Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

DEKO 11/2013


Marraskuun Deko ilmestyi eilen. Tämä on nyt toinen Deko, jossa on minunkin työharjoittelussa tekemiäni juttuja mukana :) Koko lehti on täynnä vaikka mitä lukemisen arvoista, mm. pari ihan huippusiistiä kotia. Toisaalta tuntuu siltä, että vastahan se viime lehti tuli, kun taas toisaalta on sellainen fiilis että harjoittelusta olisi jo aikaa. Niin paljon on ehtinyt puolessatoista viikossa tapahtua.


Toisen työharjoittelijan, Tiinan, kanssa kokosimme yhdessä kannessakin näkyvän asunnon henkeen sopivia sisustustuotteita. Tuo metallihylly ja sininen matto mulle heti, kiitos!


Kuvailin samalla lehden fiiliksen kanssa yksiin osunutta ikkunalaudan kynttilämerta. Olen ripotellut noita kukkia ympäri asuntoa erilaisiin maljakoihin, siten saa enemmän irti yhdestä kimpusta! Vihreät oksat ovat mielestäni yksistäänkin kauniita. Ja tuo keväällä kirpparilta löytynyt tarjotin + teekannu -setti on edelleen ihan paras.


Yhtä lehden lemppariosioistani pääsin taas kokoamaan tähänkin lehteen, nimittäin Kartalla-palstaa. Lehden tilaajana usein selasin äkkiä tämän kohdan auki, sillä siinä on kaikkea uutta ja mielenkiintoista aina esiteltynä. Minnan blogissa oli myös muutama aukeama tästä uusimmasta Dekosta, olin juurikin noissa kuvauksissa ensimmäisinä harjoittelupäivinäni assaroimassa. Upeita kuvia, tykkään tosi paljon. Niin ja Sanninkin blogissa vilautettiin lehden bloggaaja-osiota!


En ole yleensä ollut mikään kynttiläihminen, mutta nyt täällä uudessa kämpässä olen ihan uudella tavalla innostunut kynttilöistä syksyn mittaan. Sen täytyy johtua noista ikkunalaudoista. Illalla kun pistää kaikki kynttilät ikkunalaudalle, niin tuo on kuin takkasyvennys. Just sopivan tunnelmallinen glögin juontiin, ja toisaalta hyvän spooky tunnelmavalaistus Walking deadin katsomista varten.


Olen huomannut että kynttilät kuluvat kauhean nopeasti, ihmeellistä rahan tuhlausta tämä tämmöinen. Mustia kynttilöitä saa esim Tigerista tai Etolasta, mutta ostinpa nyt jättipaketin valkoisiakin. Tilasin jopa yhden uuden kynttelikönkin netistä, mutta se oli ihan pakko koska se on niin hieno. Ja just meidän näköinen, odottakaahan vaan kun näette sen.


En nyt sano tähän väliin mitään sadepäivien, lehtien ja kynttilöiden yhteensopivuudesta. Se olisi ihan klisee.


The latest issue of Scandinavian Deko magazine was published on tuesday. I had a pleasure to participate doing it, as a part of my working experience at school. The whole magazine is such a great package, I like it even more than the previous one. What could be better day to read interior magazines than one of these rainy novmber days? Few candles won't ruin it eather.

10 kommenttia

 1. Tuuli käy idästä ja Draaman kukkia oli melkein lehden mielenkiintoisinta antia, kiitokset vaan! :) Muilta osin tuli taas tunne, että ihan kuin olisin selaillut tämän saman lehden noin sata kertaa aiemmin, kotiesittelyt hieman toistavat itseään (joojoo vintagee ja moderneja sisustusratkaisuja yhdistettynä rouheasti Punavuoressa, niin nähty!) Jotenkin vähän noloa myös se, että puolet blogisuosituslistalla olevista blogeista oli Dekon toimittajien ja avustajien blogeja (ei sillä etteivätkö ne esittelyä ansaitsisi!)

  Samaa mieltä kynttilöiden kulutuksesta, pimeän jakson aikana poltettujen kynttilöiden kuuluisi olla verovähennyskelpoista tavaraa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ole hyvä vaan, enhän minä niitä yksin tehnyt mutta kiva kun tykkäsit. Voisin ehdottaa että palautetta Dekosta voi laittaa osoitteeseen deko@otavamedia.fi, jotta rakentava palaute menisi oikeaan osoitteeseen. :) Itse en tuolla Dekossa tosiaan enää ole enkä muutenkaan oikein voi kommentoida asiaa vaikka haluaisinkin :)

   Poista
 2. Deko toistaa itseään pahasti ja se on harmi. Vaan on se parempi (vielä) kuin muut suomalaiset sisustuslehdet. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noh kannattanee sitten pistää rakentavaa palautetta osoitteeseen deko@otavamedia.fi :) Mun mielestä Deko on paras suomalainen sisustuslehti.

   Poista
 3. Mistä noi betoniset "kynttilänjalat" on peräisin? Onnittelut vielä lehtijutuista, pitää varmaan käydä kotiuttamassa tän kuun Deko :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nuo kynttilänjalat olen tehnyt itse, täällä juttua aiheesta:

   http://rawdesignblog.blogspot.fi/2013/02/diy-concrete-candleholders.html

   :) Ja kiitokset vielä onnitteluista, ei muutakuin lehtikaupoille!

   Poista
 4. Mistä tuollaisen ihanan metallihyllyn saa?? onnittelut muuten kisan voitosta, tää blogi on vaan paras!<3 ja mä oon nykyään laiska kommentoija... :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En voi paljastaa, sun täytyy ostaa lehti jotta saat selville ;) Hei kiitokset! Nooh kiva kun silti kommentoit aina silloin kun on jotain asiaa. :)

   Poista
 5. Se on vaan hienoa että blogi on hyvä jossa näkyy sun itse värkkäämiä asioita, WAU oot vaan niin hyvä! Ja blogi on hieno, kiitos siitä!

  VastaaPoista

© RAW DESIGN BLOG
Maira Gall