Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

MILLAISTA ON TEHDÄ PODCASTIA?Kaupallinen yhteistyö Bo LKV:n kanssa 


Bo:lla on juuri tullut ulos uusi podcast, joka on nimeltään Bo Living -podcast. Joko olet kuunnellut sitä? Podcast on osa Bo:n lifestyle-brändiä ja sisältää samoja teemoja kuin samalla nimellä kulkeva Bo Living -sisustuslehtemme. Teemoina ovat siis asumiseen liittyvät aihepiirit, kuten sisustaminen, asuntosijoittaminen, ekologisuus ja trendit. En ole aikaisemmin ollut mukana tekemässä podcastia, vaikka olenkin pidempään miettinyt että olisipa hauska kokeilla että millaista se oikein on! Olen päässyt nyt tutustumaan podcastin tekemiseen projektinvetäjän roolissa ja on ollut tosi mielenkiintoista suunnitella jaksojen aiheita, vieraita, lukea litterointeja ja kommentoida leikkausta. Olin mukana kaikissa nauhoituksissa ja suunnittelin mm. podcastin ilmeen sekä kuvaukset. Kaikkea hauskaa siis! Me tehtiin oma studio meidän Kasarmikadun toimiston neukkariin aina nauhoitusten ajaksi ja tuottajana ollut Suomen podcastmedia hoiti teknisen puolen kuntoon. Juuri podin tekemisen alkuun osunut korona-aika toi omat haasteensa tekemiseen, mutta osa nauhoituksista saatiin hoidettua etänä tosi hyvin.

Juontajina podcastissa meillä on ihanat Saija Palin ja Ronny Roslöf, jotka ovat Bo:n välittäjiä ja joilta löytyy muutenkin esiintymiskokemusta ennestään.  Joku saattaa tunnistaa kyseiset henkilöt myös esim salkkareista! On ollut tosi kiva tutustua kumpaankin entistä paremmin podcastin yhteydessä, he ovat molemmat tosi välittömiä ja hauskoja tyyppejä. Jokaisessa jaksossa on myöskin vieraana mielenkiintoinen henkilö juttelemassa eri aiheista juontajien kanssa. On niin ihanaa tehdä töitä kivojen ihmisten kanssa!

Joka jaksossa on lisäksi lyhyt eri aiheita käsittelevä inserttiosuus, jossa myös itse pääsen ääneen! Niiden nauhoittaminen oli itseasiassa aika jännittävää, koska en puhu kenenkään kanssa rennosti jutustellen, vaan pidän ikäänkuin monologinomaisen vinkkikornerin.


1.  Asunnon myyntiremppa - tuottoisaa vai turhaa?  
Intohimoisesti asuntojen remppaamiseen suhtautuva Nata Salmela on mukana jaksossa juttelemassa myyntiä varten remontoiduista asunnoistaan. Jaksossa pohditaan kannattaako asunto remontoida ennen myyntiä vai ei? Ja minkä verran remonttiin kannattaa panostaa, laittaako koko kämppä uusiksi vai miten saada mahdollisimman hyvät rahat hihaan?
Insertissä kerron täsmävinkit asunnon pikaehostukseen myyntiä varten. 

Lue myös Natan blogipostaus aiheesta: Remontti sijoitusmielessä

2.  Stailaus - hullutusta vai hyödyllistä? 
Vieraana Bo:n pk-seudun päästailisti Anu Tuomikoski kertomassa stailaamisesta ja toisena vieraana kokemuksiaan jakamassa Vaneljasta tuttu Virpi Mikkonen, joka on myynyt asuntonsa Bo:n kautta. Jaksossa paljastetaan mitä stailauskulisseissa tapahtuu ja miten kuvat oikeasti vaikuttavat asuntojen myyntiin.
Insertissä kerron eräästä uniikista tornitalosta, joka Bo:lla on myynnissä Munkkiniemessä. 

Lue myös Bo:n sivuilta: Kiehtovan tornitalon tarina 

3.  Ekologinen asuminen - näin voit itse vaikuttaa
Vieraana Trä Kronorin Thomas Noreila, joka kertoo super mielenkiintoisesti Trä:n rakennusprojekteista ja siitä miten yksinkertaisista aineksista talot oikeasti voidaan rakentaa. Tuusulan asuntomessualueelle rakentuu paraikaa ihan mielettömän tyylikkäitä ekologisia taloja, jollaisessa voisin itsekin kuvitella asuvani. Musta tyylikäs ulkokuori ja laadukkaat matskut.
Insertissä jaan vinkit ensiasunnon ostamiseen. 

Lue myös Bo:n sivuilta: Ensiasunnon ostaminen

4.  Oma koti remonttiin - mitä ja miten? 
Sisustussuunnittelija Laura Seppänen latoo tässä jaksossa ihan sairaan hyvin faktat tiskiin siitä miten ja missä järjestyksessä asunnon remonttia kannattaa suunnitella ja toteuttaa. Laura kertoo myös että mitä hyötyä sisustussuunnittelijasta voi projektissa olla ja miten pysyä budjetissa.
Insertissä kerron vinkit asunnon ostajalle ostotarjouksen tekemiseen. 

Lue myös Bo:n sivuilta: Asunnon ostajan muistilista

5.  Tulevaisuuden asuminen - mitä kaupunkikodilta toivotaan? 
Mustosen Arttu vieraili kertomassa millaista elämä on Noli Studiossa, jossa asuminen on sekoitus kaupunkilaista kerrostaloelämää sekä hotellimaisia palveluita. Arttu myös vertailee miten elämä on muuttunut Suomenlinnaan verrattuna ja paljastaa tulevaisuuden suunnitelmansa.
Tämän jakson insertissä haastattelen Bo:n toimaria koronakevään vaikutuksista asuntokauppaan. 

Lue myös Artun blogipostaus aiheesta: Aion rakennuttaa omakotitalon ensiasunnoksi
6.  Vauva tulossa - milloin isompi koti? 
Vieraana tässä jaksossa on Muslastakin tuttu Kirsikka Simberg. Kirsikka juttelee Saijan ja Ronnyn kanssa perheenlisäyksen vaikutuksesta kodin sisustamiseen ja ylipäätään siihen miten vauvan tuloon voi varautua kotona. Mitä kotiin kannattaa hankkia ennen synnärille lähtöä?
Insertissä jaan vinkit lapsiperheen kodin siistinä pitämiseen, vaikka omakohtaista kokemusta ei olekaan syntynyt. 

Lue myös Kirsikan blogipostaus aiheesta: Koti ja vauva 
7.  Menikö asuntosijoittamisen juna jo? 
Julia Thuren kertoo vinkit miten päästä asuntosijoittamiseen kiinni, ja mitä kannattaa huomioida kun aikoo tehdä asunnolla rahaa. Saija, Ronny ja Julia käsittelevät asuntosijoittamista myös vastuullisuuden näkökulmasta.
Insertissä kerron mitkä alueet ovat nousevia asuntosijoittamisen kannalta. 

Lue myös Julian blogipostaus aiheesta: Neljä vuotta asuntosijoittajana
8.  Missä sisustuksessa mennään 2020? 
Sarjan viimeinen jakso käsittelee sisustamisen trendejä ja sitä miten ne vaikuttavat omaan makuun.  Vieraana meillä tässä on sisustusbloggaaja Marja Wickman, joka on myös Bo:lla AD.
Insertissä kerron Vepsäläisen vinkit syksyn 2020 sisustuksen trendeistä. 

Lue myös Marjan blogipostaus aiheesta: Mitä teen työkseni

Vastaa kyselyyn ja osallistu 200€ Vepsäläisen lahjakortin arvontaan

Podcastia voi kuunnella esim Spotifysta tai Suplasta. Pistä ihmeessä podi Spotifyssa tilaukseen! :) Kuulen mieluusti ajatuksia podista, kaikki toiveet myös mahdollista jatkoa ajatellen ovat tosi tervetulleita. Mikä jakso oli suosikkisi? Mitä aihetta toivoisit käsiteltävän? Mistä olisi saanut olla lisää?
Meillä on kysely podin kuulijoille ja kaikkien vastaajien kesken arvotaan  200€ lahjakortti Vepsäläiselle! Kannattaa siis ehdottomasti osallistua.

Vastaa kyselyyn täällä.Ei kommentteja

Lähetä kommentti

© RAW DESIGN BLOG
Maira Gall