Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

BETONINEN TV-TASO


Saimme tv-tason eilen kotiin, se oli ollut minun vanhempieni luona muutaman kuukauden ajan koska edelliseen kämppään se ei oikein mahtunut. Ostettiin se käytettynä erään asuntonäytön päätteeksi, vaikka ei kyseiseen kämppään muutettukaan. Näin sen jo marraskuussa sieluni silmin juuri tässä kohdassa olohuonetta, ja siinä se nyt vihdoin on! Sinänsä taso on hieman epäkäytännöllinen koska sen sisään ei saa mitään, mutta muuten se on kyllä aivan täydellinen materiaalinsa, muotonsa ja kokonsa puolesta. Kyllä ne johdot ja boksit yms saa johonkin siihen viereen piilotettua, pitää laittaa joku pieni kaappi, laatikosto tai pari puulaatikkoa tuohon nurkkaan.


Harri Koskisen Cosy in grey sopii mielestäni aivan ihanasti tason päälle, lasi ja betoni muodostavat mielenkiintoisen parin. Harmaat esineet nousevat kauniisti valkoista seinää vasten esille ja tuovat modernia muotoa vanhaan taloon. Siinä on se mun pala loftia nyt. Kuvia telkkarin kanssa sitten myöhemmin, nyt halusin keskittyä ihan vain tähän kaunokaiseen.


This concrete-made sideboard is perfect for our tv. I bought it few months ago from another flat that was for rent. We didn't move there, but we had to get this though!  This sideboard is actually for me a piece of a loft apartment, where I dream to be living one day. I love the combination of glass and concrete, and I think that they come forth nicely from the white wall. The lamp is Cosy in grey, finnish designer Harri Koskinen has designed it for Muuto (which is one of my favorites).

11 kommenttia

 1. onpa hieno, pinnan "epätasanen" väri on ihanan eloisa:-)

  VastaaPoista
 2. Hyvältä näyttää ja oli kiva tavata :)

  VastaaPoista
 3. Hih! Sun blogistas oli tänään Etelä-Suomen Sanomissa blogivinkkaus "Raakaa mutta raikasta" -otsikon alla!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nytkö se oli jo siellä, kivaa :) Hih mun eka lehtijuttu tän blogin kanssa!

   Poista
 4. Jykevän näköinen pöytä, eikä varmasti hevin heilahtele, tv pyvyy paikallaan vaikka muuten talo tärisee haha! Odottelen jo kuvia koko seinästä ja tv:n kanssa. Ja muutenkin intoa täynnä odottelen kuvia uudesta sisustuksesta kauniissa kodissanne. Kevään valoa on näkynyt kuvissasi, hyvää kevättä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä pysyy! Juuu täällä meillä on vielä tosi keskeneräistä, odottaisin itekin innolla sitä että saatais vähän valmiimmaks mut on vähän mutkia matkassa tässä... :) Mut kyllä tää tästä pikkuhiljaa. Hyvää kevättä myös sinne suuntaan!

   Poista
 5. Tuo on kyllä ihan sairaan hieno, ja persoonallinenkin vielä kaikkien näiden tavallisten puisten tasojen tilalle!! Ihan sun näköises :-) Pakko kyllä kysyä kun itsekin innostuin kauheesti betonista, paljonko tollainen tv-taso oikein painaa?

  VastaaPoista
 6. Voi kuinka UPEA taso! Tuollainen sopisi meillekin, apua nyt tuli kauhea vimma metsästää tällaista. :D

  Yleiskommenttina blogiisi, jonka vasta löysin; aivan mahtava, ja jään varmasti seurailemaan jatkossakin!

  VastaaPoista

© RAW DESIGN BLOG
Maira Gall