Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

STRAWBERRIES | KESÄ JA MANSIKAT


Siivosin äsken kämpän vaikka ei kyllä olisi yhtään jaksanut (no milloinkas se imuri nyt erityisemmin houkuttelisi). Mutta kun olin lykännyt sitä jo monta päivää, ja huomiselle on luvattu vielä lämpimämpää, niin olihan se hoidettava pois alta. Urakan jälkeen Mark kysyi että maistuisiko mansikkamargarita, enkä mennyt kieltäytymään. Poikaystäväni on innokas drinkkitestailija, josta minä hyödyn aina mukavasti!


Aamiaisen puolella söin mansikoita turkkilaisen jogurtin kanssa ja laitoin päälle vielä hunajaa. Vielä kun tulisi niitä kotimaisia mansikoita! Olen nyt tavallaan lomalla, ensi viikon maanantaina on valmistumispäivä ja kaikki on nyt pulkassa koulun suhteen. Vihdoinkin, tuntui siltä että se ei lopu koskaan...! En ole hakenut mitään kesätöitä, sillä saan nyt mukavasti palkkoja kevään projekteista, jotta voin maksella kesän vuokrat ja lomailla. Tässä on nyt kaikenlaista viritystä meneillään, avaan pian omat nettisivut ja toiminimi pitäisi laittaa pystyyn. Kesäksi on suunnitteilla kaikenlaista kivaa ja töitäkin kyllä otan mieluusti vastaan jos jotain on tullakseen. Näytän teille pian erään kivan projektin tuloksia, jonka parissa olen puuhaillut tänä keväänä. Mites teikäläisten kesät on alkanu?

14 kommenttia

 1. Kuulostaa hyvältä suunnitelmalta! Täällä Ranskassa kesä ei oikeastaan ole vielä alkanutkaan, vaan useimmat ajattelevat kesän alkavan vasta koulujen loppuessa kesäkuun lopulla. Muuten omiin suunnitelmiin kuuluu töitä, ja toivottavasti vähän lomailuakin jossain vaiheessa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oho alkaapas siellä myöhään lomat, hyvää kesäaikaa menee ihan hukkaan! Toivottavasti kerkeät lomailemaan =) Ite otan nyt kaiken irti kun kerrankin on mahdollisuus lomailla. Ei oo ihan jokakesäistä herkkua..!

   Poista
 2. Mikä ihana palmukangas ekassa kuvassa taustalla?

  VastaaPoista
 3. Hih, mulle tuli mieleen mummo tuon mansikkamargaritalasin sokerireunuksista. Muistan lapsuudesta kun mummo koristeli juhliin aina lasinreunukset samalla tavalla. :) Söpö dinkki ja varmasti myös hyvän makuinen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinkö :) Se on kyllä klassikko! Oli kyllä tosi hyvää.

   Poista
 4. Hittolainen kun itsekin tarvitsisin tähän kesään (varsinkin nyt Aallosta putoamisen jälkeen) tuollaista kotibaarimikkoa joka kantaisi mansikkamargaritoja nenuni eteen kysymättä :D Lainaisitko Markia? Tykkään sun kesän suunnitelmista, omiini kuuluu lähinnä Siwan kassalla istumista niin paljon kuin vain on mahdollista... Mutta kesä silti!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi ei, harmi kun tipuit! :( Tietysti lainaan Markia, palauta se sitten kun oot saanu tarpeeks monta drinkkiä naamariin :D Tsemppiä kesäduuniin, onneks työajan ulkopuolellakin ehtii nauttia kesästä.

   Poista
 5. Kuulostaa hyviltä suunnitelmilta, ja onnea toiminimelle! Ja nyt alkoi tehdä mieli margaritaa ;P

  - M (paintmyhouseblack.blogspot.com)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Hehe margaritat on kyllä mainiota drinkkejä, mä oon ihan hemmoteltu kun ei tarvii mitään siidereitä aina lipitellä.. ;) Viikonloppuisin yleensä joku drinkki vaan ilmestyy eteen.

   Poista
 6. Pitääpäs tulla drinksuille joku päivä........... ;;--))

  VastaaPoista

© RAW DESIGN BLOG
Maira Gall