Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

NÄHDÄÄN GRANITISSA 29.4.


Yhteistyössä Granitin ja Suomen Blogimedian kanssa

Ensi viikolla on eräs odotettu ja kiva ilta tiedossa, nimittäin me järjestetään Pinjan ja Susannan kanssa Graniteissa lukijailta 29.4. keskiviikkona klo 19-21! Se tarkoittaa siis sitä että kaikki tuotteet (lukuunottamatta kahvikonetta) ovat -30% alessa ja tarjolla on herkkuja ja juotavaa. Me kolme bloggaajaa olemme myös paikan päällä hengailemassa, minä ja Suski Bulevardin liikkeellä ja Pinja Forumissa, joten saa tulla moikkailemaan. En ole koskaan mitään lukijailtaa pitänyt, joten olen kovin innoissani. :)


Valkkasin viisi lempituotettani kevään uutuuksista, ja täytyy sanoa että se oli kyllä aika vaikea tehtävä..! Suosikkeja olisi kyllä enemmänkin kuin vain viisi. Valinnat merkataan myös liikkeisiin. Olisi ihanaa jos minulla olisi tuollainen huippu kattoterassi kaupungin keskellä, mutta monia näistä uutuuksista voi kyllä käyttää myös kotona sisällä tai vaikka piknikillä. Tykkään noista uusista kevyistä bambuastioita, jotka sopisivat tosiaan piknikille hyvin. Ovat kuitekin sen verran painavampia kuin kertakäyttöastiat, etteivät lähde tuulen mukana lentoon, ja tietysti myös ekologisempia. Harmi kun olen aina vappuna duunissa, joten en pääse toteuttamaan vappubrunssia ulkona..


Matot ja riipputuoli ovat kuulemma vähän myöhässä, joten en ole varma ehtivätkö ne vielä ensi viikolla kauppoihin, mutta kivoilta näyttävät kyllä kuvissa ainakin. 


Erilaiset daybedit ovat tänä keväänä kovaa huutoa, ja voisin hyvin nähdä tuollaisen aurinkopedin terassin lisäksi myös sisällä. Puurunkoinen kaluste on jätetty käsittelemättä, joten sen voi myös maalata haluamallaan maalilla. Aika kiva idea. Ehkä kuitenkin itse jättäisin sen tuollaiseksi, kun se on niin nätti.

Kuvat : Granit

1. Puiset ruuanlaittovälineet on dipattu kivasti harmaaseen maaliin. Tuommoiset voisin ostaa salaattiottimiksi.
2. Harmaita pyyhkeitä tarvitaan tähän talouteen lisää, joten noita ostan ehdottomasti muutaman kappaleen vessaan ja keittiöön. Näitä löytyy myös raikkaana valkoisena, mutta itse pitäydyn turvallisessa ja lian piilottavassa harmaassa mieluiten.
3. Betoninen jakkara on niin minun näköiseni kuin olla ja voi. Tällä hetkellä minulla ei ole sellaiselle tarvetta, mutta tykkään siitä niin paljon että suosittelen kyllä sitä sivupöytää tarvitseville.
4. Puinen aurinkopeti on niin rujon kaunis, että pakko varmaan houkutella porukat hommaamaan pari tuollaista mökille.
5. Ja sitten vielä ne bambuastiat tosiaan. Mustat voisi olla kova valinta.


Hintatiedusteluihin en valitettavasti osaa nyt vastata, mutta tulkaa paikan päälle katsomaan. Iltaan ei tarvitse erikseen ilmoittautua, ovet ovat avoinna kaikille. Nähdäänkö ensi viikolla? :)

11 kommenttia

 1. Nyt tulee tyhmä kysymys..voiko noita bambuastioita pestä ihan normaalisti tiskiaineella, tai kestäiskö ne jopa konepesua? Ihania kyl noi Granitin tuotteet, kyllä ruotsalaiset osaa :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä uskon että tiskiaineella voi pestä, mutta konepesun kestävyyteen en osaa ottaa kantaa :) Kyllä ne tosiaan osaa!

   Poista
 2. Hienoja noi bambuastiat. Ja tulipa heti mieleeni, että ne menisivät koirien kuppeina! Niitä kun ei koskaan saa kauniita. Hmm. Pitänee käydä hiplaamassa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ka, totta! Vois hyvin mennä, ja semmosina kuljetettavina versioina kätevät varsinkin. Mökille, veneelle jne.. Heh itellä on just Iiittalan Sarjaton syvä kuppi Lulun ruokakuppina.

   Poista
 3. Krhm....... Toivottavasti meille tulee noita tuotteita huomisessa kuormassa :----D Näistä ainoastaan löytyy tällä hetkellä tota aurinkotuolia ja noita lastoja, hehe... Bambujakkarat on ihan finito ja noita pyyhkeitä ja astioita ei olla vielä saatu.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ai noi jakkarat onkin bambua eikä betonia, haha. Harmi ettei kaikki ehtinyt tulla, mutta pitää käydä kurkkailemassa myöhemmin! Pyyhkeet ainakin meinasin hommata. :)

   Poista
 4. Ompas kivan näköistä! :)

  VastaaPoista
 5. Veryy clean photoss, especially love the first photo highlighting local comfort among the city!
  Joua to the Rescue

  VastaaPoista

© RAW DESIGN BLOG
Maira Gall