Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

CORNER OF THE LIVING ROOM


Pitäisikös sitä kurkistaa välillä tänne olkkarin puolelle? Jotain edistymistä sitten viime kerran on tapahtunut, ja halusitte nähdä tuon tv-tasonkin telkkarin kanssa. Mattoja on saatu lattialle, ostin haaveilemani pörröiset lampaantaljat tuomaan pehmoista fiilistä (sekä tietysti ihan konkreettista tuntua jalkojen alle). Lulu tykkää röhnöttää taljoilla, ja ostoslistalla olisi pari taljaa lisää vähän myöhemmin. Nyt nuo taljat seilaavat makuuhuoneen ja olohuoneen välillä, milloin missäkin sopivassa paikassa. Pääsiäisenä ne vilahtivat ruokapöydän ääressä. Taljoja on niin helppo liikutella että yöksi otetaan ne aina varmuuden vuoksi pois Lulun ulottuvilta.


Arkun maalaus etenee hitaasti, mutta varmasti. Se on  jo päältä kokonaan valkoinen, mutta sivuja en ole vielä ehtinyt maalaamaan. Tai varmasti olisin ehtinyt, mutta kun on laiskottanut. Pitää koittaa tsempata se pian valmiiksi, jotta voisin täyttää sen tavaroilla ja pari pahvilaatikkoa saisi taas purettua. Olohuoneen toisella puolella on sitten se epäkuvauksellinen osa, jossa on ruma työpöytä ja pahvilaatikkokasa. Niihinkin pitäisi pian paneutua..


Tv-tason viereen sijoitin vanhan Ikean kaapin, joka on jo monta vuotta sitten saanut punaiseen alaoveensa harmaan maalipinnan. Se sopiikin aika hyvin tuonne kulmaan, ja kaapin alahyllylle on tarkoitus laittaa Markin xbox. Ovet avautuvat vielä toistaiseksi väärään suuntaan, mutta ne saa käännettyä jolloin xboxia pelatessa / dvd:tä katsellessa ovea voi pitää auki ja muuten boksi on sitten piilossa kaapin sisällä. Pitää vielä kaikki nuo johdot laittaa siististi kiinni listaan, ja sitten tuon kulman pitäisi näyttää aika siistiltä! Tänään pistin kaapin päälle pari taulua ja jotain muuta tilpehööriä, nekin tulevat luultavasti hakemaan paikkaansa vielä. Seinille ei olla oikeastaan laitettu vielä mitään mihinkään huoneeseen. Jotenkin tuntuu mukavalta nyt hetken aikaa ihan vain katsella tyhjiä seiniä ja hiljalleen miettiä paikkoja tauluille yms. Haluan ensin saada kaikki isommat jutut valmiiksi.

40 kommenttia

  1. kylläpä näyttää ihanalta ja raikkaalta :) mikä kasvi tuossa olkkarin ikkunalaudalla on? ja mitä nuo olikaan nuo tuossa vaasissa ja onko ne ollu kestäviä (eiks ne ollukki ihan aitoja)? :D nimim. hirveä kasvi-innostus!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) Mun täytyy sanoa etten muista mikä tuon kasvin nimi on, joku ihan perus heh. Varmaan löytyisi googlaamalla jotain tavallisia huonekasveja. Vaasissa on puuvillan oksia, ihan aitoja ;) Ne on kestäviä, tuollaisia kuivattuja. Sopivat kivasti ainakin talvifiilikseen.

      Poista
  2. Oikein kivaselta näyttää! Yleensä sisustuksesta jossa on tosi paljon valkoista tulee mieleen vaan sellainen inhan kliininen tunnelma, mutta tuo teidän olkkari on kyllä ihanan kotoisan oloinen :) Puu, betoni ja karva-asiat tekee paljon!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kivaa kiitosta! Niin no onhan tämä paljon muutakin kuin vaan valkoinen.. :) Toi lattiakin on niin hallitseva.

      Poista
  3. Näyttää oikein hyvältä. Nuo nojatuolit on söpöt (: JA hienoa työtä tuon arkun kanssa. pitäisi itsekin rohkeasti kokeilla tuunailla vanhoja huonekaluja.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti (: Todellakin, suosittelen rohkeaa tuunailua! Ite oon ollut aina vaan tyytyväinen kun on tullut tuunattua jotain.

      Poista
  4. Heippa,

    Olen ollut vähän aikaa lukijasi ja ajattelinpa huikata vihdoin moikatkin. Tykkään sun tyylistä ja tuunailuista sekä upeista kuvista. Inspiroit tällaista vanha partaa, aloittelevaa bloggaajaa! :)

    Tosi kivalta näyttää olohuoneessa. Ihana puulattia ja valon määrä <3. Eniten kuvassa kuitenkin tykkään kurkistuksesta makkariin. :) Siellä kelpaa kölliä!

    Kivaa viikkoa ja sisusteluja,

    Maiju

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No moikka! Kiva kun tulit pistämään kommenttia :) Mahtavaa kuulla että onnistun inspiroimaan jutuillani! Lankkulattiat on kyllä tosi ihanat, samoin isot ikkunat ja läpi talon menevä valo =) Hah etpä sä kovin vanha parta ole, höpö höpö! Tosi kivalta näyttää sunkin blogin puolella. Ihana se House doctorin matto, itekin olen sitä ihastellut.

      Poista
    2. Kiitti. :) Ja kiitti kommentista Theresen juttuun. Laitoin sinne myös Theresen aiemmasta kämpästä linkin jos kiinnostaa kurkata vertailun vuoksi nykyiseen. Siis jos ei ole tuttu. :)

      M

      Poista
  5. Oi ihana olkkari! Erityisesti lämpenen tuolle lampulle, mainion näköinen (:

    VastaaPoista
  6. on toi kyllä upea! en malta oottaa, kun itellä VIHDOIN ens kuussa muutto edessä ja sit pääsee laittamaan kämppää uuteen uskoon ^__^

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä tästä vielä hyvä tulee! =) Voin kuule uskoa sun fiilikset, ite odotin puoli vuotta muuttoa ja se aika tuntui PITKÄLTÄ. Tsemppiä muuttoon ja onnea uuteen kotiin! =)

      Poista
  7. raukea fiilis, tykkäilen sun kodista.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti! Joo tässä on semmosta lepposta fiilistä, tavoittelin jotain semmosta pehmoista ja rauhallista.

      Poista
  8. Taljat on ihanat ja tuo arkku! Siitä tulee varmasti magee kun saat sen maalattua! Kiva kun näytät tälleen pikku osia kodistanne. Eihän siitä tokikaan valmista tule ikinä (sisustuksesta), mutta aina voi muuttaa mielen mukaan joitain osasia sitten ajan myötä. Hyvältä näyttää ainakin toistaiseksi!!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heh ihan totta, varmaan aika ikuinen projekti.. ;) Pikku osilla mennään juu, eihän tässä blogissa olis mitään järkeä jos näyttäis kaiken kerralla vasta sit ku tää olis valmis. Mitäs sitä sit enää bloggais! :---)

      Poista
  9. Sieväähän siellä jo on! Kauniit puitteet ja kivoja yksityiskohtia. Tuo tv-taso on kyllä superhieno, samoin suosikkini Cosy-lamppu. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti! =) Taso ja Cosy on munkin suosikkeja, arkun ja taljojen lisäks. Ikean kaappi + tuolit taas saa vähän alhaisemman arvosanan... ;) Mutta menee nekin vanhat tässä samassa.

      Poista
  10. toi lattia kyllä pelastaa paljon, ihana tunnelma tulee siitä. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nii se on kyllä ihan pääosassa tässä, kaiken oon sen päälle rakentanut. Mutta ei kai tää nyt niin kauhea ole muuten? :D

      Poista
  11. Ihana kun löysin tänne! Kiva blogi <3 Kaisan kautta hokasin ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No oikein kivaa kun löysit, tervetuloa! =) Kaisa oikein ystävällisesti vinkkaili.

      Poista
  12. Taljat on kovassa käytössä meilläkin! Tosi käteviä kun liikkuvat ja menevät vaikka missä tarkoituksessa! Ekaa kertaa blogissasi ja ihana on blogi sekä myös asunto! Ikkunapokat <3 noista saa uudessa asunnossa vaan haaveilla..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ai kivaa että löysit tiesi tänne! =) Noista ikkunoista on tosiaankin haaveiltu pitkään, ja nyt ne löytyy <3

      Poista
  13. tulee kyllä niin upea tosta arkusta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä vain! :) Kunhan saisi sen valmiiksi ensin haha.

      Poista
  14. Ai! Teillä on tuo betonipenkki tv-tasona. Täällä löytyy samainen Betonijakkara yöpöytänä! :) Ihan paras!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aijaa! Se on kyllä upea. :) Ei voinut jättää väliin kun käveli vastaan!

      Poista
  15. Ihana tuo arkku ja koko sisustus muutenkin, kuin myös blogisi! Jään seuraamaan. :)

    → The Realm of Maria

    VastaaPoista
  16. Heii, minkä merkkiset noi upeat tuolit on tossa ikkunan eessä :)

    VastaaPoista
  17. Heei Peeta! Onko sun ton MUUTON Cosy in grey lampun toiminnassa ollu mitään häikkää? :o Kun just itse sain omani eikä se toimi ja kaiken lisäksi kupu oli menny kuljetuksessa rikki :// Soitin kyllä jo kyseiseen firmaan, ja he lähettävät uuden tilalle! Mutta mietin vain että onko tommonen johtovika kuin yleistä? että kannattaako mun koko lamppua ottaa.


    -Manna-

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moikka, joo sori mä ihan unohdinkin tämän! Usein julkaisen kommentit puhelimella ja sitten myöhemmin vastailen niihin, mutta tämä oli jo vähän vanhempi postaus joten en muistanut tulla tarkistamaan tätä kommenttilaatikkoa..

      Mutta niin. On kyllä itseasiassa ollut vähän häikkää ton lampun kanssa. Siitä oli lampunkannan pidike jotenkin löystynyt niin, että lamppu ei päässyt kosketuksiin valaisimen kanssa jotta valo olisi syntynyt. Mulla oli se monta kuukautta pimeänä kun en jaksanut viedä korjaajalle enkä tiennyt missä vika on. Sitten isäni katsoi sitä ja löysi vian, mutta nyt se ei paha enää yhtä kirkkaasti kuin ennen.. En ole ihan varma missä vika nyt on mutta pitäisi ottaa asia puheeksi iskän kanssa, en vain ole kehdannut vaivata heti uudestaan.

      Muuten sen kanssa ei ole ollut ongelmia, eikä tämäkään ollut johdossa. Yksi asia siinä tosin häiritsee: lamppua on hankala pitää puhtaana. Sinne sisälle menee pölyä ajan myötä eikä sitä oikein saa mitenkään putsattua kunnolla. Kupua olen jopa pessyt tiskiharjalla, mutta alempi osa jää väistämättä aina likaisen näköiseksi. Olen tosin aika supertarkka siisteyden kanssa joten en tiedä miten muut tuon asian näkevät.

      Kaiken kaikkiaan tykkään silti hirmuisesti tuosta lampusta, ja varsinkin ennen tätä himmentymistä se oli tosi ihana. Meidän olkkarin tärkein lamppu. Pitää nyt kyllä ottaa asiaksi saada se kunnolla kuntoon taas! Ehkä asia korjaantuisi lamppua vaihtamalla.

      Poista
    2. Siis hehkulamppua vaihtamalla :D

      Poista
    3. Lisäksi valaisinta oli tullut liikuteltua jonkin verran, joten siitä se vika on varmasti johtunut.

      Poista
    4. Kiitti vastauksesta! :) No voi hö, nyt kyllä epäilyttää vielä enemmän tuo lamppu vaikka hienolta näyttäääki :/ Minäkin oon kyllä aikas tarkka pölyn kanssa :DD Pitää ehkä vaihtaa lamppu Traditionin Milk-lamppuun kun sekin on niin ihana :)

      -Manna-

      Poista
  18. Oletko huomannut kommenttiani? :(

    VastaaPoista

© RAW DESIGN BLOG
Maira Gall