Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

MOVING


Huhhuijaa, viimeinen viikko on ollut kyllä semmoista hässäkkää muuttojuttujen kanssa ettei ole paljon muuta ehtinyt ajatellakaan. Pakkaamista, järkkäilyä, muuttoa ja taas purkamista. Näin sitä vaan huomaa taas että sitä ylimääräistä tavaraa on jostain kertynyt, vaikka luulin ettei meillä olisi kauhesti turhaa sälää. Myin netin kautta paljon tavaraa, ja pääsin onneksi kaikista niistä jutuista eroon joista halusinkin. Huonekaluja, vaatteita ja muuta pientavaraa lähti ihan kivasti liikkumaan, mutta silti sitä kamaa jäi näköjään ihan hemmetin paljon. Ja 70 neliöstä 26 neliöön ahtautuminen oli kyllä todellinen haaste. Säilytystilaa on niin paljon vähemmän, ja kuitenkin lähes kaikki tavara edellisessä kodissa oli minun ostamaani... 


No, tässä vielä viimeiset fiilistelyt vanhasta kodista kaaoksen kourista, vaikka nyt jo naputtelen uudessa kodissa konetta. :)


Hakolan sohvaankin saapui juuri ennen muuttoa ne uudet vaaleammat päälliset, ja ai että kun tykkään! Tämä kangas sopii uuteen kämppään niin hyvin. Siitä lisää myöhemmin.


Vaaterekki me puolitettiin, ja ostettiin yksi pystytanko lisää jotta molemmat saa kapeamman rekin uuteen kotiin. Tykästyttiin siis tuohon ratkaisuun, se on osoittautunut toimivaksi käytössä.  Ikea-reissu tuli siis tehtyä viime viikolla, ei kai siltä voi ikinä muuton yhteydessä välttyä? Aina sieltä löytää hyvällä hinnalla niitä tärkeitä juttuja. Ostoslistallani oli 140cm leveä petauspatja parvelle, valkoiset läpikuultavat verhot, uudet peitot ja tyynyt, lakanat, vessaharja ja mitä näitä nyt oli... Ja näyttää siltä että säilytyslaatikoita pitää vielä mennä ostamaan kun myin melkein kaikki säilytyskalusteet pois haha.


Metalliset seinälaatikot lähti Markille, samoin musta Granitin matto. 


Toin uuteen kotiin vain ne kaikista kivoimmat ja tärkeimmät tavarat. En halunnut mitään rumia seiskaluokalla saatuja laatikostoja tänne, nyt oli hyvä hetki päästää niistä vihdoin irti. Nyt tämä uusin koti alkaa jo näyttää aika kivalta, eikä miltään opiskelijaboksilta niinkuin pari vuotta sitten se Kallion kämppä. Joku ehkä muistaa pinkin julisteseinän jne..


Avaimet uuteen sain tosiaan jo viime torstaina, ja lauantaina edelliset asukkaat muuttivat pois tästä. Pääsin silloin siivoilemaan ja katsastamaan asuntoa kunnolla. Onneksi loppusiivous oli hoidettu hyvin, aina ei ole käynyt yhtä hyvä tuuri sen kanssa. Onhan se tietysti se muuton ärsyttävin osuus, kun on jo väsynyt ja joutunut tekemään tosi paljon. Tällä kertaa meillä oli kuitenkin vähän väljempi aikataulu, sillä uudet asukkaat muuttavat meidän vanhaan kämppään vasta parin viikon päästä. Saatiin siis hyvin sumplittua muutot ja siivoilut parin päivän ajalle, eikä tarvinnut kaikkea rykäistä saman päivän aikana. Sunnuntaina muutettiin kavereiden kanssa minun tavarani ja silloin olin ekaa kertaa yötä täällä.


Tuonne parvelle olen nyt rakentanut unipesäni. Täytyy kyllä sanoa että pientä ketteryyttä nuo pystysuorat tikkaat vaativat, ja kattokin on melko lähellä päätä. Pari mustelmaa olen jo tainnut saada kun olen koittanut kiivetä yhdellä kädellä puhelimia toisessa kantaen. Sinne ei sitten baarin jälkeen välttämättä kannata kiipeillä joten luojalle kiitos vuodesohvasta... :D  Parven alta löytyy keittiö ja nuo tikkaat aion maalata valkoisiksi.


Ja kotoisaltahan tämä heti tuntui, kun lattiakin on ihan samanlainen kuin vanhassa kodissa. Muutenkin kämpän fiilis on sama rakennusvuoden ansiosta. Kysyin josko saisin maalata lattian valkoiseksi, mutta taaskaan ei lupaa tullut joten tällä mennään. Kyllä tästä kivan saa. Ensi kerralla saatte nähdä vähän laajempia kaaoskuvia täältä uudelta kämpältä!

16 kommenttia

  1. ei oo totta, toi on (99,9% varmasti) mun kaverin entinen asunto:D hahah. jos itellä ois ollu varaa yksiöön, olisin kyllä kysässyt kaverilta suosituksia:p

    VastaaPoista
  2. Näyttää tositosi mukavalta ja vaikka ketteryyttä tarvitaan niin kyllähän tuo säästää tilaa tosi paljon!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo siis todellakin, parvi oli ihan yks mun kriteereistä jotta saan sohvan mahtumaan. Yksiöt on niin haastavia sisustaa :) ja pieni ketteryysharjoittelu tekee vaan hyvää hehe

      Poista
  3. Ihanalta näyttää jo nyt vaikka kamat ei ole paikoillaan ja kaikkialla on vielä sekaista :D Lautalattia on aina lautalattia ja parvet vie mun sydämen :)

    hanna
    www.hannamariav.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heh juu kaaoskuvissa on oma viehätyksensä. Nuo kolme vikaa kuvaa olivat siis uudelta kämpältä, loput sieltä vanhalta :) joo kyllä vanha puulattia on tunnelmallinen, vaikkakin olisin valkoisesta tykännyt enemmän,

      Poista
  4. Noi uudet sohvanpäällyset näyttää pirun hyvältä! Uusi asunto kuulostaa kivalta, mut tietty tärkeintä et tulee nopeesti kotoisa fiilis. :) Ikean hintoja kyllä arvostaa, ja eritoten nyt kun on tosi väliaikanen koti eikä saa tavaroita takas Suomeen..

    Tsempit muuttopuuhiin! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ne on tosi hienot päälliset, ootahan ku näät kunnolla kuvia sohvasta nyt. :) Tykkään kun se laskeutuu nyt rennosti ja vaalea sopii hyvin yksiöön tosiaan. Mä oon jo ihan kotiutunut tänne nyt hih.

      Sun Islanti-kuvat on muuten ihan sairaan upeita, se paikka olis mun matkustuslistalla about seuraavana !

      Poista
  5. Mistä noi sun henkarit on? Mulla on samanlaiset, mutta ei mitään tietoa, että mistä ne on alunperin hommattu :D En tiedä onko mun vaatemäärä lisääntynyt vai oonko vaan alkanut ripustaa vaatteita enemmän, mutta tarviin kipeesti uusia!
    Sulla on ihana tyyli sisustuksen suhteen, ootan innolla kuvia uudesta kämpästä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ne on pesulasta ostettuja henkareita :) tosi käteviä kun ovat niin kapeita että eivät vie itsessään tilaa rekistä juuri ollenkaan, ja ovat vielä kevyitäkin.

      Jee kiitos, uusia kuvia tulossa pian! Huomenna.

      Poista
  6. Onnea uuteen koloon! Saat siitä varmasti upean kädenkäänteessä. Etenkin, kun mukana ovat ne rakkaimmat ja parhaat kalusteet.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! No ainakin tämä täyttyi kädenkäänteessä hehe. Pieni hetki menee kyllä sitten vielä modaillessa, pitää raottaa täällä blogissa kaikenlaisia suunnitelmia.. Mutta lähtökohta on nyt aika hyvä tosiaankin :)

      Poista
  7. Ei vitsi miten kivan jutun olit tehny Dekoon! Aivan ihanat kuvat ja teksti oli kivan kevyttä! Rakastuin tohon kuvaan missä näky keittiö ja musta-valkoruudullinen lattia! Tosi paljon onnea uuteen kotiin ja voimia sun kevääseen :))

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ai kiitos, kiva kuulla että tykkäsit! Ja että olit ylipäätään huomannut kuka jutun on tehnyt :) Oli tosiaan kiva päästä kuvaamaan ja tekemään juttua Carolinan ihanasta kodista. Se keittiökuva tai sitten makkarikuva jossa valo kuultaa verhojen läpi oli mun lempparit hehee. Jes ja mukavaa kevättä sulle myös!

      Poista
  8. Onnea uuteen kotiin, hyvä meininki!

    VastaaPoista

© RAW DESIGN BLOG
Maira Gall