Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

MIMMU'S BEDROOM

Suosittu postaussarja sisustusarkkitehti-ystäväni Mimmun ja avomiehensä Valtterin kodista saa nyt viimeisen osansa. Olkkari ja ruokailutila on nähty, joten voimme kurkistaa rauhalliseen makuuhuoneeseen. Sieltä löytyy aivan ihana hypnoottinen tapetti, kauniita pellavaisia petivaatteita, persoonallinen yöpöytäasetelma (mäkin haluan tilata Kinfolkia!) ja sänkyä vastapäätä vino pino kirjoja. Jos joku muistaa kevättalvella tekemäni postauksen vintage-purnukasta, niin tuollahan se nyt näkyy kirjapinon päällä! Makuuhuone on pieni, mutta sinne mahtuu kaikki tarpeellinen. Suuri peilikaappi tarjoaa hyvää säilytystilaa ja tekee huoneesta avaran oloisen. Näyttää kyllä niin mukavalta että uskon tuolla nukuttavan hyvin. Tekisi mieli kömpiä lakanoihin torkkumaan, haittaisikohan asukkaita?

Here comes the last part of a serie from my friend Mimmu's home. You have now seen the living room and the dining  room, so now it's time to take a peek in the bedroom. Calm space with beautiful wallpaper makes me sleepy and I would love to crawl inside those linen bedsheets. Do you think they would mind..? If there is someone who has been reading this blog from the start, you might remember a one post about a vintage jar. You can now see the gift jar on the book pile. This room has so many cute details. Do you like it?

14 kommenttia

 1. I love it! And great photos too. Do you mind- I would like to show Mimmu's appart. pictures on my blog, with credits of course?
  www.djakdesign.pl
  Agata

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Thank you! Yes you can use my pictures with the link here :) Thanks! Sorry for the late replay.

   Poista
 2. Kaunis koti ja kekseliäitä yksityiskohtia, jotka tekee kodista persoonallisen, tykkään!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jee kiva kun tykkäsit :) Arvasin että tämä voisi kiinnostaa muitakin.

   Poista
 3. mitäköhän tuo mahtava tapetti on? Leena

  VastaaPoista
 4. selasin blogiasi noin sivulle miljoona ja ai että! <3 vitsit mitä ihanuutta :-)

  VastaaPoista
 5. Ihanat noi kasassa olevat kirjat!! Kunhan meidän kuopuksemme kasvaa, voin ehkä minäkin :)

  http://www.valoisastikotona.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo toi on kyllä mainio idea :) Meillä ei kirjoja tuollaiseen riittäisi heh.

   Poista
 6. Huikea tuo tapetti ja tyyny yhdistelmä. Mistä mahtavat olla? -Laura

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tapetti lukeepi tuolla ylempänä kommenteissa jo, ja nuo harmaat pellavalakanat tyynyineen on H&M Homesta, kun taas kukkatyyny on ostettu Mokosta. Näin kertoi Mimmu. :)

   Poista

© RAW DESIGN BLOG
Maira Gall