Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

FIELD DAY + ARVONTA

Yhteistyössä Field dayn kanssa

Sukellamme jälleen aihepiiriin Suomalaiset nuoret suunnittelijat. Tällä kertaa esittelyssä on tuore yritys nimeltä Field day, jonka on perustanut Iina Kettunen. Iina oli aiemmin siskonsa Millan parina suunnittelemassa Month of Sundays -merkkiä, mutta päätti hiljattain perustaa oman hitaammin päivittyvän asustemalliston Field dayn. Se sisältää laadukkaita nahasta tehtyjä kamerahihnoja, läppärikoteloita, lompakoita ja puhelintaskuja.


Olin pitkään ihastellut näitä kamerahihnoja ja halusin nähdä hihnat livenä. Minähän vilauttelin jo kuvaa hihnasta hetki sitten siinä 6 x finnish design -postauksessa, ja Iina ehdotti että tekisimme pienen blogiyhteistyön arvonnan merkeissä. Aika moni teistä näki silloin näitä hihnoja ekaa kertaa ja kommenteissa oltiin kovin innostuneita näistä.


Tykkään kovasti Field dayn koko konseptista. Ihania kamerahihnoja, kauniit ja toimivat nettisivut, laadukkaita valokuvia ja mukava tyyppi siellä takana. En oikein ole pitänyt järkkärini omasta hihnasta, jonka toinen puoli on kumimaista materiaalia ja se tarttuu ikävästi pitkiin hiuksiin kiinni tukistaen. Ja voisihan se kauniimpikin olla. Kun kameraa kantaa usein kaulassa, on kiva että sekin yksityiskohta sopii vaatteiden kanssa ja istuu omaan tyyliin.



Sain valita itselleni kamerahihnan, ja siinä saikin hyvän tovin pohtia että mikä olisi se kaikkein hienoin ja minulle sopivin. Mietin raw-mallin ja braidedin välillä, enkä ollut varma olisiko musta vaiko nuden värinen suosikkini. Raw tietysti olisi ollut kovin osuva, ja sen yksinkertainen kauneus puhutteli. Päädyin kuitenkin letitettyyn malliin mustana, sillä ajattelin sen sopivan hyvin mustan kameran kanssa ja letitys toisi mustaan väriin enemmän ulottuvuutta. Onhan tuo nyt ihan hemmetin hieno.


Iina kertoi että rakastaa käsillä tekemistä, ja hänellä olikin monenlaisia työkaluja asusteiden työstämistä varten. Kaikki malliston asusteet ovat saaneet alkunsa tarpeesta, kun joku kaveri on pyytänyt Iinaa tekemään läppärikoteloa tai kun Unto kaipasi kamerahihnaa. Siitä se sitten lähti leviämään ja tällä hetkellä hihnoja myydään Field dayn oman nettikaupan lisäksi Rajalalla, Kaunisteella, Minun/Min-putiikissa Vaasassa sekä muutamassa muussa nettikaupassa. Koko jälleenmyyntilistan näkee täältä.


Tähän väliin haluan taas kertoa, kuinka tutustuin Iinaan Berliinissä #INLAND Showroomilla. Tai tarkemmin sanottuna tutustuin häneen ja hänen avomieheensä Untoon, joka on valokuvaaja. Unto ottaa kaikki Field dayn, ja itseasiassa myös Saana ja Ollin kuvat. Nämä kaksi ovat mainio pariskunta, joka myöskin työskentelee ja asuu yhdessä. Heillä on yhteinen työhuone Vallillassa Teollisuuskadulla, jossa kävin kurkistelemassa ja kuvailemassa.


Kameran hihna on suunniteltu sopivaksi tiettyjen kameramallien kanssa, joten kannattaa tarkistaa sopiiko se sinun kameraasi ennen arvontaan osallistumista. Minun kameraani se ei sopinut, mutta omaa Canoniani varten kustomoitiin sopiva kiinnitys. Kannattaa siis ottaa yhteyttä, jos kameraasi ei ole listalla, mutta haluaisit hihnan ostaa. Tässä arvonnassa kuitenkin on vain nämä mallit mukana!

Olympus PEN / OM-D E-M1 / OM-D E-M5 / OM-D E-M10 / XZ-2 / Stylus 1 / SH-1, Panasonic GH1 / GH2 / GH3 / GH4 / GM1 / GM5 / GX7 / LX100 / FZ1000, Fuji X100 / X100S / X100T / X-Pro1 / X-T1 / X-E1 / X-E2 / X10 / X20 / X30 / XQ1, Sony A7 / A7R / A7S / A5100 / A6000 / NEX-3N / NEX-5R / NEX-5T / NEX-6 / NEX-7 / RX-1 / RX10, Samsung NX20 / NX100 / NX200 / NX210 / NX300 / NX310 / NX1000 / NX1100 / NX2000 / NX3000, Nikon D810 / D800 / D750 / D700 / D610 / D600 / D7000 / D7100 / Nikon 1 / P7000 / P7100 / P7700 / Coolpix A, Leica M / X / D-LUX / D-LUX 2, Pentax K3 / K5 / K7, Voigtländer Bessa rangefinder, Zeiss Ikon rangefinder

Sopii lähes kaikkiin analogisiin kameramalleihin Canon, Contax, Leica, Minolta, Nikon, Olympus ja Pentax -merkeiltä.




Ihastelin vielä erikseen pakkaustakin, jossa sain hihnan muutamaa päivää myöhemmin. Todella tyylikäs logoa myöten. Olen aivan fiiliksissä, kutsuin juuri facebookissa kaikki valokuvaavat kaverini tykkäämään Field dayn sivusta ja suosittelen että sinäkin menet tykkäilemään, jos siis tykkäät ;) Instagramissa Field day toimii nimellä @fielddayhelsinki. Minun Instagramistani taasen löytyy kuva kamerasta hihnoineen, kun en siitä oikein muuten kuvaa saa otettua tietenkään.


Mutta sitten siihen arvontaan, joka tietysti teitä kiinnostaa! Arvomme samanlaisen hihnan kuin minkä minä valitsin, eli yhden lettimallisen kamerahihnan. Värin voittaja saa sitten itse valita mustan, nuden ja ruskean väliltä. Osallistuaksesi arvontaan Iina haluaisi kuulla että mikä on sinun suosikkisi kamerahihnamalleista, joten käypäs Field dayn sivuilla kurkkailemassa valikoima läpi ja kerro vastauksesi kommenttiboksiin. Jos itselläsi ei ole kameraa, niin tämähän sopii vaikka joululahjaksi valokuvaavalle ystävälle. Arvonta-aikaa on taas viikko, eli ensi torstaihin 13.11. saakka. Käytössä on myös alekoodi RAWDESIGN, jolla saa 20% alennusta kaikista tuotteista. Se on voimassa kaksi viikkoa, eli 20.11. asti. Onnea matkaan!

96 kommenttia

  1. Classic oli kumma kyllä aika iskevän näköinen, vaikkei tuo braided sille juurikaan kalpene. Upeita hihnoja kaikki! :)

    VastaaPoista
  2. Eeeeei luoja miten kauniita nuo hihnat ovat <3___<3 ja ihanat kuvat, kiva että kerroit vähän taustaa. (blogiarvointoihin osallistuminen bloggaajana tuntuu aina epäreilulta jotenkin joten skippaan sen osuuden, heh)

    VastaaPoista
  3. Kääk. Tuo hihna on niin kaunis, että kumpa onni potkaisisi.Braided – hihna ruskeana on yks suosikeista!

    VastaaPoista
  4. Ihania! Braidet mini nudena on kaunein, joskin varmaan konjakki olisi käytännöllisemip :)

    VastaaPoista
  5. Kyllä se kaunein on juurikin tuo musta braided-hihna :)

    rosakirsikka@gmail.com

    VastaaPoista
  6. Kerrassaan upeita hihnoja ... suosikkini on braided camera strap ruskeana ... Onnea kaikille arvontaan. =)

    VastaaPoista
  7. Niin kauniita tuotteita. Kännykotelotkin ovat upeita, ja kaikki kamerahihnat himottavat. Oma lempparini on braided mini nudenvärisenä. Mukana arvonnassa!

    VastaaPoista
  8. Ihania! Minun suosikkini oli RAW-hihna ruskeana!

    VastaaPoista
  9. Onpas hauskoja! Teemastasi, eli suomalaiset nuoret suunnittelijat puheenollen aloitin juuri oman sisustusblogini jossa esittelen superlahjakkaan siskoni tekemiä asusteita. Käy kurkkaamassa mitä tykkäät! Minut löydät osoitteesta http://villakoiriajakissankarvaa.blogspot.fi/. Vinkkejä ja neuvoja aloittelevalle bloggaajalle saa myös antaa, olen tosi kovasti tykännyt blogistasi ja luinkin sen joskus kuukausi sitten alusta loppuun kerralla (saattoi mennä pari päivää...) :D.

    VastaaPoista
  10. Aivan mielettömän hienoja, oman suosikin paikasta taistelevat Raw ja Braided, en osaa päättää :) Oikeastaan kaikki käy, kunhan väri on musta.

    VastaaPoista
  11. Hienoja tuotteita! Tuo braided mustana on oma lemppari. Myös miniversiona :)

    VastaaPoista
  12. RAW-hihna on kyllä hienoin mustana tai nudena.

    VastaaPoista
  13. Oma suosikki on kyllä braided ruskeana :-) vaikka ei arpaonni suosisi tarvitsee varmaan silti kotiuttaa... vanha filmikamerani suoraan huutaa kyseistä hihnaa! :-D

    VastaaPoista
  14. Ihanaa! Muistan vielä viime postauksesi, jossa mainitsit Field dayn, ja muistan ihailleeni jo silloin nimenomaan tuota Braided-mallista, konjakinruskeaa hihnaa... Kunpa onnetar suosisi :)) (ellei, niin saatanpa silti hankkia sellaisen)

    VastaaPoista
  15. Braided Mini. Simppelin elegantti.

    VastaaPoista
  16. Tosi kauniita! Suosikkini on raw nudena, mutta letitetty musta on kans kiva.

    VastaaPoista
  17. Musta Braided (musta miniversiokin on ihastuttava). t i t u t a i [ a ] u t u . f i

    VastaaPoista
  18. Braided ruskeana! Ihanaa olis jos voittais!!💞

    VastaaPoista
  19. Kyllä minunkin on pakko sanoa tuo braided mustana, niin kaunis!

    VastaaPoista
  20. Musta braided istuisi kuin nenä päähän mustan olympukseni kanssa :) - Lapa

    VastaaPoista
  21. raw ruskeana :)
    elina_jokitalo(at)luukku.com

    VastaaPoista
  22. Raw ja Braided mustana on lempparit!

    - V

    VastaaPoista
  23. Mä tykkään tuosta musta braided mini - camera strap eniten! :)

    VastaaPoista
  24. Olen ihastellut näitä jo pitkään, tyylikäs hihna olisi niin mahtava lisä omaan Olympukseeni. Tykkään kaikista, mutta jos on pakko sanoa vain yksi niin ehkäpä tuo classic-malli. :)

    VastaaPoista
  25. Raw nuden värisenä oli kyllä siistein jostain syystä!

    VastaaPoista
  26. Kaikki hihnat on kyllä kauniita, mutta mun lemppari on ehdottomasti tuo braided-malli. Väreistäkin kaikki vaihtoehdot miellyttää mun silmää, mutta ehkä kallistun kuitenkin tohon ihanaan ruskeesen :)

    VastaaPoista
  27. O M G !! Ihan älyttömän hienoja. Mä valitsisin ehdottomasti nuden värisen lettimallin! paju.purovuo(AT)gmail.com

    VastaaPoista
  28. OI! Nude letti on mun suosikkini. Ja voi, siellä olisi Airi-rouvallenikin nude kotelo. Ei taideta kertoa koneelle, ettei se tee joululahjalistaa. ;)

    VastaaPoista
  29. Nudenvärinen Raw-hihna sopisi niin hienosti mun valkoisen Olympus PENin kanssa. Siinäkin on vähän nudea väriä... Jos ei arpaonni nappaa niin täytynee käydä Vaasan ihanasta Minun/min-putiikista metsästämässä hihnaa :)

    meerikos@gmail.com

    VastaaPoista
  30. Braided mustana, ehdottomasti :).
    fanninh(at)hotmail.com

    VastaaPoista
  31. Kaikista eniten kolahti Classic-malli! Kaikista tyylikkäin! :)

    minna-maria_luuri@luukku.com

    VastaaPoista
  32. Braided ruskeana on mielestäni kaunein, vaikka hyvännäköisiä muutkin värit ovat kyllä. cherrycloud@luukku.com

    VastaaPoista
  33. Äh, turkis- ja nahkasomisteita on nyt kaikkialla. Mites olisi vaihteeksi tyylikästä vegaanisti?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ne ovat kyllä selvästi muodissa, mutta suurin osa turkisvaatteista on kyllä käsittääkseni nykyään tekoturkista. Nahkaa on vähän vaikea voittaa materiaalina, kun se on niin laadukasta ja kestää vuosikaupalla. Tekonahka taas ei kestä käyttöä juuri ollenkaan ja sitten pitää ostaa useampi tuote nahkatuotteen elinkaaren aikana.. Nämä on vaikeita kysymyksiä. Vastuullisen kuluttamisen kannalla olen itsekin.

      Poista
    2. Plus että tietysti tuotteita pitää ostaa harkiten ja sillä fiiliksellä että ne käytetään sitten loppuun, ekana pitäisi saada stoppi kertakäyttökulttuurille. =)

      Poista
  34. Hei vitsit, oon myös ihastellut näitä jo aiemminkin, joten kiva että teille tuli tällainen pieni yhteistyö :-) itseäni ihastuttaa tuotteiden lisäksi juurikin tuo koko konseptin huolellisuus ja se että kaikki on suunniteltu hyvin pakkauksia myöten. Ja tietenkin suomalaisia nuoria suunnittelijoita jotka itse tekevät käsillään on aina mahtavaa tukea. Hihna (letitetty ruskea) tulisi ehdottomasti osaksi poikaystäväni joululahjaa, sillä olympuksen hankintaa juuri suunnittelemme ison ja vanhan canonin tilalle.

    Stenkka

    VastaaPoista
  35. braided ruskeena on kaunein!=)
    arja
    arja.katariina@hotmail.com

    VastaaPoista
  36. Tuo tummanruskea levitetty on aivan ihana

    VastaaPoista
  37. Musta Classic on lempparini.
    s.kansakoski(at)luukku.com

    VastaaPoista
  38. Ihana ihana!
    Toiveessa on hyvä elää!!

    VastaaPoista
  39. Classic mustana

    voilooa@gmail.com

    VastaaPoista
  40. Raw ruskeana tai nudena ois mulle passeli!

    VastaaPoista
  41. Braided mini.Musta vaihtoehto. samikoskinen@wippies.fi

    VastaaPoista
  42. Muuten hyvässä kamerassani on tosi huono hihna, vaihtaisin sen oikein mielelläni mustaan letitettyyn hihnaan.

    VastaaPoista
  43. Musta letitetty on minun suosikki!

    VastaaPoista
  44. Nude Braided on ehdoton suosikkini, olen ihaillut sitä ennenkin. Voi kun nakki napsahtaisi kohdalle :) Eli mukana!
    miia484@hotmail.com

    VastaaPoista
  45. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
  46. Omaan silmään iski tuo CLASSIC MINI se on niin yksinkertaisen söpö!
    nanni.li@hotmail.com

    VastaaPoista
  47. Braided mustana tai nudena. Konjakin värinen olisi ehdoton, jos niitä olisi.

    Riikka

    VastaaPoista
  48. Lemppari ehdottomasti Braided Mini! Sopisi loistavasti omaan kameraani!

    arrrested@hotmail.com

    VastaaPoista
  49. Classic-malli on kyllä kaunis kuin mikä, mutta niin on musta letitetty hihnakin, ja se taitaa näistä viedä voiton.
    poetryandjazz(at)suomi24.fi

    VastaaPoista
  50. Braided musta tai ruskea (myös keltainen voisi olla kiva uutuussävy, wink wink :)

    millavuo@gmail.com

    VastaaPoista
  51. Oma suosikkini on varmaankin Raw-mallin ruskea, mutta jos voitain kilpailussa, saatan antaa hihnan valokuvaavalle isälleni syntymäpäivälahjaksi. Hänelle valitsisin luultavasti ruskean Classicin :)

    VastaaPoista
  52. ruskea ois siisti..just toi letillinen

    VastaaPoista
  53. ai niin ja s-posti: karoliina.kaisa.karjalainen (at) gmail.com

    VastaaPoista
  54. Braided mini on ehdoton lempparini! :) Siinäpä olisi siskolle sopiva joululahja.

    VastaaPoista
  55. Braided mustana! Ja just mietin että mitä mä tarvitsen, niin UUDEN kameran hihnan, kuinka ollakaan arvonta siis paikallaan. Sormet ja varpaat ristissä ;)

    VastaaPoista
  56. Braided on hienoin! siilitytsi at gmail.com

    VastaaPoista
  57. Sain vihiä, että pikkuveli saa kameran joululahjaksi... Mikä olis siis parempaa kuin voittaa siihen hieno hihnakin :) Hänelle istuis tuo Raw-mallin musta, itelle tykkäisin letitetystä.

    VastaaPoista
  58. Nuden värinen raw-mallinen hihna on ihana!

    hhannahei@gmail.com

    VastaaPoista
  59. Classic mustana viehätti silmääni eniten.En saanut kuvista selville, sopiiko kiinnitys minun kameralleni, mutta Canonin kameran omistaja on sormet ristissä, jos vaikka voitto kohdalle osuisi. Kameran oma hihna on inhottava kaulalla, kun taas tuollainen nahkainen olisi paljon miellyttävämpi + kauniimpi. Hieno tuoteidea!

    myytillinen (a) gmail.com

    VastaaPoista
  60. Musta Braided -hihna on suosikkini :) netteri@gmail.com

    VastaaPoista
  61. Musta Braided! Sopisi täydellisesti Fujin kameraani :) tiia.o.salo(a)hotmail.com

    VastaaPoista
  62. Vaalea raw-malli on mielestäni paras. Se on ihanan yksinkertainen ja klassisen kaunis!

    VastaaPoista
  63. En osannut päättää kahden lempparini väliltä, musta Braided, sekä musta Classic- mallit miellyttivät silmääni eniten :)

    iina.heilala@hotmail.com

    VastaaPoista
  64. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
  65. Kaikki ihania! Mutta classic mini mustana lähtis omana valintana. Hyvänä kakkosena sama kun sulla :) mia.rissanen@hotmail.com

    VastaaPoista
  66. Suosikkini on RAW-hihna mustana.
    mariah-79(at)suomi24.fi

    VastaaPoista
  67. Malli on helppo valita, Braided ehdottomasti :) Mutta värin kanssa arvoin hetken, olisiko se nude vai ruskea. Päädyin Nudeen, se on vaan jotenkin niin kivan erilainen :)

    VastaaPoista
  68. Oi, juuri olen tuskaillut olympukseni ruman kaulahihnan kanssa! Suosikkini noista ihanuuksista on ruskea Braided -hihna.

    VastaaPoista
  69. Ruskea Braided on kaunein!
    iinaemilia.mikkola@gmail.com

    VastaaPoista
  70. Kyllä tuo letitetty hihna on kaunein, nuden värisenä vaalealle kameralle :) -A-
    bliss4life(at)hotmail.com

    VastaaPoista
  71. Lemppari on kyllä braided -hihna mustana tai ruskeana!

    VastaaPoista
  72. Nuden värinen raw on oma suosikkini.
    sleepingsoulmate@gmail.com

    VastaaPoista
  73. Vaikea valinta nuden ja ruskean välillä, mutta kyllä suosikkini taitaa olla ruskea Braided!
    -E

    VastaaPoista
  74. Nuden värinen lettihihna on ylivoimaisesti kaunein, mutten panisi pahakseni, jos kamerassani olisi tuo mustakaan hihna. Aion voittaa tämän, mutta jollen, pitänee harkita itselleen aikaista joululahjaa.

    VastaaPoista
  75. Tykkään kovasti kaikista hihnoista, mutta braided ruskeana on suosikkini :)
    - sohwi@hotmail.com

    VastaaPoista
  76. Ihania kaikki! Mutta musta Braided olisi kuitenkin se mun kameran juttu :)

    VastaaPoista
  77. Kyllä se on juurikin tuo letitetty musta, upea! -Armi

    VastaaPoista
  78. Classic vie nämä kisat. Sopivan vähäeleinen, silti tunnistettava.

    VastaaPoista
  79. Kaikki on niin ihania! Musta braided-hihna on ehkä kuitenkin kaikista ihanin... -Suvi

    VastaaPoista
  80. braided mustana --- maison@luukku.com

    VastaaPoista
  81. Voi ei en osaa päättää... Minulla on valkoinen samppari, joten siihen sopii vaan nuo kaikki :D
    Classic mini mustana, Braided vaikka kaikilla väreillä, Raw ja Classic nudena tai ruskeana..
    Voisin ottaa kaikki ja vaihdella vaatetuksen mukaan heh.
    Ehkä braided nudena jos pakko päätää....
    Toisaalta braided mustana toisi kivaa kontrastia valkoiseen kameraan..
    Tai classic ruskeana kivaa country henkä heppatytölle..
    Päätä näistä nyt sitten..

    VastaaPoista
  82. letitetty hihna mustana tai nudena :)

    VastaaPoista
  83. Raw mustana on musta ihanan simppeli ja kaunis :) ihania hihnoja kyllä kaikki... huippuarvonta!

    VastaaPoista
  84. Braided nudena olis täydellinen! -mimosa / mimosaeh@gmail.com

    VastaaPoista
  85. Kyllä kelpais kameraan kantaa tuommoisen hihnan kans!
    (kaaka87@jippii.fi)

    VastaaPoista

© RAW DESIGN BLOG
Maira Gall