Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

2 DAYS LEFT


Tässä olisi perjantai-illan kunniaksi tunnelmakuva, jonka otin ihan päivän lopuksi siivottuani 9 tuntia kämpillä. Puhdasta tulee! Puunasin tuon kaapinkin kunnolla, ja huh miten likainen se oli ihan joka puolelta. Pari mukavaa viiltoakin onnistuin taas hankkimaan käsiini, ja on kyllä taas sen näköiset kädet että on tullut jotain tehtyä.. Hitto kun Markilla on töitä joka päivä niin paljon että mun pitää tehdä kauheasti yksin. Ja ollaan tietysti jätetty melkein kaikki pakkaaminen huomiselle, jolloin pitäisi myös siivota lisää Vallilassa. Noh, kerrankos sitä uurastaa yötä myöten.! Tuo monitoimilamppu pääsi tällä kertaa roikkumaan keittiön kattoon, johon olen sitä muutenkin hieman miettinyt. Katsotaan, ehkä toi lamppu pääsee vaihtelemaan huonetta joka viikko hehe. Pitää tosin olla hieman varovaisempi sen kanssa, nimittäin koko systeemi tippui jo kerran lattialle tikkaiden päältä ja pari lamppua levisi samalla sirpaleiksi. Uudin kodin ensimmäiset kukat ovat peräisin siskolta, joka kävi piipahtamassa illalla asunnolla. Sujautin kukkasen siideripulloon ja sittenhän tämä karun kaunis keittiöasetelma olikin valmis kuvattavaksi. Huomenna otan kuvia tyhjästä, siivotusta asunnosta. Siellä on nyt valkoista ja ihanaa, odottakaas kun näette!

This is how our new home looked like an hour ago. I have been cleaning all day, and tomorrow we have to pack our old home in boxes and bags. It is only two days until the big day, when we are finally moving!

20 kommenttia

 1. Ihana ihana ihana!! Mulla on perinteenä polttaa tyhjässä asunnossa suitsukkeita kun kaikki on puunattu ja valmisteltu omaa muuttoa varten. Kuvittelen sen karkoittavan vanhat tuoksut ja "fiilikset" pois...Sopis hyvin tohon sunkin kuvaan:) Voimia puurtamiseen! /Bianca**

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh ai sulla on sellanen perinne : )Ite en ehkä pidä niin paljoa enää suitsukkeista, niistä tulee vähän turhan voimakas tuoksu. Joskus tulee kyllä poltettua niitäkin. Kiitos voimista, sitä tarvittiin eilen muuttopäivänä! Huhhhuh.

   Poista
 2. Oi, ompa kaunis kuva! Mieletön löytö toi kaappi. Onnea uuteen kotiin! Niin ja tsemppiä muuttoon:)

  VastaaPoista
 3. Tuo kaappi on kyllä melkoinen herkku!:>

  VastaaPoista
 4. Hieno kuva. Tulee tänne asti läpi tuo ihana muutoksen fiilis. Ekat yöt uudessa kodissa... Niin mahtava tunne. Unohtuu kaikki tuskanen puunaus.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti Kaisa! :) Nojooh, eka yö oli ihan kauhea. Ensinnäkin oltiin raadettu koko päivä ja olin superväsynyt mutta en siltikään saanu unta. Oon tottunu nukkumaan sängyssä seinän vieressä, ja nyt tuntu kokoajan siltä että tipun sängystä ja heräilin jatkuvasti :D Toivottavasti ens yö menee jo paremmin haha.

   Poista
 5. Onpa kaunis lautalattia :) Itsekin sellaisesta haaveilen.. Ehkä seuraavassa asunnossa :)

  http://www.learningtosee-tanja.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Seuraavassa sitten, jos vaan niin päätät! :) Mä päätin, ja nyt se toteutui. <3

   Poista
 6. Moikka! Mistä tuo valosarja on? Tai tiedätkö mistä tuon tyylisiä löytyisi? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toi valosarja on ostettu käytettynä ja sen on tehnyt joku sähkömies, mutta samantyylisiä myydään esim Granitissa ja Clas Ohlsonilla :--)

   Poista
 7. Ainakin Clas Ohlsonilta löytyy samanmoinen valosarja:
  http://www.clasohlson.com/fi/Led-koristevalosarja/Pr364171000

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juuri näin! Ja Granitissa on vielä enemmän samantyyppisiä, kohta ne aukasee kaupan Suomeen :)

   Poista

© RAW DESIGN BLOG
Maira Gall