Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

PORTRAIT


Otin tuossa just uutta profiilikuvaa, sillä ajattelin että blogi kaipaisi taas pientä faceliftiä. Uutta banneria, esittelytekstiä ja sen sellaista olisi tulossa. Otettiin sitten samalla yhteiskuva meidän pienestä perheestä. :) Kohta me lähdetään laajennetumman perheen kanssa syömään Sandroon. Meidän perheellä on ollut tapana käydä ravintolassa juhlistamassa merkkipäiviä porukalla, ja nyt juhlistetaan sitten yhdellä kertaa aika monia juttuja. Minun valmistumiseni lisäksi siskon synttäreitä, siskon ja hänen tyttöystävänsä musiikkiopistovuoden suorittamista, siskon tyttöystävän ylioppilaaksi valmistumista, pikkuveljen tyttöystävän valmistumista valokuvaajaksi Muurlan opistosta ja mitähän vielä? Kesää, elämää ja perhettä! Otan varmaan kameran mukaan ja voipi olla että nappailen kuvia ruuasta, kuulemma siellä on herkut safkat. Brunssilla ollaan siellä käyty, mutta illallispuoli on vielä testaamatta. Kuvia ravintolasta löytyypi täältä. Jees mutta mukavaa viikoloppua kaikille!

Our family.

17 kommenttia

 1. You look really nice. And your dog... awesome.

  VastaaPoista
 2. Ihana kuva teistä ja paljon onnea valmistumisesi johdosta!!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! :) Maanantaina saan virallisesti paperit, jee.

   Poista
 3. Vai sellasta ;) Tää on kyl hyvä kuva! Junosta tuskin sais näin onnistunutta perhepotrettia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämmönen vähän vakavempi potretti =) Kiitos! Heh eipä mekään saatu Lulua kattomaan kameraan, ei se tajunnu jutun jujua :D

   Poista
 4. Hassu juttu, satuin näkemään teidät Sandrossa, kun olin siellä kaveriporukalla :) Mistä ihana hopeahameesi on? Isosti onnea valmistumisen johdosta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aijaa :) Kiitos! Ostin hameen Monkista vastikään, se on kyllä mainio! Pitäisi varmasti löytyä jos menet pian etsimään =)

   Poista
 5. Onks sun poikaystävällä ulkomaisia sukujuuria, kun se on noin komea? :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mietin itseasiassa samaa kuin tämä anonyymi, sen verran on miehellä suomalaisherralle epätyypilliset piirteet ja "värityskin", viitaten lähinnä tukkaan :-D skotti-/irkkuverta?

   Asiahan ei meille kuulu mutta kiinnitti huomion :-)

   Poista
 6. Hahaa! Markilla on itseasiassa ulkomaisia sukujuuria, mutta ehkäpä en paljasta sen enempää hänen puolestaan :)

  VastaaPoista
 7. Noita-akan hattu! Wicked.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei tässä oo semmosta korkeeta kartion mallista osuutta ;)

   Poista

© RAW DESIGN BLOG
Maira Gall