Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

I FOUND A DOOR


Kyllä vain, vanha puinen ovi käveli vastaan ja pitihän se mukaan napata. Meidän taloyhtiössä on kellariremppa menossa, ja kaikki siellä oleva heitetään roskiin. Pelastavana enkelinä päätin ottaa talteen palan historiaa roskalavalta, ja valitsin sellaisen oven johon joku on epätoivon hetkellä rustannut kirosanan. Eikö kaappi auennut vai olivatko perunat menneet vanhoiksi kellarissa? Toi FUCK on mun mielestä jotenkin söpön anarkistinen.


Ovi päätyi keittiöön, ja siinä se nyt saa ainakin toistaiseksi nojailla seinään. Ajattelin kiinnitellä oveen vaihtuvaa taidenäyttelyä, ja pari Berliiniläistä maisemaa pääsikin jo ovea koristamaan. Siihen voi huoletta naulata nauloja ja voisinpa vaikka pyytää kaikkia kavereita tupareissa rustaamaan nimmarinsa oven takapuolelle. Ja jos joskus muutamme tästä pois, niin ovi tulee kulkemaan mukana muistuttamassa Vallilan kämpästä.


Sinänsähän tuosta voisi tehdä vaikka pöydän, mutta se ei nyt istu näihin omiin suunnitelmiini. Ovi saa siis pysyä ovena, ilman mitään sen kummempaa käyttötarkoitusta. Ja nyt meillä on oikein ystävällinen ilmapiiri toivottamassa ulko-ovesta astuvat ihmisten tervetulleksi, samalla silmäyksellä näkee keskisormia heristelevän julisteen ja tämän. Että tervetuloa vaan meille!

42 kommenttia

  1. Onpa hauska löydös! :)

    ps. täällä arvotaan sisustussälää : www.keski-pisteessa.blogspot.fi

    VastaaPoista
  2. Teidän asunto on ärsyttävän täydellinen..... :D Terveisin: kateudesta vihreä

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sit vaan omaa täydellistä kämppää metsästämään ;) Onhan tää vuokrakämpäks varsin jees! :) Se on kivaa kun saa laittaa oman maun mukaan.

      Poista
  3. Ai vitsi, pikkasenko makia! Ja just tuon tekstin kanssa :D

    Nuo keittiön kaapit on ihanat! Tykkäsin tosi paljon edellisestä asunnostani kun sielläkin oli nuo kaapit "kahdessa kerroksessa", vaikka en minä sinne ylös yltänytkään kuin just ja just apujakkaralta kun huonekorkeus oli varmaankin jotain 3 m :D

    Vanhat talot on vaan niin <3 <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pitää olla kunnon tikkaat! Noihin kaappeihin mahtuu kyllä vaikka koko elämä, niin syvätkin ne on. Vanhoissa taloissa on ihanaa tunnelmaa :)

      Poista
  4. Wow, ihan älyttömän siisti!

    VastaaPoista
  5. Miten sä onnistut aina bongaamaan kaikkee supermahtavaa jostain roskiksista ja kierrätyskeskuksista :D

    www.nymfimaatti.blogspot.fi

    VastaaPoista
  6. Täähän on perjantain paras juttu! Ihan todella upee löytö! Toi teksti kruunaa lopputuleman. Minusta lisäksi ajatus kavereiden kirjoituksista kuulostaa juurikin sopivalta tuon kaunokaisen selkäpuolelle. Näin oveen tarttuu muistoja lisää. Mahtavuutta!!

    VastaaPoista
  7. Ihan mahtava Fuck-ovi :D. Mulla on myös muutama pienempi vanha ovi, ja niitä on mukava nojailuttaa milloin missäkin huoneessa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha, joo tuommosia nojailijoita ne on, kätevä siirrellä! Ja sit ku kyllästyy nii siitä voi tehdä jotain hyödyllistä :)

      Poista
  8. That's fucking beautiful : )

    Have a great weekend!!!

    XX

    VastaaPoista
  9. Peetaa, mistä ihmeestä olet löytänyt tuon valokaapelin, vai miksi sitä nyt kutsutaankaan?? :) Ja tuo vanha ovi on todella kaunis ja tunnelmallinen!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Valosysteemin ostin käytettynä, se oli ollut Fem-kaupassa flemarilla ja ihailin lamppua aina. Iskin sitten lopettajaisbileissä kiinni siihen ja ostin kotiin! :)

      Poista
  10. Ihan paras toi ovi! Mut sitä mä vaan, että mistä on noi raitaset matot? :)

    VastaaPoista
  11. Siisti! Meilläkin on ovella sellainen Pick you battles-julkka, vihainen hai ja Hayn joka blogin käsi, jonka tytär on näköjään vääntänyt näyttämään keskaa:) Toi spreijaus on mahti!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti! Haha ai teil on sama meininki :D positiivista

      Poista
  12. Ihan mieletön löytö! Oon kade!!!

    VastaaPoista
  13. toi ovi on jollain tavalla hauska, vaikka en omaan kotiin ottaiskaan :DD
    millon laitat makkarikuvia? se näytti niin kivalta kun vähä näkyi siinä olkkaripostauksessa! sänky ikkunan eessä on jotain nii ihanaa:) mäkin laitan yleensä kesäksi sängyn ikkunan eteen. talvella ei voi kun tulee niskat kipeeks :D nukun siis aina ikkuna vähän auki

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sepä onkin hyvä taito nähdä asioita kivoina vaikkei omaan kotiin ottaisikaan :) Joo laitoinkin sun innoittamana makkarikuvia!

      Poista
  14. Aivan mieletön! Sisustusfilosofiasi on jotain aivan upeaa.

    VastaaPoista
  15. Ihan mielettömän päheä ovi, huikea tuo kirosana kyllä, antaa lisää mielenkiintoa ja asennetta jo entuudestaan varsin komealle ovelle. Heh :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niinpä! :D Oli kyllä pakko valita just toi ovi muiden joukosta ;)

      Poista
  16. upea :-) on se jännä, kun monet tututkin on vinennyt sitä, ettei löydä mistään ikinä mitään ja plaaplaa. mut ei ne pidä niitä silmiään auki ja ravaa esimerkiks kirpparit ynnä muut läpi jossain viidessä minuutissa. :-D tottakai sitä sit missaa kaiken, jos ei edes kato ja pengo yhtään. mut jees, mahti ovi jee!

    /enya

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Välillä on vaan tuuria! :) En itekään oo mikään superkirppiskävijä ja vaatteita en osaa ollenkaan kattoa kirppiksiltä, mutta huonekalujen ja muiden kohdalla löytöjen tekeminen on niin paljon helpompaa :)

      Poista

© RAW DESIGN BLOG
Maira Gall