Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

TOKYON JOULUMYYJÄISET


Ensi viikonloppuna on taas "Taikin" joulumyyjäiset Arabiassa. Näitä odotan aina itse innolla, ja tuon kuvan nappasin viime vuoden myyjäisissä. Siellä opiskelijat myyvät kaikenlaista luovaa, kiinnostavaa, kaunista ja uniikkia. Taidetta, designia ja käsitöitä. Ostin viime vuonna sieltä ainakin seinäkalenterin, joka on täällä näkynyt usein. Myyjäisissä on aina kovasti ruuhkaa, joten suosittelen menemään paikalle ajoissa, ja maksaminen tapahtuu ainoastaan käteisellä. Osoite on Hämeentie 135C. Jos sinä myyt tuolla jotain, niin tule ihmeessä mainostamaan kommenttiboksiin niin löydän (ja muutkin lukijat löytävät) sinut sitten myyjäisistä! :)

Ps. Ainut juttu, joka pisti on mietityttämään, on tuo facebook-eventin kuva. Pikkuisen olisi odottanut hienompaa mainoskuvaa, mutta tulipa nyt sitten mieluummin käytettyä omaa luovuutta kun ei voinut valmista kuvaa käyttää :D

Pe 12-19
La 10-18
Su 10-18

9 kommenttia

 1. Ollaan Ainon kanssa myymässä printtejä tuolla! Tulee kalenteria, julisteita ja muuta jännää. Joulukortteja ehkä. Tuu moikkailee:--)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva ku ootte! Hitsi olisin tullu todellakin mut nyt mulle tulikin reissu just tohon päälle..

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Hywä! Mua harmittaa etten mä nyt pääse :'''(( Osta mulle jotain kivaa :D

   Poista
 3. Voi onkohan noita kalentereita tänäki vuonna... Toi on aivan superbly makee! :)) Muutenkin sun kotis ja ottamasi kuvat inspiroi mua joka ikinen päivä, kiitos siitä. :)

  Ihanaa (kamalaa) kaamosta <3

  T. Anita :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuskin samanlaisia, mutta viime vuonna ainakin oli miljoonia erilaisia ihania kalentereita, joista oli vaikea valita omaa :) Mutta ehkä Sonjakin on tänä vuonna tehnyt uuden..? Tuo on kyllä ollut todella pidetty täälläkin päässä :) Hei kiitos kovasti kehuista, ihana kuulla että onnistun inspiroimaan!

   Ja koitetaan selvitä kaamoksesta, minä lähden nyt reissuun piristymään hieman <3 tsemppiä sullekin!

   Poista
 4. Kiitos vinkistä! Tonne pitää mennä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No eipä kuule mittää! Kannattaa todellakin, viime vuonna oli niin paljon kaikkea siistiä myynnissä että mua nyt kyllä harmittaa etten pääse tällä kertaa. Matka ei harmita, mutta.. Miks nää osu päällekkäin! Katon varmaan kateellisena sitten jostain blogeista mitä kaikkea kivaa tuolla on tänä vuonna ollut :)

   Poista
 5. Oiskohan mahollista että sinä tai mark tekistte jonkilaisen "juoma" pistauksen kun teette aina nii törkymageen ja hyvännäkösiä juomia! Ois kiva joku mis olis vaik sun lemppari juoma ja markin ja tietty ohjeet mukana! :)

  VastaaPoista

© RAW DESIGN BLOG
Maira Gall