Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

FIRST BITE OF GOTLAND | TAKAISIN KOTONA


Noniin, huhhuh! Kotona ollaan. En sitten kerinnyt yhtään mitään päivittelemään Gotlannista, paitsi tietysti Instagramiin. Meillä oli aika hektisiä päiviä, kierrettiin autolla ympäri saarta ja nähtiin about miljoona toinen toistaan hienompaa paikkaa. Jatkuvasti oli sellainen fiilis että miten täällä voi olla näin kaunista! Koitan tässä juuri vähän jäsennellä päässäni että miten postailisin näitä, onko teillä toiveita? Joko yksittäisiä postauksia siisteistä paikoista, tai sitten ryhmiteltynä postauksiksi suositeltavat hotellit, ravintolat ja muut paikat.


Ihastuin Gotlantiin todella paljon. Siellä oli sopivassa suhteessa luontoa ja designia. Maisema vaihtui karusta vehreään, ja minä pidin kaikista eniten siitä maaseudusta. Visbyssä oltiin vasta viimeisenä päivänä, ja voin sanoa että kannattaa samantien vuokrata auto ja lähteä kiertelemään paikkoja enemmän. Välimatkat on kuitenkin aika pieniä, ja mekin pysähdeltiin jatkuvasti rannoilla, näköalapaikoilla, kahviloissa, putiikeissa, gallerioissa ja milloin missäkin.


Kaikkialla oli niin tyylikästä! Aivan minun makuuni tuo värimaailma. Kyllä ruotsalaiset tosiaankin osaavat käyttää värejä ihanan hillitysti. Luonto on kuitenkin läsnä, ja siitä jo tulee väriä niin paljon, että miksei luonnollisella väriskaalalla muka pärjäisi?


Eläimiä oli myös joka puolella. Lehmiä, lampaita ja hevosia laidunsi miltei jokaisen tienpätkän varrella ja kanatkin saivat temmeltää vapaina. Se tuntuu hyvältä.


Aion palata saarelle vielä, siitä ei ole epäilystäkään. Olisi ihanaa tulla pidemmäksi aikaa ottamaan rennosti niihin paikkoihin, joissa tuli nyt vain pikaisesti pyrähdettyä. Lojua hotellin uima-altaalla ja käydä pellon reunalla kävelyllä. Ihmiset olivat niin rentoutuneita ja yrittäjät toistelivat kuinka pitää seurata omaa sydäntään. Gotlanti on tunnetusti luovien ihmisten suosiossa, enkä yhtään ihmettele että miksi. Kyllä tuolla inspiroituu.


Oli virkistävää käydä erilaisissa paikoissa, moderneissa ja ränsistyneissä. Kaikki ne sopivat sinne yhtä hyvin.


Lampaita oli paljon, ja monissa paikoissa myytiin harmaita lampaantaljoja. Tämä kaveri saatiin houkuteltua kuvaan porkkanalla.


Punaiset unikot jäivät myös lähtemättömästi mieleeni. Niitä kasvoi villinä kaikkialla! Oli kokonaisia unikkopeltoja. Tämä iltahämärässä otettu kuva tuli napattua ensimmäisenä iltana hotellin vierestä.


Yksi kohokodista oli toki se jo etukäteen hehkuttamani Fabriken Furillen, mutta siitä lisää myöhemmin. Näihin kuviin, näihin tunnelmiin. Kertokaa ihmeessä jos joku tietty juttu kiinnostaa tässä reissussa erityisesti, jos vaikka instakuvissa oli joku mielenkiintoinen paikka tai jotain. Löytyykö muita Gotlannissa käyneitä?

Reissun tarjosi Visit Sweden, kiitos siitä!

Gotland was really something. I loved every bite of it. The most beautiful places and scenes. The nature and boutiques. People are friendly and animals run free. I will share the best parts with you in next posts! I'm still a bit overwhelmed of all this. Well, the last night's partying might play some part of it... But now I just feel tired, but happy. Definately a place where to spend summer holidays in future too.

23 kommenttia

  1. Mä en vieläkään tahdo uskoa todeksi, että me todellakin oltiin tuolla satumaisella saarella neljä päivää! Täällä kahlaan Tove Admanin kotivisiittikuvia läpi ja huokailen... Kiitos ihanasta matkaseurasta sinulle Peeta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Samoin, oli kyllä ihan huikeeta :) Toivottavasti sen ihanuuden saa välitettyä kuvien kautta muillekin. Kiitos itsellesi seurasta, oli tosi kiva tutustua!

      Poista
  2. Okei mä haluun tonne............. Ihania kuvia!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin haluut, rakastaisit Gotlantia! Se oli niin täynnä ihania paikkoja, idylliä koko saari. Kiitos Paju :---)

      Poista
  3. Oi, unikot <3 <3 <3 Näyttää ja kuulostaa muutenki kivalta :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ne oli ihania! Teki kokoajan mieli mennä keräilemään kimppua :)

      Poista
  4. Vitsi, mitä kuvia. ♥ Tahdon! :)

    VastaaPoista
  5. Näistä kuvista huokuu ihan mieletön tunnelma. Upeeta. <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ai ihana kuulla, kiitos! Upeeta siellä olikin =)

      Poista
  6. Niin kaunista! Kuvista välittyy jotenkin tosi rauhallinen fiilis, pakko päästä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No just semmoista siellä olikin, koitin saada sitä tunnelmaa välitettyä ja ilmeisesti onnistuin =) En voi kyllä muuta kuin suositella reissua tuonne.

      Poista
  7. Aika ihanan näköistä! Tonne vois kyllä lähteä vähän lomailemaan :) Onko sulla tietoa hintatasosta? Esimerkiksi noista hotelleista.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No kyllä, itse ainakin aion palata vielä, jäi muutama paikka sen verran pahasti kutkuttamaan. :) Hintataso kyllä vaihtelee paikkojen mukaan, suosittelen kyllä katsomaan hotellien nettisivuilta tarkat tiedot. Suosittelin ainakin upeita hotelleja Magazin1, Djupvik, Fabriken Furillen, Slite strandby ja Tott hotel Visby. Ei varmaan sieltä halvimmasta päästä mikään näistä kylläkään :)

      Poista
  8. En kestä, niin IHANAN näköistä, pakko päästä tuonne! Ennenkin ollut mielessä, mutta näistä kuvista tuli vielä suurempi tarve! Kirjoita monta eri postausta, ainakin mä jaksan lukea niitä ! Pus.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä luulen että toi paikka sopis sulle loistavasti, saarelainen. :) Eiköhän täältä vielä muutama juttu irtoa!

      Poista
  9. Uuh, mitä ihania kuvia :) Oli upeaa päästä reissaamaan yhdessä, kiitos loistoseurasta <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi kiitos! Sulla oli kans tosi hienoja, just katoin sun postauksen. Sulle myös kiitokset seurasta, oli tosi kivaa! :)

      Poista
  10. http://www.iltalehti.fi/asuminen/2014061718417290_an.shtml
    näyttääkö tutulta? :D

    VastaaPoista
  11. Olin jo instakuvista innoissani, mut nää..!! Niin siistejä, huhhuh.. Itekki oon joskus 8-vuotiaana käyny visbyssä, en paljoo muuta muista ku jonkinsortin linnan, haha :D mun puolesta vois laittaa postauksii ns. paikkakohtasesti, eli et keskittyis yhteen paikkaan per postaus! Nimimerkillä haluun nähä paaljon kuvia :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha kiitti!! Joo mäkin olin joskus teininä, en muista juuri mitään! Jotain varmaan angstasin eikä maisemat paljoa kiinnostellu :D Kuulemma sillä reissulla myös sato paljon vettä. Jollain rannalla oli kyl ihan makeeta, mut siinä se. Enköhän mä muutaman postauksen loihdi, tosin täytyy tunnustaa et toinen reissu painaa jo päälle..!

      Poista
    2. Hehee joo, huomasin instasta ;D siisti kohde!

      Poista

© RAW DESIGN BLOG
Maira Gall