Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

BEDROOM PICTURES

 
Joku kävi toivomassa kuvia makkarin puolelta, ja tajusin ettei sieltä kauheasti ole tullut näytettyä nurkkia vaikka omasta mielestä se onkin jo ihan nähty. Uutena juttuna makkarissa ovat Poola Katarynan henkarit, jotka ripustin seinälle nauloilla. Ne olivat aiemmin pienessä vaaterekissä, mutta eivät oikein sopineet kuparihenkareiden kanssa yhteen, ja tuossa ne pääsevät nyt paremmin oikeuksiinsa. Kaulakoruillanikaan ei ollut vielä paikkaa, joten Poolat saavat nyt pidellä kaulakorujani.

Vanhoissa roskalavoilta löytyneissä matkalaukuissa on kätevää säilyttää tavaroita. Isossa on sisällä mun laukkuja ja pienessä jotain Markin kamaa.


Helmalakana on vieläkin etsinnässä (oikeastaan taidan toivoa jo että sohvakankaasta jäisi yli pellavaa sen verran äiti voisi ommella helmalakanan siitä minulle!) mutta onneksi peiton voi asetella peittämään runkopatjan siniruudullisen kuvion. Sängyn päädyssä meillä on itse tekemäni portaat, joille tulee aina heitettyä vaatteita.


Jättimäinen vaaterekkisysteemi on toiminut hyvin, ja oikeastaan voisin tehdä siitä ihan erillisen postauksen. Kertoilla että mitä osia siihen ostettiin ja niin edelleen. Tuota lamppuahan minä kaavailin alunperin keittiöön, mutta se päätyikin makuuhuoneeseen ja hyvä niin.


Katsausta ikkunalta päin. Tuossa seinää vasten nököttää peili ja toisella puolella eteisen ovea on kierrätyskeskuksesta löydetty laatikosto, jonka sisällä on vaatteita.


Peroban ruosteinen yöpöytä on päässyt Markin puolelle komeilemaan. Sieltä vierestä löytyy pyykkikori ja mun sukkahousulaatikoita yms.



On se vaan kaunis!


Pikkurekki näyttää nyt siistimmältä kun siinä on vain yhdenlaisia henkareita. Voisikin välillä vaihdella vähän toisenlaista vaatekokoelmaa siihen vaihteen vuoksi. Tuo vaalea paljettineule on kyllä ihan suosikkipaitojani, se pelastaa aina asukriisiltä. Ja olisi kiva jos tulisi jo niin lämmin että pääsisi käyttämään tuota silkkistä bomber-takkia ilman lisätakkeja.


Vaan mitäs vielä puuttuu? Mattoa makkarissa ei edelleenkään ole, viimeistään sitten syksyllä jotain mattoa alkaa varmasti kaipaamaan jalkojen alle. Minä haluaisin omalle puolelleni jonkun yölampun ja laturin johdon. Pitää vetää jatkojohto niin että molemmat saisi ladata puhelimiaan yön aikana. Enkä ole tehnyt mitään hienoa asetelmaa ikkunalaudalle, tuo saa varmaan kyllä muutenkin pysyä aika tyhjänä. Niin ja se helmalakana olisi kiva, mutta yllättäen mikä tahansa ei kelpaa (eikä vastaan ole vielä tullut kelpuutettavaa yksilötä). Blockin punaisen johdon vaihtaminen mustaankin on ollut ikuisuuden to do -listalla. JA kaipa sitä tulee jotain vielä tökittyä johonkin seinälle mutta aika kunnossahan tuo suurinpiirtein on.

38 kommenttia

  1. Ihanasti tilaa! Tykkään paljon tuosta isosta vaaterekistä<3 Ja kaikesta muusta myös

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. On kyllä, tää tila on paras juttu kämpässä! :) hih kiitos

      Poista
  2. I love your bedroom, so cozy and you have so many lovely details too.

    Have a lovely day!

    X

    VastaaPoista
  3. hieno makkari! meiltäkin puuttuu helmalakana, ne on mun mielestä liian kalliita palaksi kangasta :D oon laittanu väliaikaisratkasuks (tuntuu kyllä että jää pysväksi kun en löydä halvalla hyvää) ihan vaan tavallisen lakanan siihen sijauspatjan alle. sitä kyllä pitää aina suoristella mutta muuten toimii.
    hauska toi vaatesäilytysjutskakin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo itekään en viittis sijottaa helmalakanaan neljääkymppiä enempää ja just semmosta tietynlaista ei oo näkyny minkä haluisin.. Ehkä äiti ompelis mulle semmosen tosi simppelin jos oikeen nätisti pyytäisin :))) Me saatiin nyt väliaikaseks ratkasuks semmonen tummanharmaa helmalakana, jossa on kunnon röyhelöt niinku verhoissa. Se näyttää kyl aika tyhmältä.. :D

      Poista
  4. Täydellinen! Ihana sisustus ja todella näppärä tuo vaaterekki. Meilläkin olisi käyttöä tollasille rappusille, kun koira ei pääse kunnolla sänkyyn :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) Voi koiraa, Lulukin käyttää noita välillä vaikka se pääsee muutenkin hyppäämään.

      Poista
  5. Teidän makkari on kyllä ah-niin-ihana. Haaveilen itsekin korkeista huoneista ja lautalattiasta. Harmi, että meidän makkari on niin pieni, ettei tuollaiselle rekille ole tilaa, koska tykkään niistä ihan mielettömästi.
    Ootan jo innolla siihen liittyvää postausta !

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitosta :) Voishan teille mahtuu pienempi rekki sit! Vaikka kaks tommosta tankoo ja niiden väliin kahteen kerrokseen vaatteet? Mutta joo olis kyllä suunnitelmissa koota postaukseen erilaisia rekkivaihtoja :)

      Poista
  6. Niin paljon vaatteita! Ja niin kuin joskus jo kirosin, miksen minä ikinä löydä mitään yhtä mahtavaa roskiksesta.

    www.nymfimaatti.blogspot.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nojoo muutama löytyy, eikä tässä vielä kaikki haha. :D

      Poista
  7. Näyttää hyvältä! Ah, tuota vaaterekkitilaa!

    VastaaPoista
  8. deko lehti lähti tilaukseen ihan vain sen takia, että sulla oli postaus täällä blogisi puolella siitä! meikäläinen on umpirakastunut siihen lehteen ja 20e/4kk tarjous lahjalla vain innosti. ihana lehti kyllä ja ihana blogi sinulla!

    täytyykö pullossa (tuohon jack daniel's fairypullon korvikkeeseen) olla jotenkin erikoinen kierrekorkki alunperin? käykö esimerkiksi tavallinen olutpullo tuohon? :) ja mistä sellaisia kivoja kaatonokkia saa?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No jopas, hyvin onnistuin siis mainostamaan lehteä! Se on kyllä ihan mun lemppari suomalaisista sisustuslehdistä.

      Ja kiitos kehusta! :) En tiedä miten kaatonokka istuu muihin pulloihin, se pitää varmasti vaan testata.. Ihan tavallinen kierrekorkki siinä Danielsissa oli :) Kaatonokan sain kaverilta, mutta eiköhän niitä myydä ihan erilaisissa kokkaus- ja baarivälineisiin keskittyineissä kaupoissa + esim stockalla. Kannattaa varmaan googlata.

      Poista
  9. Ihanan näköistä! Mistä tuo paljettineule on?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti! Heh se on Mangosta joskus monta vuotta sitten ostettu.. :)

      Poista
  10. aivan ihana makkari! tykkään älyttömästi noista vaaterekeistä, kultakehyksisestä peilistä, taljasta parkettia vasten, matkalaukuista ja runsaasta valosta! siis käytännössä kaikesta :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitän kovasti! =) On tässä joku siis onnistunut muidenkin mielestä kuin vain omastani ;)

      Poista
  11. Tuo vaaterekki on kyllä kivan näköinen, mutta eikö sua huoleta vaatteiden pölyyntyminen, kun ei ole mitään suojaa?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No eipä oikeastaan. Olen aina imurointia ennen huiskinut pölyhuiskalla tankojen päältä ja vaatteiden/henkareiden olkapäiltä joten eiköhän se auta asiaa. :)

      Poista
  12. Tässä kaiuttimet, joista varmaan tykkäät: http://www.getaddictedto.com/tetriplug-for-a-better-world/
    Mä innoistuin noista tosi paljon, vaikka en tiiä, kuinka hyvä äänentoisto tuollaisissa möhkäleissä on. Mutta hienot ovat!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Innostuin ite vilkaseen linkin ku näin tän kommentin ja mun mielestä noi on kyllä jatkojohtoja :--D hienoja olis kyllä kaijuttiminakin!

      Poista
    2. Hahhah hyvä ajatusvirhe kyllä ;D Hyvältä tosiaankin näyttää, betoni toimii aina!

      Poista
  13. Ja höhöhöh, hieno ajatuskatkos. Eihän ne mitään kaiuttimia ole, vaan pistorasioita.

    VastaaPoista
  14. OOo ihana! Tulen teille asumaan. En oo yhtä pieni ja soma kuin Lulu, mutta voin olla sängyn alla hiljaa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha okei, tai ehkä voit piiloutua keittiön vaatekomeroon nini pääset napsimaan ruokaakin helposti salaa! ;)

      Poista
  15. Oh! Onpa kunnon kokoinen vaatesäilytyssysteemi. Ihana makkari muutenkin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo nyt on kyllä hyvin tilaa vaatteille :D Kiitos!

      Poista
  16. Laita ihmeessä lisätietoa tuosta massiivirekkihässäkästä, olisi kiva kuulla. Vaatteiden säilyttäminen esillä ei tulisi omassa elämässä kuuloonkaan. Mutta teillä toimii mahtavasti ja näyttää tosi hyvältä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pitää laittaa heti kun ehtii :) Kiitti! Miksei sulla toimisi?

      Poista
    2. Hmm, jotenkin tuntuu että meidän talouden vaatteet eivät ole tarpeeksi visuaalisia :D. Tai sitten luulen vaan. Lisäksi tuntuu että tuon tyyppinen esillepano vaatii modernin ympäristön, hirsitalossa se voisi olla hassun näköinen. Toisaalta, kysehän on aina siitä miten taitavasti jonkun asian toteuttaa.

      Poista
  17. unelma makkari ! huomaa kyllä että oon lukenu sun blogiaja PALJON, oon alkanut itsekkin tykkäämään kaikesta valkoisesta mut kuitenkin vähän sellasesta teollishenkisestä :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha oon siis saanut aivopestyä sut ;) Kiitos kehusta!

      Poista
  18. tsöh, mun pitäisi saada mun blockin valkoinen johto vaihdettua punaiseen :-D harmi ettei mulla ole mustaa, voitaisiin tehdä vaihtokaupat!

    VastaaPoista
  19. noi verhot on aika ihanat! hankinnassa ois valkoset valoverhot, mutta haluisin jotain jujua niihin. mistä nuo on hankittu?

    VastaaPoista

© RAW DESIGN BLOG
Maira Gall