Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

2 X ON THE WALL


Peuran pää pääsi toimittamaan korutelineen virkaa ja toisella seinällä majailee tuo mikä lie pääsiäisoksa. Ei hyvä luoja, nyt taas ei tunnu tulevan mitään fiksua tekstiä ulos. Tiedättekö, kun tekee mieli vaan pistää pari kuvaa, ja tuntuu että ne kuvat kertovat kaiken jo itsessään? Usein tuntuu niin vammaiselta alkaa tarinoimaan jotain:

Ulkoa löytyneen oksan ripustin vasemmanpuoleiselle seinälle, se tuntuu asettavan feng shuit kohdilleen. Kauniit luonnonvalkoiset narut punoin oksaan kiinni Forma-messuja varten, ja sen on tarkoitus ottaa kantaa kevään miniryijy-trendiin.

Ei pysty. Peuran pää ja korut. Oksa ja unisieppari. Siinä ne nyt vaan ovat. Ei lisättävää. Ja en varmasti ole koristellut yhtäkään munaa :D Yhden kinderin kyllä jo söin.


19 kommenttia

 1. Ahah, älä nyt, tää teksti oli täyttä timanttia :D Oksa ja unisieppari. Mitäpä sitä lässyttelemään ja maalailemaan sen enempää. Ei aina pysty.

  VastaaPoista
 2. Just hyvä, ei mitää turhaa liirumlaarumia tartte väen vängällä runoilla. Hyvät on kallo ja keppi. Ja niitä munia ehtii maalailla sitte jonain toisena ajankohtana jos huvittaa. Tästä nyt muistin että minä muuten kerran aikanaan pääsiäisen aikaan huomasin diskossa istuvani penkillä jonkun hyvännäkösen, täysin tuntemattoman, ukkelin vieressä. Naamaa en nähnyt kun se katteli muualle, mutta yksin se siinä kykki. Tuumasin että ei hitto siinäpä hauskan näkönen selkä (sillä oli hieno villapaita) ja minä sitä olalle koputin ja sitten ku kääntyi niin huomasin että villapaitamaku ei koskaan petä! Tarjosin sille mitään sanomatta ensitöikseni sellaisen jopa vähän kohtuuttoman pienen suklaamunan joita mulla sattui olemaan laukussa mukana, ja sehän ilahtui ihan ikihyviksi heti ku pääs yli siitä tosiasiasta että joku vosu tosiaan lähestyy näin.
  Sitten me danssattiin ja naurettiin koko ilta ja lähdin sen luokse ihan vaan huomatakseni että sille tulee siis tilauksena Alibi kotiin :DDD Eihän siitä sit koskaan mitää tullu mut hyviä tuttuja ollaan yhä. Ei mulla muuta ku että pane se kinder kiertämään. Saatat saada yllätyksenä hauskan illan.
  Helmee pääsiäistä Peeta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Alibista tulee mieleen vain Rytmihäiriö, ja jos mies kuuntelee Rytmihäiriötä, niin ei voi olla kovin huono mies :D Ainakaan musiikkimaultaan.

   Poista
  2. Olipas herttainen tarina, ihana pääsiäisen hengetär olet :D Mutta oikeesti, toi Alibi on kyllä jo epäilyttävän kuulonen homma, luulisi että symppis villapaita olisi estäny tollaset friikkailut haha. Täytyy varmaan illalla ottaa pari ruohomunaa laukkuun, ihan vaan huomatakseni aamulla että ne on sulanu sinne pohjalle :D :D

   Hei kivat pääsiäiset!

   Poista
 3. Lyhyestä virsi kaunis, kuten oksakin. Näin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hehe, no kiva että täällä ollaan samaa mieltä!

   Poista
 4. Ihan mahtavaa! Ja niin samoja fiiliksiä myös!

  "Paidan ostin samasta paikasta kuin kaikki ne muutkin paidat ja se myös näyttää samalta kuin ne kaikki muutkin paidat..." :D :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahahah no just näin, joku muotibloggaaja voi siitä sitten ottaa suoran lainauksen ;D

   Poista
 5. Millä maalilla olet tuon peurapään tuunannut ? se on makee -vaikka kuollut onkin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sen on tuo SEES by Sanni -blogin Sanni maalannut, häneltä nimittäin on kallo peräisin. En osaa sanoa millä maalilla se on vetäisty.. :)

   Poista
 6. No joo, kuulostaa niin tutulta. Olen vasta vähän aikaa blogannut itse ja vielä tuntuu, että haen sitä omaa tyyliä blogata noin muutenkin...

  Mut mitä tähän sun tekstiin tulee, lyhyt ja ytimekäs on välillä oikein jees ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo musta tuntuu että se tyyli blogata on mullakin vielä hakusessa heh. Tyyli vaihtelee fiiliksen mukaan :D Mutta kyllä se sieltä löytyy!

   Poista
 7. Samaa mieltä, itsekin kirjoitan monasti mahd. vähän... Kuvaaminen on mukavampaa ja kaikkea ei tarvitse selittää :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä :) vaikka välillä on myös mukava lukea ihmisten syitä ja selostuksia ratkaisuiden takaa

   Poista
 8. hei mitä narua oot käyttänyt tuohon oksaan? hyvännäköinen!

  Kaisa

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ostin tuolta Kampista Hobbypointista semmoista trikoonarua, myydään muovisäkeissä eri väreissä!

   Poista

© RAW DESIGN BLOG
Maira Gall