Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

WORK IN PROGRESSOlen alkanut puuhailemaan keittiön kaakeleiden parissa. Itse asiassa aloitin jo keskiviikkona, jolloin maalasin ruskeiden kaakeleiden päälle ensimmäisen valkoisen kerroksen. Perjantaina vetäisin toisen kerroksen, ja tuossa kuvassa näkyykin tulos kahden kerroksen jälkeen. Ajattelin vielä kolmannen kerroksen maalata, sillä kaikki kohdat eivät ole vielä ihan tasaisia. Ja lopuksi piirrän vielä saumat mustalla saumatussilla. Mutta aika hyvältä alkaa jo näyttää, vai mitä? Huomattavan paljon raikkaampi fiilis, varsinkin kun aamuisin aurinko paistaa juuri noihin kaakeleihin ja valo heijastui aiemmin ruskeana ympäri kämppää. Aion pistää parempaa raporttia koko projektista sitten kun olen saanut kaiken valmiiksi. Yllättävän hidasta tämä kyllä on kun pitää odotella aina yksi päivä välissä, ja nyt viikonloppuna on ollut niin kiireistä etten ole ehtinyt vilkaisemaankaan kaakeleihin päin. Vaan eiköhän tuo ensi viikolla valmistu.

I started painting kitchen tiles with white. The brown retro style wasn't really my thing, and now it looks already better and more fresh! But it's not ready quite yet, because I'm going to paint third layer on it, and after that grouts with black grout pen. More pictures of the whole process are coming after I've finished.

31 kommenttia

 1. Jotenki tuli semmonen fiilis että tilaa tuli lisää kun noi on valkosia!:-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sitäkin varmasti, ihan eri fiilis koko keittiössä nyt :)

   Poista
 2. Näyttää nyt tosi kivalta!! :) Ei mitään mustia saumoja

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt näyttää vielä ihan keskeneräiseltä mun silmään, mustat saumat tulee!

   Poista
 3. Hyvältä näyttää :-) Oottelen täällä kuvia valmiista kämpästä, oon ihan hulluna fiilistelly tähän mennessä tulleita postauksia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hehe valmista tulee sitten joskus sadan vuoden päästä, mutta pikkuhiljaa paloja sieltä ja täältä :) Kivaa että oot fiilistelly!

   Poista
 4. Tätä blogia on kyllä niiiin kiva seurata, kun näkee, että pikkuhiljaa teille rakentuu se oma täydellinen koti! :) Ja nää sun vinkit ja DIY:t on niin inspiroivia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mukavaa kuulla! :) Pikkuhiljaa tosiaan, kun ei oo aikaa / varaa heti pistää kaikkea mielessä olevaa käytäntöön. :/ DIY -hommia opiskelijabudjetilla tosiaankin tulossa paljon!

   Poista
 5. Pakko näyttää tää sit äitille.. meillä kotona on kaameet 20v vanhat kaakelit ja oon yrittäny saada sen maalaan ne, väittää, ettei se oo mahollista. Jes, todisteet tuli just hyvään saumaan ;) Kiitti! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt ei äiti ihan taida tietää mitä kaikkea on myynnissä (kaakelimaalia) tai sitten hän ei halua maalata niitä kaakeleita ;)

   Poista
 6. mä oon kanssa sitä mieltä että ei mustia saumoja! ihan pelkkä valkoinen on ihanan raikas! mutta teet tietysti niinkun itse tykkäät :)
  tätä muuttoprojektia on kiva seurata.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Teen kyllä niinkuin itse tykkään, ja mustat saumat it is! Nyt näyttää ihan tylsältä vielä :---)

   Poista
 7. Just tällassii remppoja kannattaa tehdä - hyvähyvä! Mitä maalia käytit?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu ei tässä muita mahiksia olekaan! :) Kaakelimaalia.

   Poista
 8. Näytää kyllä niin hyvältä! Hyvä Peeta (--:

  VastaaPoista
 9. tulipas raikkaan ja siistin näköinen! ja kyllä ne mustat saumat tuo siihen sen peetamaisen säväyksen ;) oispa mullakin kaasuliesi...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu ehdottomasti, mustat saumat on se juttu! :) Kaasuliesi on kyllä osoittautunut tosi käteväksi, vaikka vielä vähän on harjottelemista varsinkin uunin kanssa.. Makaronilaatikko onnistu jo :)

   Poista
 10. näyttää tosiaan huomattavasti paljon paremmalta, kun noi laatat on valkoset!:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No eikö vaan! Ruskee oli liian retrohirvitys mun makuun..

   Poista
 11. munkin mielestä näyttäis varmaan paremmalta ihan valkosena, kivan rauhallinen!

  VastaaPoista
 12. Kiitos sille ketä on keksinyt kaakelimaalin!! Käy vähän kätevämmin ton ilmeen muuttaminen maalaamalla kuin kaakelirempalla :D Ruskee oli jo kyllä eläny oman elämänsä, ja tohon nyt vielä ne mustat saumat niin AVOT! :P Minkä hintasia noi sun maalit muuten oli?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No on kyllä todellakin hyvä keksintö :) Ei mulla olis muuten ollut mitään mahdollisuutta tähän ilmeen muuttamiseen. Maali oli kyllä aika kallis, 45e purkki (joka riitti tosi hyvin ton kokoseen, sitä purkkia oli vaan yhtä kokoa ainaki k-raudassa) ja tussi oli 15e. yhteensä välineisiin meni noin satanen.

   Poista
 13. Vau! Taikuutta! ;D vaikka tykkään ite retroilusta niin ne ruskeet kaakelit oli kyllä tunkkaisen oloiset, ja nyt näyttää siltä kuin koko keittiö olis ihan uusi! vau :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ootahan kun näät lopputuloksen, sain just saumat mustiks ja tää on taas aivan erinäkönen! :) On kyllä aivan huippua miten helposti sai muutettua retrosta moderniksi!

   Poista
 14. Moi! Toivottavasti en muista ihan väärin, mutta etkö sä opiskelekin metropoliassa teollista muotoilua? :-) Oon ite hakemassa sinne nyt keväällä ja kiinnostais kuulla kokemuksia tosta koulusta! Osaisitko kertoo millaset ne valintakokeet on? Ja et onks sinne vaikee päästä? :-D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Opiskelen kyllä! Valintakokeen eka osa oli piirtämistä ja tuotteen keksimistä. Piti piirtää huone "linnun silmin", joka oli lennähtänyt huoneeseen. Ja sit piti keksiä joku tuote helpottamaan lentämistä turistiluokassa. Tokassa osassa oli haastattelun lisäks uudenlaisen paperilennokin taittelemista ja sen lentämisen testaamista, sekä rautalangasta paviljongin taiteilemista :) Sinne otetaan se about ihmistä kerralla sisään, ja aika paljonhan niitä hakijoita on joten kai se on vähän vaikeeta. Ite olin opiskellut vuoden teollista muotoilua jo PKAMK:ssa (jonne oli helpompi päästä) joten siitä oli varmasti mulle hyötyä :)

   Poista
  2. *se about 12 ihmistä. Numerot jäi puuttumaan lauseesta :D

   Poista
 15. Can't wait to see it finish, white color makes everything more fresh!
  X

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. It's ready now :) True that, and brings more light!

   Poista

© RAW DESIGN BLOG
Maira Gall