Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

GOODBYE UGLY KITCHEN LAMP


Pelkäsin muuttaessani että tuo parven alle keittiön valaisimeksi asennettu lamppu olisi jotenkin kiinteästi laitettu tuohon reunaan kiinni, mutta thank god sen sai ihan ruuvaamalla pois. 10 vuotta vanha kellastunut spottivalo on nähtävästi kelvannut kaikille muille vuokralaisille, mutta minä kyllä halusin vaihtaa tilalle oman lampun. 


Niinpä siis naputtelin tuon hehkulamppujohdon parvea kiertämään. Tykkään tuosta blogituotteen maineen saaneesta valonlähteestä edelleen, vaikka se onkin jo ihan vanha juttu. Anyway, siinä se nyt taas killuu keittiötäni valaisemassa, oli trendikäs tai ei. Ainakin se on parempi kuin tuo valmiiksi katossa ollut. Se valaisee ihan törkeän hyvin, ja siitä tulee juuri semmoinen kiva valo. Pidän suurinta osaa hehkulampuista sammutettuna, ja puolet niistä on poksahtanutkin rikki. Johto itse on ihan megapitkä, joten se kiertää senkin takia koko keittiön. Se toimii myös hyvänä kokkausvalona.


Eikä tämä ole se Granitista ostettu, vaan 2012 ostin sen Kalliossa lopettaneesta Fem-vaateliikkeestä, jossa se riippui ikkunassa sykkyrällä. Selittelyä varmaan, mutta se tuo minulle kivoja muistoja. Oikeastihan tuo johto on ollut vihreä mutta edellinen omistaja on spray-maalannut sen mustaksi. Tuntuu siltä että tuo keittokoppero on kuin joku laivan komentosilta saarekkeineen, ja valaistus nyt lisää sitä fiilistä :) Ajattelin seuraavaksi laitella vähän laajempia kuvia tästä keittöstäni, mutta yksi asia kerrallaan koska miten muuten tästä yksiöstä saisi revittyä juttua haha.

10 kommenttia

 1. Eikä tämä ole se Granitista ostettu ahahaha :-----D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo mä oon kato olevinani niin erilainen...... Vaikka ei niissä Granitin versioissakaan mitään vikaa ole. Ne vaan ei ollu sillon vielä tullu tänne. Muahaha ;-D

   Poista
 2. WHO?- kohdassa vielä lukee, että asut Vallilan kodissa, tiedoksi vaaaaaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aijaa joo, hyvä kun huomasit. Pitääkin vähän muokkailla sitä osiota, jonka olemassaoloa harvoin itse edes muistaa :)

   Poista
 3. Toihan on aivan ihana, ja just omalla tavallaan erilainen. Sulla on mukavan erikoinen sisutustyyli!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No kiitos, mukava kehu! Jotain ihan uutta olisin toki mieluusti testannut tähän mutta ei mitään järkeä ostaa uutta jos vanhakin on ok :)

   Poista
 4. Eikö tuohon voi laittaa ledejä tai halogeenejä rikkinäisten tilalle, kun hehkulamppuja ei saa enää olla?:O

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo siis niitähän siinä onkin, näyttävät hehkulampuilta.

   Poista
 5. Laita kuvaa miltä ne näyttää päällä! Varmasti hauskat :)

  VastaaPoista
 6. Laitathan kuvan pimeellä, kun lamput on päällä :) Näyttää varmasti kivalta (tosin kaikki ratkasut voittaa noi spotit, yäk :D)

  VastaaPoista

© RAW DESIGN BLOG
Maira Gall