Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

KEIDAS KAUPUNGIN KESKELLÄ

Suosittelen vahvasti käyntiä Helsingin Talvipuutarhassa. Ei maksa mitään sisään, ja siellä on pöytiä omia eväitä varten. Ihanaa vehreyttä, lämpöä ja kaunista arkkitehtuuria. Tämä vain menee jo kolmelta kiinni, joten kannattaa suunnata ajoissa paikalle. Olin itse nyt vastaa ekaa kertaa käymässä tuolla, vaikka sehän on ihan kävelymatkan päässä kotoani. Pitää siis ehdottomasti piipahdella uudemmankin kerran, vaikka kahvin kanssa. Kasvitieteellisessäkin voisi käydä, joskus lapsena on tullut viimeksi siellä pyörittyä.

6 kommenttia

 1. Piipahdappa myös luonnontieteellisessä museossa ja Kumpulan kasvitieteellisessä puutarhassa, viimeksi mainittu avautuu toukokuun alussa.
  Viherpipertäjä

  VastaaPoista
 2. Pitää kyllä piipahtaa! Kumpulan kasvitieteellisen puutarhan ohi on tullut käveltyä niin monta kertaa koiran kanssa, kun asuin siinä lähellä, mutta eipä ole tullut sisällä käytyä. Jotenkin aina nuo sisäänpääsymaksut karkottaa vaikka eihän se montaa euroa ole. Siirtolapuutarhan alueella on myös kiva läydä kävelyllä ihastelemassa puutarhoja. Eli tuttu paikka sinänsä !

  VastaaPoista
 3. Minäkin suosittelen lämpimästi käyntiä Talvipuutarhassa, ihana keidas keskellä kaupunkia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Piristää kyllä harmaata päivää mukavasti :)

   Poista
 4. Minäkin asustelin melkein vuosikymmenen Helsingissä, eikä koskaan tullut käytyä, vaikka niin monta kertaa mielessä kävi. Pitääpä pistää mieleen, että sopivan tilaisuuden tullen otan ja menen, kun olen huudeilla käymässä. Tosiaan ihana keidas keskellä kaupunkia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahah no tää on just tätä, ihana kuulla että en ole ainut..! Ensi kerralla otat ihan asiakses, on varmasti vaivan väärti :)

   Poista

© RAW DESIGN BLOG
Maira Gall