Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

TÄYDELLINEN TYÖTUOLI

Työpöytämme kaipaa seurakseen tuolia. Ennen tässä oli poikaystävän vanha ruma musta tekonahkainen hirvitys, mutta sain vihdoinkin Markin suostuteltua luopumaan siitä tämän muuton yhteydessä. Nyt istuskelen liian matalalla Ikean nojatuolilla, jonka päällä täytyy pitää tyynyä jotta istuinkorkeus täsmäisi paremmin. Uuden tuolin hankinta on siis hyvin perusteltua. Haluaisinkin panostaa kunnolliseen istuimeen, joka saisi olla jotain kivaa designia. Kestävä ja laadukas.
&Tradition In Between
Mietin väriä. Valkoinen on aina hyvä valinta. Harmaakin voisi ihan hyvin mennä, samoin puisen väriset jalat. Mustakin ehkä jossain tapauksessa. Pyöreät muodot miellyttävät silmääni, ja näitä kolmea vaihtoehtoa olen pyöritellyt mielessäni. Tai oikeastaan pyörittely loppui siihen paikkaan kun tapasin uuden rakkauteni: &Traditionin In Between chairin. Siis halleluja, siinä on kaikki! Tuoli on täyspuuta, siinä on siro ja tyylikäs muotoilu, suomalainen suunnittelija ja ilmava selkänoja. Hayn About a chairissa on kiva muoto, hauskat jalat ja ihania värejä, mutta tuo umpinainen selkänoja tympii. Se tuntuu liian hallitsevalta. Eamesin puujalkainen DSW tai metallikehikkoinen DSR on myös hyvä vaihtoehto, mutta vähän liian muovinen. Tykkään enemmän niistä aidoista vanhoista lasikuituversioista mutta jooh hinta olisi varmasti aika rapsakka jos sellaisen löytäisi jostain.

Hay About a chair / Vitra DSW

Mutta oikeastaan nuo muut vaihtoehdot eivät enää edes mahdu mieleeni, sillä tuo In between on aivan täydellinen. Siis kuvien ja tietojen perusteella, en ole päässyt testaamaan sitä vielä missään. Osaisiko joku antaa vinkkiä että onko sitä myynnissä jo jossain Helsingin keskustan liikeessä? Uskoisin kyllä että suunnittelija on tehnyt siitä hyvän, mutta koska kaikenlaista kuraakin mahtuu designkalusteiden joukkoon, uskon vasta kun itse pääsen testaamaan. Valintani kallistuisi petsattuun harmaaseen saarneen, joka näyttää kuvissa tylsimmältä  vaihtoehdolta mutta tiedän että se sopisi meille parhaiten. Eikä todellakaan näyttäisi tylsältä. Se olisi ikuinen! Mutta kallishan se silti on: 390€. Olen opiskelija. Silti haluan sen.

8 kommenttia

 1. Tuota Vitran DSW voin ainakin suositella. On ihan älyttömän hyvät istua ja kevyet rakenteeltaan. Itse tykkään kaikista eniten siitä metallikehikkojalkaisesta (onkohan tuo edes järkevä sana :)?)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Okei :) Itse olen vähän kuullut huhua että ne olisivat vähän matalia työtuoleiksi.. Ja kyllä se päätös on muutenkin jo tehty! :)

   Poista
 2. Can I have all those chairs!!!
  Have a great weekend!
  X

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha me too! Great chairs, I love all those! But if I had to choose just one, then it would be the first one. :) I was thinking about these to fit my working table.

   Poista
 3. ihania tuoleja :) meillä on ikean kympin muovituolit keittiössä niin ootan että sais jonku tekosyyn ostaa uudet :DD
  luet varmaan sisustus blogeja? haluisitko vinkata jotain hyviä yksiötä/kaksiota sisustavien blogeja. Kun tuntuu että suurin osa on vähän vanhempien ihmisten = heillä on lapsia = useampi huone = yleensä rahaa tai tuntuu aina että ne ostaa kaiken mitä haluaa :D niin oisin kiinnostunut enemmän lukeen sellasia blogeja joilla on samanlainen tilanne kun mulla(sisustaminen kiinnostaa muttei oo oikein rahaa + pieni kämppä)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sisustusblogeja tulee tosiaan luettua kyllä! Tuossa sivupalkissa onkin listattuna niitä lemppareita :) Aika vähän on kyllä semmoisia nuorempia, mutta esim Minna K sisustelee yksiötä. Ja meilläkin on tässä tosiaan kaksio ja ihan opiskelijabudjetilla mennään. Oma sisustusfilosofiani on ostaa mahdollisimman paljon käytettynä kierrätyskeskuksista yms, ja sitten tuunata vanhoja kalusteita uuteen uskoon esim maalaamalla. Ei tule paljoa hintaa. Sitten panostan muutamiin designesineisiin, kuten lamppuihin ja muihin yksittäisiin juttuihin jotka sitten maustavat kokonaisuutta hienostuneemmaksi. :)

   Poista
 4. vitran dsw.. noh meillä on ruokapöydän ympärillä niitä kun muotoilija-kulta sellaset tahtoi, mutta en kyllä rupeaisi työskentelämään pidempää aikaa se persuksien alla :D

  VastaaPoista
 5. Kommentoinpa nyt vaihteeksi tähän inspispostaukseen! Autoit mua tosiaan tossa taannoin hurjan paljon mietinnöissä kun metsästin uutta työtuolia. Täydellinen ei kuitenkaan löytynyt niistä vaihtoehdoista, mutta suunta ainakin! Kuten silloin lupailin, tässä linkkiä lopputulokseen; http://four4blog.blogspot.fi/?m=1 .
  Kopsasin myös hiirimattoideasi.. Oonpas cheap kun mitään en keksi itse :D mutta anyway kiitos!

  VastaaPoista

© RAW DESIGN BLOG
Maira Gall