Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

HANG ON


Pääsiäisloman kunniaksi patistin Markin taas porailemaan, tällä kertaa eteisen seinää. Voitin nimittäin Maijun My Second Hand Life -blogin arvonnasta Hang on -seinänaulakon, ja se todella tuli tarpeeseen. Eteinen kaipasi seinänaulakkoa vieraiden takeille ja muutamille minun laukuilleni / kevättakeille. Tämä Normann Copenhagenin Hang on -naulakko on ollut tarkastelun kohteena jo monen vuoden ajan, ja sen mitatkin matchasivat loistavasti tuohon kohtaan. Joten kun näin kyseisen arvonnan, päätin heti osallistua. En kyllä arvannut että voitto olisi osunut kohdalle, mutta kerrankin kävi hyvä tuuri! En muista olenko koskaan voittanut arvontaa, joten tämä oli aika kiva yllätys. Jokatapauksessa joku naulakko siihen olisi pitänyt ostaa, nyt säästyivät opiskelijan vähäiset rahat!


Valitsin mustan värin naulakkoon, vaikka sitä oli saatavilla aika monessa muussakin värissä. Naulakko on aika hauska ihan itsessäänkin ilman mitään väri-ilottelua, ja mielestäni se sopii meille tosi hyvin. Noita henkareita kun tosiaan löytyy makkarin puolelta aika paljon, niin tässä nyt sitten jatkuu sama teema. Muut takit ja kengät ovat eteisen vaatekomerossa, joten tuo pyritään pitämään aika siistinä jotta vieraiden takit mahtuvat siihen aina tarvittaessa. Parina viime päivänä sitä olisikin tarvittu jo.


Lulu päivystää eteisen matolla ennen lenkille lähtöä, tai sitten se vain koittaa huijata nukkuvansa ja heti kun silmä välttää niin se nappaa kengän mukaansa. Sillä on tapana raahata kaikki irti lähtevät kengät omalle paikalleen silloin kun me ei olla vahtimassa, joten senkin takia on kiva että nyt on ihan komero kenkiä varten. Tuohon kohtaan sopisi hyvin kenkäteline, mutta me ei taideta laittaa semmoista ollenkaan nyt sitten Lulun takia. Parit kengät tuossa voi silti pitää, mm. nuo ihanat uudet paksupohjaiset Vagabondit!


Naulakko vaikuttaa suhteellisen tukevalta, mutta en ripustaisi siihen mitään talvitakkiarsenaalia. Ripustuskohtia siinä näyttäisi olevan ehkä noin 9 kappaletta, riippuu siitä että miten päin sen päättää sijoittaa seinälle. Me laitettiin se suositellulla tavalla, ja tupareissa sitten päästäänkin kunnolla testaamaan että montako takkia siihen menee vai tippuuko se alas seinältä. Toivottavasti ei tipu..!

Nämä kuvat antavat nyt vissiin aika ahtaan kuvan tästä eteisestä, joka on vähän hankala kuvattava erikoisen muotonsa ansiosta. Mutta on tässä ihan tilaakin, yksi senkkikin tuolla nököttää toisessa kulmassa keittiön oviaukon vieressä. Aloin muuten äsken piirtelemään sitä pohjapiirrosta, jota lupailin. Palailen siis sen kanssa varmasti piakkoin.

14 kommenttia

 1. aaaaaaaaa sun sisustusmaku on kyllä niin paras. tekee ihan pahaa kattoo näitä teijän kämpän kuvia ja sitte kääntää pää tietokoneen ruudulta omaan kämppään... :D hahha. ihana tuo naulakko !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh kiitos! :) Nooh, ei muutaku omaa kämppää laittelemaan ;) Naulakko on kyllä tosi kiva, nyt saa ripustettua juttuja!

   Poista
 2. Voi vitsi toi naulakko näyttää tossa eteisessä hyvältä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No eikö? Vähän mä mietin aiemmin että onko se vähän liian lapsellinen ja tykkäänkö siitä enää yhtä paljoa, mutta päätin sit kuitenkin osallistua siihen arvontaan. Saa sitä vähän olla hauskuutta, ja just ton värisenä se on sopiva! Tykkään kovasti siitä nyt kun se on siinä :)

   Poista
 3. Hei - sepäs sopi just eikä melkein teille! Meidän oma eteinen on yhtä sekamelskaa eli saisinpa meillekin jonkun yhtä järkevän sisääntulon :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! (: Oli kyllä oikein loistava arvonta sulla, just sopivasti sattui. Saapi nähdä saadaanko pidettyä eteinen kurissa heh!

   Poista
 4. Menee kyllä niin ohi aiheen mutta mistä noi hemmetin mageet eteisen teaser kuvassa olevat maasto flättipohjat on uu!!!!

  http://meanwhileintre.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nehän on Vagabondista kuten kirjoitinkin ;)) olleet kuulemma aika suosittuja joten hop hop!

   Poista
 5. Vinkkinä sellainen, että koiran saa helposti opetettua jättämään muut kengät rauhaan, kun sille antaa raahattavaksi ja kaluttavaksi emännän/isännän vanhan ja sopivasti maustuneen kengän:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mutta ei se kalua niitä kenkiä onneksi :) Enkä mä halua meidän lattialle pyörimään vanhaa rumiluskenkää myöskään, sitten olisi yksi kenkä lisää pyörimässä lattialla, koska ei tuolle yksi riitä.!

   Poista
 6. Hang On on loistava. Oma suosikkini ollut jo kauan ja olen 100% varma, että sellainen tulee oleman joskus itsellänikin. Kunhan löytyy asunto minne se sopii. Näyttää hyvältä.

  VastaaPoista

© RAW DESIGN BLOG
Maira Gall