Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

AINO LIVES HERE


Jee, paljon on kotijuttuja toivottu ja tässäpä tulee yksi! Pääsin kaverini Ainon luokse kuvaamaan hänen kaunista kotiaan. Tutustuimme Ainon kanssa itseasiassa Instagramin kautta, ja olen hänestä joskus vanhaan blogiini ottanut asukuvan. Myös hänen siskonsa Kaisa on mukana blogimaailmassa.


Minun silmiini Ainon koti oikein henkii rauhallista harmoniaa ja semmoista Kinfolk-henkeä. Ruskea seinä ja isoisän vanha ryijy näyttävät samaan aikaan ajankohtaisilta, mutta kuitenkin perinteisiltä. Viherkasvit tekevät raikkaan fiiliksen.


Helsinkiin pari vuotta sitten muuttanut Aino on asunut tässä asunnossa pari kuukautta. Vaatturiksi opiskeleva neitokainen tykkää retkeillä luonnossa ja nauttii laatukahveista. Kodin lisäksi tyyliä löytyy myös vaatteiden puolelta, ja instagramista on kiva seurailla hänen visuaalista maailmaansa.


Tässä melkein naapurissani Alppilassa sijaitseva vuokrayksiö on 24-neliöinen, ja järkevä pohja mahdollistaa sängyn ja sohvaryhmän mahtumisen vierekkäin. Harvassa yksiössä on näin tilavan tuntuinen olohuone höystettynä isolla sohvapöydällä ja kolmen hengen sohvalla. Omaan kotiini sohva mahtui parven ansiosta, mutta tähän ei ole tarvittu edes parvea. Berberihenkinen matto on Kodin ykkösestä ja sohvapöytä löytyi kierrätyskeskuksesta.Siellä täällä on esillä isoisän vanhoja tavaroita, ja kuksien lisäksi mm. kattokruunu on peritty.Ikkunasta on näkymät kattojen ylle. Tuo tiiliseinä on myös mainion rosoinen.


Vanhat peiliovet vievät pieneen eteiseen, josta en nyt napannut kuvia. Nahkainen nojatuoli on löytö edellisen asunnon roskakatoksesta. Lähes kaikki kalusteet Aino kertoo saaneensa, ostaneensa käytettynä tai dyykanneensa. Vain sänky, matto ja muutama lamppu on ostettu uutena. Pienellä budjetilla voi siis saada ihanan sisustuksen, jos vain omaa näin hyvän silmän!


Keittiösta löytyy nättejä yksityiskohtia, kuten nämä Hayn sakset ja kirpputorilta ostettu pieni keraamienn kannu.


Asuntoon on tulossa pian putkiremontti, jonka yhteydessä keittiö ja wc uusitaan. Omilla tavaroilla vuokra-asunnon repsottavan keittiön saa silti helposti kivan näköiseksi ja persoonalliseksi.


Vanhat kaakelit ja käytössä kulunut mokkapannu viehättävät silmääni kovasti. Ne ovat paljon mielenkiintoisemman näköisiä kuin uudet vastaavat.


Keittiön ja sängyn välistä löytyy niin ikään dyykattu tuoli, jonka Aino päällysti uudelleen harmaalla kankaalla. Tuolin vieressä mummolta saatu senkki, ja sivupöytänä toimiva koivupölkky on itse tehty. Seinällä kehystystä odottavat graafiset työt ovat kaverin käsialaa.


 Instagramista Ainon kuva löytää nimellä @ainio. Kiitos kotikierroksesta ja kahveista! :)

21 kommenttia

 1. Voi jumpe, ihana kämppä!!

  VastaaPoista
 2. Kylläpä hiveli silmää tuo asunto - oli niin tunnelma kohdillaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Todellakin, tunnelma on tärkeä ja tässä erittäin kohdillaan :)

   Poista
 3. Onpa ihanasti yhdistelty vanhoja tavaroita ja saatu todella kaunis tunnelma kotiin.

  VastaaPoista
 4. Oh, miten kaunis! Ihanan omanlaisensa :)

  VastaaPoista
 5. Wau!! Mielettömän kaunis koti :) Ja miten hyvin kaikki sopiikaan yhteen, vaikka niitä on haalittu sieltä ja täältä. Tällaiset ovat paljon mukavampia ja inspiroivempia katsella kuin täysin valkoiset asunnot tai Ikeakodit. Pidän myös siitä, että näkyy yksiöitä, koska sellaisessahan melko moni asuu, eikä suuressa omakotitalossa, joita näkyy etenkin lehtien palstoilla :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin minunkin mielestäni, mielenkiintoista on kun tavaroilla on tarina ja kaikki on vähän sieltä sun täältä peräisin. Itsekin rakastan vanhoja tavaroita. :) Tein maaliskuun Avotakkaankin jutun toisesta kaverin kimppakämpästä, kannattaa vilkaista sekin!

   Poista
 6. Aivan uskomattoman kaunis sisustus, sopii hyvin tämän lukijan makuun! Mukavaa, että esittelet kauniita koteja, jotka muuten jäisivät näkemättä :)

  VastaaPoista
 7. Vanhaan malliin ristilimitystä tuo kaunis tiiliseinä. Kodin sisutus, ikkunasta näkyvä seinä ja taustan rakennukset tukevat toinen toistaan. Niin rauhaisaa ja kotoisaa.

  VastaaPoista
 8. Vastaukset
  1. Niin, eikö :) Kiva kun pääsi sinne kuvailemaan.

   Poista
 9. Ihan hullun ihanasti sisustettu ja loistava pohjaratkaisu! Miksi minun 24 neliön yksiössä ei ole tuollaista pohjaa :(

  VastaaPoista
 10. Hauska nähdä nuoren ihmisen kotona ryijy, awww. Meillä oli lapsuudenkodissa sellainen seinällä, hämmennys oli suuri kun niitä ole nykyisin oikein kenenkään asunnossa o_o :D. Ei taida olla kuuminta sisustushåttia tällä hetkellä - vai onko ollutkaan viimeisen 20 vuoden aikana :D?

  VastaaPoista
 11. Your language - it's so unfamiliar and difficult to decipher. It's because you live in hasiok of Europe, right?

  VastaaPoista

© RAW DESIGN BLOG
Maira Gall