Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

WEEKEND AT THE COTTAGEViime viikonloppu hurahti tosiaan porukoiden mökillä, josta laitoin kuvia viimeksi juhannuksena. Marraskuinen mökkeily on ihan oma juttunsa, mutta yhtä mukavaa kuin kesälläkin. Tällä kertaa odotuksen aiheena oli vasta käyttökuntoon saatu palju, jota päästiin lauantaina testaamaan! Sitä piti lämmittää kuusi tuntia, ja illalla tuulen viuhtoessa ja sateen ropistessa päin naamaa me istuskeltiin säiden armoilla paljun lämmössä. Ympärillä vallinnut säätila ei haitannut yhtään, ja välillä käytiin saunassa. Tunnelma oli ihan huikea, muutama lyhty toi valoa muuten niin pimeään iltaan.


Mark paljun lämmitys -puuhissa.

Siiderit valitaan tietysti etiketin perusteella, eikä mennyt vikaan.


Toinen tapaus viikonlopun aikana olikin sitten vähän ikävempi. Lulu pääsi vahingossa syömään rotanmyrkkyä, joka onneksi huomattiin heti joten saatiin tilanne pelastettua. Eläinlääkärireissuhan siitä tuli keskellä perjantaiyötä, mutta selvittiin säikähdyksellä eikä koira kuollut. Seuraukset voisivat olla hyvinkin vakavat jos asiaa ei huomaisi pian.Söpöt Pinje ja Millamaija.


Ensi kerralla sitten varmaan mökkeillään jo lumen tultua, jouluksi ainakin ollaan menossa mökille. Lisää mökkijuttuja voi selata tuon allaolevan Mökkeilyä-tägin alta. Ei siellä kovin montaa ole, mutta muutama edes.

Ps. Menu-arvonnan voittajaksi selviytyi norppi. Onnea voittajalle, olet saanut sähköpostia! Ja kiitokset muillekin osallistujille.

20 kommenttia

 1. huh kauheeta tuo rotanmyrkky, mun pahin painajainen :/ onneksi selvisitte säikähdyksellä. kauniita kuvia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nojoo ei kyllä ollut mikään miellyttävä juttu se, tuli vielä kalliikski ku mikä...! Mä en oo tiennyt että se on niin paha myrkky, täytyy kyllä olla varovaisempi tästä lähtien. Pitääkin kaikki oppia kantapään kautta.

   Mutta kiitos kuvakehusta! =)

   Poista
 2. Hienoja kuvia oot taas ottanu :) Mitä kameraa käytät?

  VastaaPoista
 3. voi lulu! muuten, ostin sulta joskus vuosia sitten lulu-printtisen kassin, ja käytössä yhä edelleen :) mulla oli se kerran kahvilassa siinä penkillä vieressäni ja eräs mies tuli kertomaan kuinka hänelläkin on samanlainen koira... ja nyt tuo koira ja myös tuo mies nukkuu vieressä, kiitos sinun kassisi ;-D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. eikä!! KUI IHANA! :D ...♥

   Poista
  2. Ihan paras tarina, kiitos kun tulit kertomaan! <3 :D jotain hyötyä siitäkin kassista siis, sait samanlaisen koiran ja selkeesti hyvän miehen ;)

   Poista
 4. Hui. Onneksi selvisitte säikähdyksellä ja Lulu voi hyvin.
  Rotanmyrkky on kyllä tosi vaarallista ja siinä käy huonosti jos sitä ei huomata ajoissa. Onneksi teillä kävi hyvin. Lulu onkin aika ihana palleroinen. :)
  -Tintti-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onneksi! Täytyy myöntää etten itse edes ollut tätä ennen kartalla miten myrkyllistä se oikein onkaan. Tänään oli taas ihme juttu kun lähipuistoon oli joku laittanut muovipussiin lihapullia maahan.. Mitä lie myrkkypullia nekin, Mark heitti pois. Pitää kyllä tosiaan olla varovaisempi tuon koiran kanssa!
   Lululta terkkuja =)

   Poista
 5. Ihania kuvia Peeta! Ja voi Lulu parka :---( Onneksi tajusitte tilanteen nopeasti!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiiitos Paju! :) Joo onneks se aine on siniseks värjätty, eipä me muuten varmaan oltaiskaan tajuttu..! Huh.

   Poista
 6. Aivan mahtavat tunnelmakuvat! Mäkin haluun vielä mökille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos! Mökille siitä, heti! :) Ei tää syysmökkeily yhtään hullumpaa ole.

   Poista
 7. Meidän koira söi kanssa viime keväänä rotanmyrkkyä, onneksi huomattiin tosi pian myös ja päästiin eläinlääkäriin eikä mitään vahinkoa sitten loppujen lopuksi tapahtunut.

  VastaaPoista

© RAW DESIGN BLOG
Maira Gall