Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

26m2 OF CHAOS


Haluan jakaa kuvia täältä kaaoksen keskeltä, vaikka ennen näitäkin kuvia on jo pahin laatikkohelvetti selätetty. Heti muuton jälkeen täällä oli vain yksi pieni polku kulkemista varten laatikoiden, jätesäkkien ja patjojen välissä. En ole niitä ihmisiä, jotka vitkuttelee tavaroiden purkamista, vaan haluan heti saada kaiken suht normaaliin päiväjärjestykseen jotta voin rentoutua. Ajattelin että tämän kotiprojektin seuraaminen olisi mielenkiintoisinta, jos jaan näitä epätäydellisiäkin kuvia.


Minulla oli jo suurinpiirtein mielessä kalusteiden ja tavaroiden paikat, joten kamat kannettiin heti niille sijoilleen. Sohva pääsi paraatipaikalle ikkunan eteen, ja eteisestä päin katsottuna oikealle seinustalle betonitaso sekä pieni ruokapöytä. Vasemmalle puolelle ajattelin sijoittaa vaatesäilytyksen ja peilin. Keskelle huonetta sitten arkku ja iso matto. Muu pienempi tavara löytää paikkansa helposti myöhemmin.


Taulut ja pääkallon ripustin seinälle jääneisiin ruuveihin ja nauloihin. Tuolla oikealla puolella ruuvit olivatkin tosi hyvillä paikoilla ja luulen että kallo ja X-taulu saavat jäädä noille sijoilleen. Toisella seinällä tilanne vaatii pientä miettimistä ja säätämistä vielä..


Eteisnaulakko ja kenkäteline mahtuvat onnekseni myös tänne uuteen eteiseen, naulakko vain odottaa innokasta tiiliseinän poraajaa. Iskälle soittoa...


Suurin ongelma tässä nyt tosiaan on tämä säilytystilan radikaali muutos pienempään. Keittiössä on säilytystilaa sen verran että sinne sain juuri ja juuri mahdutettua kaikki keittiökamat, vaikka tuntui siltä että tila loppui heti alkuunsa kesken. Astioille ei ole tilaa juuri ollenkaan, ja yhden ruokalaatikon tyhjennettyäni oli kuivakamoille varattu kaappikin heti täynnä. Ruman vanhan kellastuneen muovimikron halusin ehdottomasti mahduttaa saarekkeen kaappiin, sillä sitä en suostu katselemaan tasolla. Se siis ahmaisi tilaa kaapista, mutta sitä en kadu. Eteisessä oikealla on onneksi kaapisto, johon sain mahdutettua ulkovaatteet ja muuta sälää, sekä toinen seinän sisään rakennettu pienehkö työkalu- ja siivouskaappi. Vintille vein myös vähän tavaraa.


Ainut säilytyskaluste, jonka toin tänne uuteen kotiin, on tämä vanha kierrätyskeskuksesta löytynyt arkistokaappi. Sinne sain mahdutettua petivaatteet, pyyhkeet, vaatteita ja taiteilukaapin sälää. Ainiin, ja tietysti arkku lasketaan varmasti myös säilytyskalusteeksi, se imaisikin sisäänsä myös kivasti tekstiileitä. En halua täyttää arkkua liian painavilla tavaroilla, jotta saan sen siirrettyä yksin pois maton päältä siivouksen ajaksi. 

Että semmoista täällä!

22 kommenttia

 1. Näyttää jo tosi sulta! Haluun pian kylään 😊

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tule pian teelle <3 täällä on jo valmista nyt oikeesti, kuvat oli päivän, pari vanhoja ku oon hidas bloggaaja. :D tai valmista ja valmista, ainaki tavarat purettu ja suurinpiirtein paikoillaan. Sit sitä viilausta loputtomiin.

   Poista
 2. Hyvältä näyttää vaikka on vähän kaaosta :)

  VastaaPoista
 3. Sä saat kaaoksenkin näyttämään hyvältä! :) Onnea uuteen kotiin!

  VastaaPoista
 4. Onnea uuteen kotiin myös täältä, hyvältä näyttää jo nyt. Ja tsemppiä kamojen kanssa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Nyt alkais jo olee kamat paikoillaan. :)

   Poista
 5. Oo kivalta näyttää! Aijotko tehdä mitään remppatuunausta tässä kämpässä, kuten esim. edellisessä kaakeleiden maalaus?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Thaanks! Aattelin noi tikkaat ja saarekkeen reunat maalata valkosiks, ja sit mahdollisesti seinät vaaleenharmaalla kalkkimaalilla.. :)

   Poista
 6. Hyvältä näyttää! Tsemppiä loppuihin järkkäilyihin, halaus!

  VastaaPoista
 7. Onnea uuteen kotiin! Hyvä tulee varmasti! Mutta, apua toi parvi näyttää ahtaalta! En uskaltaisi nukkua siellä ainakaan pää seinään päin! Toisaalta tuntuu varmasti turvalliselta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti, kyllä tää tästä muotoutuu! Onhan toi parvi aika matala, mutta ei se mua mitenkään ahdista :)

   Poista
 8. Kiva tuo parvi keittiön yllä! Hyvä siitä tulee! Less is more, sehän on uusi musta ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo se on kyllä toteutettu mun mielestä suht kivasti, monissa asuntoilmotuksissa näkyi mitä kummallisempia parviviritelmiä.. :) Ja joo, mä aina koitan pyrkiä minimalismiin mutta ei musta siihen kuitenkaan ole heh.

   Poista
 9. Haha komppaan heidiä tuolla ylempänä :D ja tsemppistä järkkäilemiseen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mahtavaa :D Ei mutta jotenkin mäkin kyllä fiilistelin noita kuvia kaaoksesta, on niissä jotain omanlaista viehätystä. Täydellinen on välillä tylsää.. Ja kiitos, järkkäilyhommat suurinpiirtein suoritettu!

   Poista
 10. Ihana asunto! Puulattiat! Ja tuo keittiö!!!
  Rakastan siun tyyliä, harmaa väri, paras väri.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kiitos! Harmaa on kyllä todellakin myös mun lemppari, hehee.

   Poista
 11. Moikka! Mistä on tuo nihilism juliste hankittu? olen yrittänyt etsiä tuota julistetta netistä, mutta ei jostain syystä ole osunut silmään :/ Pidän blogistasi ja tyylistäsi, jatka samaan malliin :) postauksiasi on ilo lukea, mukavaa kevään odotusta! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tässä olis http://society6.com/product/nihilism_print#1=45

   Kiitos, tosi kiva kuulla että tykkäilet :) Ja mainiota kevättä sinnekin suuntaan! Keväthän on jo täällä!

   Poista

© RAW DESIGN BLOG
Maira Gall