Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

TABULA RASA





Nyt on uuden kodin pintaremontti valmis ja kaikki on puhdasta. Seinät on maalattu valkoisiksi ja kämppä näyttää ihanan raikkaalta. Paitsi noi keittiön välitilan laatat, pitää maalata ne pian. Uusi liesi on kuitenkin tosi jees, kyllä tuostakin keittiöstä vielä hyvä tulee! Huomenna saadaan tuonne harmoniaan kunnon kaaos aikaiseksi, täällä vanhalla kodilla on nimittäin aikamoinen pahvilaatikkohelvetti. Aamulla kymmeneltä on muutto, jonka jälkeen pitää tulla siivoamaan Kallion kämppä, ja siitäpä tämä rumba sitten vasta alkaakin. Järjestelyä, hankkimista, ravaamista ja rakentelua on luvassa paljon! Vaan mikäs sen kivempaa?

Jos joku muuten ihmettelee että eikö meillä ole vessaa ollenkaan kun en ole sitä kuvaillut, niin ei hätää, se on ihan oma projektinsa. Ihan jo siivoamisesta olisi pitänyt ottaa ennen ja jälkeen -kuvat, oli sen verran likainen vessa hyh! En nyt viitsi pilata tätä kivaa kuvasarjaa istuma-ammeen kuvilla ;) Tosin jos joku välttämättä haluaa, niin itseasiassa blogin Facebook-sivulla on siitä kuva haha. Voisiko joku kertoa että miksi joku on joskus keksinyt istuma-ammeen? Siis se vie tilaa lähes yhtä paljon kuin oikea amme, mutta siinä istutaan. Eli siis mä meen istumaan, pidän suihkua kädessäni ja peseydyn. En kestä! Mut joo minäpäs menen tästä jatkamaan pakkailua. Palataan! Pitää muuten piirtää joku pohjapiirros tästä teille jossain välissä, jotta hahmotatte asunnon paremmin. Vai onko tarvetta?

33 kommenttia

  1. Oon ehkä pimee mut tykkään noista ruskeista laatoista! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No eihän se nyt oo ollenkaan pimeetä :D Ite en vaan oo ollenkaan retrotyylin ystävä joten noi vaan kauhistuttaa.. :)

      Poista
  2. En kestä, tosta tulee niiiin siisti!!!♥

    VastaaPoista
  3. ihanan näköistä, noi lattiat on upeat:-)!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ne on kyllä tosi kotoisat, paljon paremmat kuin viime kämpän laminaatit.. :)

      Poista
  4. pohjapiirrustus!!!! terveisin mahdollisesti tuleva arkkitehti joka selaa kalevan viikonlopun koti -liitteestä vain ne tarjolla olevien asuntojen pohjapiirrustukset ku ne on vaan nii ihania !?!?!?!?! en tiiiä miten on niihin näin hurahtanu :DD

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Okei :D kyllä munkin mielestä asunnon hahmottaa paljon paremmin pohjapiirroksen kautta, katon sen aina mieluiten ekana ja häiritsee aina kovasti jos asuntoilmoituksessa ei sellaista ole.

      Poista
  5. Upeeta, tuosta tulee niin siisti kun vielä pääset sisustamaan!! kuinka fiiliksissä sitä voikaan olla jonkun toisen asunnosta hehee! btw istuma-ammeissa hirveintä on se sinne kiipeäminen, ja vielä kuumottavampaa sieltä pois kapuaminen märkänä ja liukkaana! :D sääliksi käy jos joku vanhus joutuu elämään sellaisen kanssa..
    -Kitty :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heh niinkö :D Joo no toivotaan että tästä vielä hyvä tulee! Aika paljon on kyllä tekemistä. Tuntuu tällä hetkellä niin pommilta. Mä kävin tänään istuma-ammeessa ja no.. Kai tohon tottuu. Täällä tosiaan on asunut joku mummo aiemmin, jolla oli erikseen porras tossa ammeen vieressä, voin vaan kuvitella mitne vaarallista se on ollut sille. :o

      Poista
  6. Hei, hyvältä näyttää! Mietitkö ollenkaan lattian maalaamista?
    Keittiön kaapit kun sais vaihdettua niin ois kyllä hieno kämppä! Toki se hieno jo nytkin, ja kelpais kyllä mullekin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No siis kun tää on vuokrakämppä niin mistään lattioiden maalaamisesta ei oo ollu puhetta. Mutta jos tää olis ihan oma, niin sitten kyllä lattiat menis kuultovalkosiks ja keittiö- ja kylppäriremppa alkais heti! ;)

      Poista
  7. Todella siistin näköstä! :) Voih tosta kämpästä tulee varmaan oikee unelma :p

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tää on kyllä aika ihana, mä oon tosi tyytyväinen :) Eiköhän tästä ihan kiva saada!

      Poista
  8. Kivalta näyttää :) Millä valkoisen sävyillä seinät on maalattu?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Taitaa olla ihan maalarin valkoisella, en ole ihan varma. Remppamies hoiti sen puolen ja ite en saanut sävyä valita joten en tullut tarkemmin katsoneeksi mutta ihankuin se olisi maininnut sen maalarin valkoisen. :) Tuommoinen mukavan harmaaseen taittava, me happy.

      Poista
  9. Siihen istuma-asentoiseen pesemiseenkin tottuu tosi nopeasti eikä tunnu sitten enää pahalta! Usko pois! :D :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toivotaan niin, tänään tuntui jotenkin tosi hitaalta ja hankalalta :D

      Poista
  10. Oi aivan ihana! Niin valoisaa ja raikasta <3 Kävin tsekkaamassa sun vessa kuvan.. Noh, onneksi muu kämppä näyttää ihanalta. Etköhän sä jotain ihanaa keksi sen vessankin varalle ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No ei se vessa mun mielestä nyt niin paha ole! :D Sentään valkoiset kaakelit. Yks peilikaappi pitäisi tuohon seinälle pistää, mutta ei tässä oikein muuta ole tehtävissä kun vuokrakämpästä on kyse... Saippuaputelilla ja pyyhkeillä joutuu loput tekemään.

      Poista
  11. Hyvältä näyttää! Vautsivau :)

    VastaaPoista
  12. Meilläkin on istuma-amme, mutta mä kyllä seison siellä :D Mutta joo, tahtoisin kans tietää kuka ton ihmetyksen on mennyt keksimään, en vaan tajua sen funktiota.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olis kiva jos ei tarttis pitää sitä suihkua toisessa kädessä jotta olis helpompi peseytyä! Siis mitä hemmettiä ! :D

      Poista
  13. Näyttää ihanan avaralta ja raikkaalta! Niin kauniit lattiat! Löysin juuri vasta blogiisi ja jään ehdottomasti seurailemaan :)

    VastaaPoista
  14. Näyttää niin hienolta! En malta odottaa lopputuloksesta kuvia. :--D
    -Reetta

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hehee no siihen menee vielä aikaa, tässä on niin paljon tekemistä ennen kuin tää on "valmis", mutta sitä odotellessa sitten pieniä paloja, paljon välivaiheita ja tuunailuja on luvassa! Toivottavasti kuitenkin tää alkais pian näyttää kodilta :)

      Poista
  15. Onnea remontin valmistumisen ja muuton johdosta! Kiitos myös Gumbostrand-vinkistä! Kävimme eilen miehekkeen kanssa ja ihastuimme paikkaan täysin. Sinne on mentävä pian uudestaan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia! :) Ja hei hauskaa kuulla että vinkistä oli iloa :)

      Poista
  16. Vau mikä ihastuttava koti, onnea sinne!!! Olisi kyllä minunkin mieleen!
    Täytyy myöntää, että sun blogi on yksi mun ehdoton suosikki! Love Your style!!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti! :) Kyllä tämä tosiaan hyvin kelpaa meille. Ooh kiitos paljon, tämä on kunnia!

      Poista

© RAW DESIGN BLOG
Maira Gall