MAISEMAN VAIHDOS


Terveiset lentokoneesta, olen nimittäin tällä hetkellä matkalla Gotlantiin! Tarkoituksena on olla reissun päällä neljä päivää, kierrellen Gotlantia ja sen designiin keskittyviä nähtävyyksiä. Matkan tarjoaa Visit Sweden, mutta minua ei velvoiteta kirjoittamaan mistään. Olen innoissani reissusta, ja tulen varmasti jakamaan tänne kuvia ja vinkkejä minua sykähdyttävistä ravintoloista, putiikeista ja hotelleista. Tai mitä nyt matkan varrelle osuukaan. Matkaseurana minulla on matkanjärjestäjän lisäksi neljä muuta sisustusbloggaajaa: Diagnoosi sisustusmania, Tarja's snowland, Hullaannu ja hurmaannu sekä Home in Hel. Toivotaan että säät suosivat, vaikka vähän heikolta sääennusteen mukaan näyttää..!


Esitin ennen matkaa muutamia toiveita paikoista, jotka minua erityisesti kiinnostaisivat. Yhtenä ehdotuksena oli se hehkuttamani Fabriken Furillen. Emme tällä kertaa yövy siellä, mutta vierailu sinne saatiin kuitenkin järjestymään! Odotan erittäin innokkaasti näkeväni sen. Toinen hotelli, josta heitin ehdotusta, oli tämä kuvissa näkyvä Magazin 1. Hotelli sijaitsee saaren eteläpäässä, vanhassa maatilarakennuksessa. Siellä tulemme viettämään ensimmäisen yön, ja toivon että ehdin ottamaan sieltä jotain kuvia. Näyttää ihan huippuihanalta paikalta, mutta aikataulun mukaan saavumme sinne illalla, ja lähtö seuraavaan paikkaan tapahtuu jo aamulla, joten täytynee pistää kello soimaan kukonlaulun aikaan. Palaillaan omien kuvien kera, saa nähdä miten aikataulutettujen päivien lomasta kerkeää postailemaan mutta ainakin minulla on kone mukanani.

Pictures: Fantastic Frank

At the moment I am on a plane heading to Gotland. It takes only less than hour to get there from Helsinki. The trip is sponsored by Visit Sweden, and we are going to travel around the island for four days. I am really excited! We are going to sleep the first night in a hotel called Magazin 1. It is located in southern Gotland and looks amazing. Later I'll drop here my own pictures and tips from the trip, stay tuned!

10 kommenttia

 1. Vastaukset
  1. Kiitos, pidin! Nyt väsynyt mutta onnellinen, ja takaisin kotona :--) Kohta niitä kuvia!

   Poista
 2. Antoisaa reissua! Jään odottelemaan kuvia :).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niitäpä tulee pian! Oli kyllä niin antoisa reissu että huh.

   Poista
 3. Antoisaa matkka. Jään odottamaan kuvia :).

  VastaaPoista
 4. Voi ihanaa! Kiva seurailla reissuanne täältä omalta reissulta vähän etelämpää ja idempää. Nauttikaa! (:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täytyypä kurkata missä sä olet matkailemassa :) Ihana reissu olikin, nyt olis eka postaus eetterissä!

   Poista

© RAW DESIGN BLOG
Maira Gall