Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

FLIP AROUND TABLE


Tämän jutun keskipisteenä on tuo ihanainen Flip Around -sivupöytä, jonka sain yhteistyön palkkana nettikauppa Piristeeltä. Pöytä tosiaankin tuli tarpeeseen, ja olikin kiva sattuma että Piristeen valikoimasta löytyi juuri tuo musta versio. Sitä myydään myös vaaleilla puujaloilla nimittäin. Tuo musta mätsäilee paremmin meidän olkkariin, ja sopii etenkin maton pariksi. Pöydän jalat ovat oikeastaan tummanruskeaksi petsattua puuta, eivät ihan mustat.


Pöytä tuli postin mukana litteässä paketissa, ja se pitää itse koota. Ei ollut mikään vaikea. Tuo pöytä itseasiassa pitää sisällään kolme käyttötarkoitusta: sen saa käännettyä penkiksi ja puutikusta nostamalla pöytäosa irtoaa tarjottimeksi. Kätevää, sanoisinko. Meillä tuo varmaan tulee olemaan eniten noin pöytänä tuossa sohvan vierustalla, mutta uumoilen että kohta synttäribileissä se pääsee jakkaraksikin. Mielestäni se näyttää hauskimmalta juuri noin päin! Vaikka arkku onkin ihan sohvan edustalla, tuntuu se välillä olevan ihan liian kaukana kun haluaa löhötä mukavasti sohvalla teemuki kourassa, ilman että joutuisi jatkuvasti kurkottelemaan mukia arkun päälle ja takaisin. Siihen tarpeeseen tuo pikkupöytä vastaa.


Mikään joulukoristelija minä en todellakaan ole, enkä tuotakaan havunoksaa joulukoristeeksi laske. Mutta jotenkin tämä koti silti näyttää automaattisesti vaihtuvan talvisempaan ilmeeseen. Kynttilät ja oksa sen taitavat tehdä. Niin ja pähkinät kai nekin.


Lähikuvaa Granitin mustasta nahkapunosmatosta. Pitihän se ostaa meille pysyvästi olkkariin näiden kuvausten jälkeen.


Hayn Kaleido-tarjotinta en edes tajunnut kaipaavani, kunnes sain sen niistä Varpusen ja Finnish design shopin pikkujouluista lahjaksi. Lahjakassi sisälsi niin monta muutakin kivaa pientä juttua, että niitä tulee kyllä varmasti näkymään täällä lisääkin. Yleensä olen nähnyt noita Kaleidoja värikkäinä versioina, ja yllättäen ne eivät ole sydäntäni kovinkaan paljoa sykähdyttäneet, mutta tämä vaaleanharmaa on aivan ihana. Jotenkin tuo tuntuu taittavan hiuksen hienosti mintunvihreään, mutta se taitaa olla vain jotain omaa kuvitelmaani.-Menun Flip Around -pöytä saatu yhteistyönä Piristeeltä. Kannattaa muuten vilkaista myös Piristeen blogia, harvemmin nettikaupoilla on noin henkilökohtaisia blogeja :) 
-Kaleido-tarjotin saatu lahjana Finnish Design shopilta enkä tiedä pitäisikö sitä sitten edes erikseen mainita mutta nämä uudet blogimainontasäännöt ovat vähän tärkeileviä. Saatu on! 
-Kiitos molemmista!

20 kommenttia

 1. Hieno piriste! Ja passailee teidän olkkariin kivasti. Tuun kohta ottaan siittä ja muista paikoista kuvia! :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No eikö sovikin ihan täydellisesti! Tervetuloa, tuu pian. :) Ja se teidän rivari.... Mun pitää nähä ite tai en usko sitä omakotitaloksi :D

   Poista
 2. Tommoset monitarkoitukseen suunnitellut kalusteet on aivan loistavia. Tosi ketteraa, etta noinkin erilaisiin kayttomahdollisuuksiin tosta saa aikaseks. Ja kauniiltahan se tuolla nayttaa. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, hyvää suunnittelua :) Just kätevää että pöydän saa käännettyä jakkaraksi tarpeen vaatiessa, en nimittäin tahtoisi mitään perusjakkaraa tuossa pitääkään!

   Poista
 3. Ihan loistava tuo pöytä, ja niin kauniskin vielä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sanopa muuta, me happy! Mieluusti tätä ilosanomaa jaan eteenpäin, jos joku ei ole vielä tätä pöytää ja Piristettä bongannut.

   Poista
 4. Tuo matto on kyllä hyvännäköinen, sopii teille upeasti! Minkä kokoinen se on?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo toi väri on kyllä tosi passeli, vaikken heti olis mustaa keksinyt haluta. Onneksi saatiin se testiin eka kuvausten yhteydessä :) Matto on 180x180cm.

   Poista
 5. Mun lemppareita teidän olkkarissa on matto, sohva ja Cosy-lamppu. Tyylikästä on!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitosta :----) Mun lemppareita on arkku (ehdoton ykkönen), äitini ompelema sohvanpäällinen ja tuo uus pöytä (<3).

   Poista
  2. Ai niin ja se piti vielä sanoa, että blogimarkkinointiasioissa kantsii olla mieluummin alleviivaava kuin vähän epäselvä. :) Mun mielestä. Eli just hyvä näin!

   Poista
 6. Muistanko oikein et noi sohvakankaat oli ostettu ikeasta? Mä haluaisin uudet päälliset meidän keittiön pehmeisiin tuoleihin ja mietin et jos toi on tarpeeks napakka sohvakankaana niin miksei menis tuoleissakin. -chiu

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oikein muistat, kangas on nimeltään Aino. Niin no ei toi oikeastaan kovin paksua ole, joten ei varmaan kauhean montaa vuotta kestä. Mutta jos sen tiedostaa niin miksei :)

   Poista
 7. teillä on kyllä tosi kaunista :)

  VastaaPoista
 8. Täydellisen kaunista <3 ja Lulu vielä nauttimasta kaiken kauniin keskellä <3 <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih Lulu täällä saakin eniten olla..! Kiitos paljon :)

   Poista
 9. Love your tables, but the best thing is your adorable puppy!!

  xx

  VastaaPoista

© RAW DESIGN BLOG
Maira Gall