Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

ARTEK POSTERS

Artekilla on aika hienoja julisteita, joita voisin hyvinkin kuvitella  ripustavani kotimme seinälle.  Rauhallisia värejä, hienoja simppeleitä valokuvia ja teollisen muotoilun opinnoistakin tuttuja projektiokuvia. Aiemmin vilauttelin täällä mittapiirroskuvaa mutteripannusta, ja sellainen meininki miellyttääkin kovasti silmääni. Näissä on kivasti yhdistettynä roisia pintaa ja historian havinaa modernissa muodossa.
ARTEK 2ND CYCLE


ICON 10 UNIT SYSTEM / ICON A331 "BEEHIVE" 


STOOL 60 / 80TH ANNIVERSARY, GREIGE

Artekin Abc collection täällä.

17 kommenttia

 1. Mäkin voisin kuvitella noita meidän seinälle, hienoja!

  VastaaPoista
 2. Toi viimenen on etenkin kiva :-) tykkään!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, siinä on kyllä tosi kauniit värit ja ihana kuva :)

   Poista
 3. Onpas kivoja ! Etenkin tuo viimeinen kelpais kyllä tänne meidänkin kotiin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä voisin ottaa mieluiten myös joko ekan tai vikan :)

   Poista
 4. Oi nyt kun artekista puhuit, voisin kysäistä sulta, kun omistan artekin lepotuoli 43 (beige satulavyöt), mutta ongelma on niinkin suuri kun en saa sitä millään istumaan omiin tavaroihini.

  Suurin osa noin 80% huonekaluistani on ikeasta :D muuten on kyllä 80-luvun huonekalujakin, mutta en tiedä. Osaisitko neuvoa minkälaisten värien tai esineiden kanssa saisin tämän istumaan sisustukseemme?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuulostaa vähän hankalalta kysymykseltä, pitäisi nähdä se tila jotta osaisi paremmin sanoa.. :) Mutta toi tuoli on kyllä aika iso, voisin kuvitella että se tarttee aika paljon tilaa ympärilleen. Sen kanssa voisi olla joku kiva jalkalamppu ja pikkupöytä vierellä. Ja samassa huoneessa esim samasta puusta tehty hylly tai jotain. Ja sitten Artekin riippuvalaisin ( http://www.artek.fi/fi/products/lighting/144 ) vaikka ruokapöydän päällä.

   Poista
 5. Joo, samoja olen ihastellut :) keskimmäiset ottaisin jopa seinälle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei tartte lähtee ulkomailta ettimään julisteita kun kyllä meillä Suomessakin osataan =)

   Poista
 6. Hienoja ovat, ottaisin kyllä mieluusti meidänkin seinille. Ihastelin juuri myös noita värjäämiäsi tyynyjä, niistä tuli ihan superkivoja! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ai kivaa kuulla, kiitos! :) Onnistuivat kyllä ihan mukavasti.

   Poista
 7. tää ei nyt liity noihin julisteisiin mitenkään paitsi merkin ja kuvien kautta, mut noi kolmijalkaset jakkarat on ehkä vaarallisimmat tuolit ikinä ! niillä meinaa kokoajan keikata, ja vaikka vois kuvitella että siihen tottuu, mut mä en ainakaan oo ikinä vaikka kotoa löytyykin :D suosin ihan nelijalkaisia xd

  VastaaPoista
 8. Tulee niin korvista ulos toi 60, tehdää sitä kantta töissä x__x

  VastaaPoista

© RAW DESIGN BLOG
Maira Gall