Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

A HOME OF PASTEL DETAILS


Tässä tulee kurkistus ystäväni Kaisan kotiin. Kerroin viime postauksessa että olemme erään bloggaavan kaverini kanssa sopineet kuvaavamme ristiin toistemme kodit, ja nyt viime lauantaina kävin tosiaan Kaisalla kylässä. Olemme tutustuneet blogien kautta, itseasiassa ihan ensimmäisessä blogitapahtumassa johon sain kutsun tämän sisustusblogini kautta. Se oli Pentikin ilta, ja Kaisa oli heti superystävällinen minua kohtaan, (kuten kaikki muutkin). Sen jälkeen olemme treffailleet blogihommien kautta ja ihan omallakin ajalla. En kuitenkaan ollut koskaan aiemmin käynyt Kaisalla kylässä, joten oli kiva päästä näkemään koti kuvien takaa!


Sisustustyyliltään tämä omakotitalo on skandinaavinen ja leikkisä. 50-luvun lipastot ryhdittävät pastellisia sävyjä ja hauskoja yksityiskohtia riittää ihasteltavaksi. Kaisa tykkää tehdä paljon omin käsin, ja monenlaisia diy-juttuja löytyykin kodista.


Muun muassa makuuhuoneen taulu, vierashuoneen naulakko ja vaaleanpunainen seinämaalaus sekä useat printtijulisteet ovat hänen käsialaansa. 


Tykkään olohuoneen valkoisesta poron päästä ja sen alapuolella olevasta lankusta, johon on ripustettu jouluvaloja.


Timanttilamppu roikkuu vierashuoneen katossa, kun taas meillä sama lamppu on asetettu pöytävalaisimeen. Sopii oikein kivasti tuon kuparisen lampunkannan ja mustan johdon kanssa.


Kotia määritti oikeastaan mielestäni eniten sana kotoinen. Lämpimät sävyt ja kynttilät toivat pehmeää fiilistä, ja toisaalta keittiössä häärivä emäntäkin vahvisti mielikuvaa entisestään. Olohuoneen pyöreät kalusteet olivat myös kutsuvia.



Keittiön pöydän ympärille on kerätty erilaisia pinnatuoleja ja ikkunaan ripustetut viirit koristavat tilaa.


Kolmesta edullisesta kynttilänjalasta Kaisa bloggasikin juuri. Betoninen ja tuo siro kullan värinen ovat erityisesti mieleeni.


Tarjolla oli herkullinen brunssikattaus, ja lohipiirakan lisäksi suosikkini oli ehdottomasti tämä freesi avokadokeitto, jonka ohjeen Kaisa juuri jakoikin blogissaan. Pakko testata sitä joku kerta myös itse, ei vaikuttanut yhtään hankalalta, ja toimii hyvin kuulemma sekä kuumana että kylmänä. Haaleana se ainakin maistui tosi hyvältä!


Olohuoneen suurista ikkunoista tulee runsaasti valoa sisälle harmaanakin päivänä. Pyöreä pöytä on Ellokselta.


Tassumies otti erittäin rennosti hahaa. Mainio kissa, yleensä pelkään hyökkäileviä ja allergisoivia kissoja, mutta Tassumies osasi olla oikein mukava ja epähyökkäilevä tapaus :)


Ensi viikonlopuksi meikäläisen pitää sitten siivota koti taas edustuskuntoon, sillä silloin on minun vuoroni tarjota brunssi. Mitähän sitä keksisi pistää pöytään.. Saapa nähdä mitä Kaisa keksii kuvata meillä!

Kaisan blogi: No Home Without You

14 kommenttia

  1. Ihana kylästelyidea, hyvä postaus ja ennen kaikkea mahtavan kaunis koti :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ennenkaikkea ihana koti ;) Ja kiva jos tämmöiset ideat miellyttävät! Hauska se on saada välillä muutakin kuvattavaa kuin omat nurkat heh.

      Poista
  2. Ihana koti Kaisalla! Ja hienoja kuvia oot ottanut ;-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Oli kyllä tosi lokoisa meininki, kelpasi kuvailla ja kyläillä :)

      Poista
  3. kaunis koti, ihastuin varsinkin tohon rottinkituoliin!

    VastaaPoista
  4. Tuli kuin tulikin uutta kuvakulmaa Kaisan kauniista kodista. Hyvä Peeta! :) Odotan innolla vastavierailunkin kuvia.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kivaa, vähän jotain uutta Kaisankin blogia seurailleille siis :) mä kans odotan mielenkiinnolla että mitä se Kaisa keksii räpsiä

      Poista
  5. Ihana Kaisan koti, upeat kuvat ja mahtava idis!!! Voi kunpa itsekin osais omasta kodista ottaa kuvia..... :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, ja kaikki kunnia Kaisan kauniille kodille :) Jaahas, voidaanko tämä tulkita hienovaraiseksi vihjeeksi siitä että teidän kotia saisi tulla myös kuvaamaan ;-) ?

      Poista
  6. On kyllä tosi nättejä yksityiskohtia mutta vähän jäin kaipaamaan selkeempiä kuvia kämpän pohjaratkasusta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oot ihan oikeassa, olisi pitänyt ottaa laajempia kuvia. Mutta laajislinssini on vähän huono ja tuntui etten saisi sillä pilvisenä päivänä tarpeeksi laadukkaita kuvia joten en jaksanut kaivaa sitä laukusta esille. Olisi pitänyt edes kokeilla. :) Mutta Kaisan blogissa on paljon lisää kuvia, kannattaa siellä jatkaa tutkailua!

      Poista
  7. Just kävin Kaisan blogissa lukemassa hänen vierailustaan sun luona ja ihana idis tämä koko juttu on!
    Kiva nähdä eri ihmisen ottamia kuvia tutuista blogeista.
    Ja voi tuota Tassua. Ihana katti. :)

    VastaaPoista
  8. Vau mikä koti! Ja upeita kuvia myös :)

    VastaaPoista

© RAW DESIGN BLOG
Maira Gall