Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

67m2

Tässä olisi nyt pohjapiirros tästä meidän kämpästä. Piirsin sen ihan vain suurinpiirtein joten piirros ei ole mittakaavassa, mutta eiköhän tuosta jonkinlaisen käsityksen saa. Kyseessä on siis kaksio, 67 neliötä asuintilaa, suuret huoneet ja ikkunat sekä kadulle että sisäpihalle päin. Neliöt jakautuvat aika mukavasti makkarin, olkkarin ja keittiön kesken, joten ne vähiten käytetyt huoneet ovat sitten kaikista pienimpiä (eteinen ja wc). Säilytystilaa on rakennettu lähinnä vain keittiöön, ja siellähän sitä kaappitilaa riittääkin. Nämä vanhat kaapit tuntuvat yllättävän tilavilta, niihin mahtuu vaikka miten paljon tavaraa kun hyllyjä on kattoon asti.

Kylppäri/vessa on tosiaankin pieni, sinne ei mahdu edes pesukonetta joten jouduttiin myymään pesukone ja käytetään nyt taloyhtiön pyykkitupaa. Eipä siinä mitään, se on ihan kätevää kun pyykkituvassa on monta konetta joten saa pestyä yhtäaikaa monta koneellista. Vessaan mahtuu juuri ja juuri amme, pönttö ja lavuaari, ja kääntymään ympäri.

Mitäs muuta tästä kertoisi? Ikkunoista tulee ihanasti valoa ja tämä on isoin kämppä jossa olen tähän mennessä asunut! Viime asunnossa oli 42 neliötä, joten saatiin aika kivasti lisätilaa muutossa. Olen aina haaveillut lankkulattioista, ikkunaerkkereistä, korkeista huoneista ja vanhan talon tunnelmasta. Nyt ne kaikki ovat tässä samassa paketissa ja minä olen erittäin onnellinen. Unelmakämppä niin sanotusti, jos nyt puhutaan vain vuokralla asumisesta. Miltäs näyttää, olitko saanut tämän näköisen käsityksen kuvista jo aiemmin vai tuliko pohjapiirros yllätyksenä?

17 kommenttia

  1. No vau! Odotin jotain käsin piirrettyä, vähän sinne päin versiota, mut tää on ihan törkeen hyvin tehty!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti! No helpompi oli tehdä koneella ;) ensin piirsin lyijärillä ja se oli niin epäsiisti etten kyllä sitä olis ikinä julkaissut. Mutta onhan tässäkin aika pielessä moni viiva, vaan eipä se niin justiinsa ole!

      Poista
  2. En kestä, että löysit just mitä halusitkin. ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Melkeen, joo! :) Valkoset ku olis vielä lattiat ollu niin sit olis ollut ihan täydellinen :D

      Poista
  3. Eih, miten ihana pohjaratkaisu! :o Tykkään!

    http://kindarandomcrap.blogspot.com/

    VastaaPoista
  4. Teillä on upee koti :) Ja sun blogi on loistava, roikun täällä aina! Ollaan poikaystävän kanssa myös etsimässä uutta kämppää ja mietin että viitsitkö kertoa että paljonkohan maksatte vuokraa tuosta uudesta kämpästä? Entä siitä vanhasta?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vuokraa en ajatellut täällä kertoa, mutta sen verran että me saadaan se maksettua. :) Oikotietä selaamalla saa tosiaan aika nopeasti käsityksen mitä nää kämpät täällä maksaa, mutta me etsittiin aika pitkään ennen kuin tärppäsi meille sopivaan hintaan. Edellisestä maksettiin 700e, joka oli aika hyvä löytö sekin.!

      Poista
  5. Mahtavan asunnon kyllä löysitte, upeeta! :-) hei hommasitko muute teidän sohvaan valmiin päällyksen vai pitikö sitä jotenki tuunailla että sopii? Kiinnostais sohvan päällystyksestä joku juttu ku ois meilläki tarpeen kissanraapimaa sohvaa vähä uudistaa. :D
    -kiia

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sohvajuttua tosiaankin on tulossa, meidän sohvaan on nimittäin tulossa uusi päällinen. :) Nyt siinä on siis vielä se vanha. Täytyy tunnustaa että mun äiti ompelee meille uuden, itse en osais. Mutta mä suunnittelin sen ite. Mä pistän siitä sitten juttua!

      Poista
  6. Monilla on pesukone keittiössä juuri tuon takia. Teilläkin on iso keittiö... Vai eikö se sopinut sinnekään? Itselle toi pyykkituparumba on ihan nou nou.

    Ihanalta näyttää koti. En malta odottaa, että näytät oikein kunnolla kaikki sitten kun kämppä on kunnossa!!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei me edes mietitty sen pesukoneen laittamista tänne keittiöön kun ei sille olisi ollut mitään fiksua paikkaa. Ja pesutupa on ihan jees, mun mielestä on just kätevää että saa pestyä kerralla pari koneellista! :) Kunhan vaan saa ensin varattua sen ajan.

      Ja kiitos, kyllä tää tästä pikkuhiljaa valmistuu. Tosin eikös nää oo yleensä aikamoisia ikuisuusprojekteja? ;)

      Poista
  7. tosi kiva se on näinkin, mutta ensimmäinen ajatus kyllä oli itsellä, että kävisin varmaan salaa kaatamassa tuon keittiön ja olohuoneen välisen seinän :D sehän tietty tarkottaisi myös pientä keittiöremppaa.. pikku juttuja. onnea uuteen asuntoon!

    VastaaPoista
  8. mistä löytyy ohjeita kämpän etsimiselle helsingistä? en löydä sitä postausta enää :s

    VastaaPoista

© RAW DESIGN BLOG
Maira Gall